Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
-
genocidegeneral
Re: Grand Theft Auto [seria]
Plac budowy był na tyle prosty, że gdy pierwszy raz grałem w VC przeszedłem tę misję LATAJĄC TYLKO BOKIEM, dopiero później rozkminiłem, że klawiatura numeryczna daje takie możliwości pilotażu
Obie misje z samolotami były trudniejsze, podobnie jak poboczne wyzwanie na lotnisku, bo tamten śmigłowiec nie miał limitu wychylenia i robił salta (zwłaszcza gdy się grało na klawiaturze).
dziwne, że wszyscy wspominają latanie helim RC po placu budowy w VC, które właśnie imo nie było aż tak trudne, a nikt nie wspomina tego samego u Zero w San Andreas
to było dopiero przejebane
to było dopiero przejebane
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
rzucam kontrowersyjną tezę - follow damn train cj to łatwa misja
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
IMO też łatwa tylko nie można być niecierpliwym chujem (co zresztą sprawdza się w wielu "trudnych" misjach").
Jak 3wyżej to w vc łatwe jak się ogarnie że można keypadem sterować(chyba 3 razem się o tym dowiedziałem
) w są była w chuj trudniejsza co trzeba takim samolocikiem latać, ale to można chyba było pominąć
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Jeżeli chodzi o samolocik dla Kubańczyków to w sumie podbijam - tam najbardziej wkurwiało zrzucanie bomb na łódki, co przez słabą pracę kamery mogło być ciężkie do zrealizowania, a wymagało nieco finezji, przy czym z łódek strzelali do nas jeszcze jakieś skurwysyny.
ed. faktycznie, nie doczytałem, że chodzi o sa
ed. faktycznie, nie doczytałem, że chodzi o sa
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2019, 18:20 przez MoTyW, łącznie zmieniany 1 raz.
to faktycznie też było trudne, ale uż. Groszek chodziło chyba o jakąś misję samolocikiem z SA
vice city najlepsze za mega klimat. no i trójka też super. dwie ostatnie części też mega, ale do tych poprzednich mam duży sentyment
tylko, że ta misja raczej zbudowała swoją reputację w czasach, w których nie można było w 3 sekundy wyszukać w necie walkthrough czyli "poznać sposoby"
-
sp00schmann
nie wiem jak można nie uważać IV za najlepsza, najbardziej realistyczna, najbardziej klimatyczna czesc serii
gra wybitna, gra mojego zycia, ukonczona 2137 razy razem z DLCs
można, wystarczy zagrać w san andreas albo vice city
+48 997
To nie pitca na dowuz
To nie pitca na dowuz
-
szoumidelej
gram dla dialogow i soundtrackow, cala seria nie stanowi jakiegos duzego wyzwania jesli chodzi o stopien trudnosci misji ale jest pare wyjatkow
gta 3: espresso 2 go i big n veiny
gta vc: the driver
gta sa: wykrecenie zlotych medali w szkolach
nowe generacje sa banalne
od siebie polecam gta vcs - fabularnie jedna z lepiej rozpisanych czesci plus masa nowosci w vice typu quady czy vortexy
gta 3: espresso 2 go i big n veiny
gta vc: the driver
gta sa: wykrecenie zlotych medali w szkolach
nowe generacje sa banalne
od siebie polecam gta vcs - fabularnie jedna z lepiej rozpisanych czesci plus masa nowosci w vice typu quady czy vortexy
Moim zdaniem imo
3 = vc > sa > 5 > 4
Czemu misja z pociągiem sprawiała niektórym trudność? Nie jestem żadnym prosem, ale ukończyłem ją bez żadnych większych problemów
Driver z Vice City też prosty przecież, robione za pierwszym podejściem
3 = vc > sa > 5 > 4
Czemu misja z pociągiem sprawiała niektórym trudność? Nie jestem żadnym prosem, ale ukończyłem ją bez żadnych większych problemów
Driver z Vice City też prosty przecież, robione za pierwszym podejściem
-
sp00schmann
dla mnie VC i SA to jest dzieciństwo, ale jednak przy SA byłem już starszy i na zawsze pozostanie w moim serduszku, IV w ogóle mi nie siadła i nawet nie przeszedłem ale V była świetna, na VI kupuję nowy sprzęt żeby pograć obowiązkowo
-
genocidegeneral
uhuhu czwureczka super dorosła historia, kocham cię rybo, graj ze mną w kręgle
jazda samochodem chujowa, system osłon i szczelanie też (słabo jak na grę, w której jeździsz i strzelasz), soundtrack lipa, misje takie nie za bardzo zróżnicowane, no i creme de la creme, te wszystkie eastern bloc skurwysyny, dla których angielski jest piątym językiem i którzy ruchają cię w dupę swoim niedojebanym akcentem aj liw hir for jirs, tak bardzo chciałem pozabijać ich wszystkich
the ballad of gay tony było spoko, sons of anarchy obejrzałem tylko zakończenie na youtube bo już rzygałem mechaniką
najgorsze GTA w jakie grałem, a grałem we wszystkie, które ukazały się na komputery z systemem windows
jazda samochodem chujowa, system osłon i szczelanie też (słabo jak na grę, w której jeździsz i strzelasz), soundtrack lipa, misje takie nie za bardzo zróżnicowane, no i creme de la creme, te wszystkie eastern bloc skurwysyny, dla których angielski jest piątym językiem i którzy ruchają cię w dupę swoim niedojebanym akcentem aj liw hir for jirs, tak bardzo chciałem pozabijać ich wszystkich
the ballad of gay tony było spoko, sons of anarchy obejrzałem tylko zakończenie na youtube bo już rzygałem mechaniką
najgorsze GTA w jakie grałem, a grałem we wszystkie, które ukazały się na komputery z systemem windows
A czwórkę to w ogóle da się już odpalić normalnie z poziomu steama na windowsie 10?
Czy nadal trzeba kombinować jak wymijać te martwe już games for windows live? Optymalizacja była strasznie skopana w tej wersji plus problemy przy samym odpaleniu gry i mam wrażenie, że to zawsze odstraszało dużo ludzi od IV.
Czy nadal trzeba kombinować jak wymijać te martwe już games for windows live? Optymalizacja była strasznie skopana w tej wersji plus problemy przy samym odpaleniu gry i mam wrażenie, że to zawsze odstraszało dużo ludzi od IV.
Przecież sto razy lepsza, niż w V