Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Premier League - liga angielska
@potter nie poddawaj się
no dobra, to robimy
-
RIVALDO111
- Zbanowany
O cholera. Chyba już bym wolał znów wrócić do boksu zawodowego niz mieć zajawkę z piłki nożnej tylko na ligę polską
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Wolałbym mieć zajawkę na wrzuty 90te w girls girls girls niż na polską piłkę
Wiadomo co z kontuzją Nkunku?
- Cz4rny1337
- Moderator
Klub liczy ze pare tygodni nie miesięcy (ja liczyłem ze pare dni), także klasyczna Chelsea

To co, Lukaku zostanie?
kto?
ten pan zrobi robotę
ten pan zrobi robotę
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Chodzą plotki że Nkunku zerwał ACL...
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Szkoda typa
Chelsea z problemu "mamy 3 cofniętych napastników na chuj nam tyle", przeszła do nieposiadania żadnego
Chelsea z problemu "mamy 3 cofniętych napastników na chuj nam tyle", przeszła do nieposiadania żadnego
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ten klub jest przeklęty, nawet nie włączam w niedzielę tego starcia ślepych z kulawymi, które skończy się 0-0
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Operacja. Podobno szacuje się że będzie dostępny w okolicach 10 kolejki.
To zerwane więzadła czy 2 miesiące przerwy debilu? Nie ma jeszcze żadnego oficjalnego info, a zdążyłeś już wysrać 2 diagnozy w przeciągu kilku godzin
Ci którzy typują że Lopetegui będzie pierwszym zwolnionym trenerem mogą mieć rację, ale mogą też nie mieć, bo mówi się że może jeszcze przed pierwszym meczem zostać wypierdolony
Gary O'Neill miałby być następcą
- rozklad_gaussa
o to z pełnym spokojem można ich typowac do spadku
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- the badman
- Artysta
Nie wiem co się z nimi odwaliło, swego czasu taki fajny projekt a dziś 0 transferów
Coś czuje że mecze Liverpoolu będą bardzo zabawne w tym roku, 4 zawodników z przodu, brak DPŚ albo Jones grający tam xD i jeszcze Arnold w ataku środek pola i wystarczy jedna kontra i na prawej obronie luka nie do załatania. Wyniki 3-3 itp wyczuwam gęsto
Coś czuje że mecze Liverpoolu będą bardzo zabawne w tym roku, 4 zawodników z przodu, brak DPŚ albo Jones grający tam xD i jeszcze Arnold w ataku środek pola i wystarczy jedna kontra i na prawej obronie luka nie do załatania. Wyniki 3-3 itp wyczuwam gęsto
W sumie poza sezonem gdy przyszedł Alisson to w każdym wydawali na czysto max te ok. 50-60 mln, a liga mistrzów była grana
Może coś biednie w tym Liverpoolu po prostu. Ale to i tak wtedy musieli sobie by zdawać z tego sprawę, więc na chuj takie dziwne transfery (czyli 2 10 zamiast jedną 10 i jedną 6)
Może coś biednie w tym Liverpoolu po prostu. Ale to i tak wtedy musieli sobie by zdawać z tego sprawę, więc na chuj takie dziwne transfery (czyli 2 10 zamiast jedną 10 i jedną 6)
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
A Nkunku nie ACL ale łąkotka i operacja go czeka tak czy siak, parę miesięcy z głowy
Hahaha jeszcze łysa kurwa z gwizdkiem Taylor wyznaczony na ten pierwszy mecz
Hahaha jeszcze łysa kurwa z gwizdkiem Taylor wyznaczony na ten pierwszy mecz
Ostatnio zmieniony 08 sie 2023, 13:06 przez potter, łącznie zmieniany 4 razy.
-
szoumidelej
ostatnio w sparingu gakpo byl testowany troche nizej ale raczej dorzuca i tak cdma do konca okienka
Dobra, Chelsea zgłosiła kadrę:
1. Kepa 13. Bettinelli 31. Sanchez 47. Bergstrom
2. Disasi 3. Cucurella 5. Badiashile 6. Silva 14. Chalobah 21. Chilwell 24. James 26. Colwill 27. Gusto 29. Maatsen 33. Fofana
8. Enzo 16. Ugochukwu 17. Chukwuemeka 20. Santos 23. Gallagher 67. Hall
7. Sterling 10. Mudryk 11.Madueke 15. Jackson 18. Nkunku 19. Broja 37. Burstow
Niezgłoszeni: Sarr, Gabriel, Hudson-Odoi, Ziyech i Lukaku. Słonina, Casadei i Moreira na ten moment w u21, ale pewnie będą wypożyczeni do Strasbourga.
Ekipa na które miejsce?
1. Kepa 13. Bettinelli 31. Sanchez 47. Bergstrom
2. Disasi 3. Cucurella 5. Badiashile 6. Silva 14. Chalobah 21. Chilwell 24. James 26. Colwill 27. Gusto 29. Maatsen 33. Fofana
8. Enzo 16. Ugochukwu 17. Chukwuemeka 20. Santos 23. Gallagher 67. Hall
7. Sterling 10. Mudryk 11.Madueke 15. Jackson 18. Nkunku 19. Broja 37. Burstow
Niezgłoszeni: Sarr, Gabriel, Hudson-Odoi, Ziyech i Lukaku. Słonina, Casadei i Moreira na ten moment w u21, ale pewnie będą wypożyczeni do Strasbourga.
Ekipa na które miejsce?