Grand Theft Auto [seria]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

genocidegeneral

Re: Grand Theft Auto [seria]

Post autor: genocidegeneral »

Plac budowy był na tyle prosty, że gdy pierwszy raz grałem w VC przeszedłem tę misję LATAJĄC TYLKO BOKIEM, dopiero później rozkminiłem, że klawiatura numeryczna daje takie możliwości pilotażu :lol: Obie misje z samolotami były trudniejsze, podobnie jak poboczne wyzwanie na lotnisku, bo tamten śmigłowiec nie miał limitu wychylenia i robił salta (zwłaszcza gdy się grało na klawiaturze).
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

dziwne, że wszyscy wspominają latanie helim RC po placu budowy w VC, które właśnie imo nie było aż tak trudne, a nikt nie wspomina tego samego u Zero w San Andreas
to było dopiero przejebane
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

rzucam kontrowersyjną tezę - follow damn train cj to łatwa misja
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
MoTyW
Pierwszy Mod

Post autor: MoTyW »

IMO też łatwa tylko nie można być niecierpliwym chujem (co zresztą sprawdza się w wielu "trudnych" misjach").
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Jak 3wyżej to w vc łatwe jak się ogarnie że można keypadem sterować(chyba 3 razem się o tym dowiedziałem :lol:) w są była w chuj trudniejsza co trzeba takim samolocikiem latać, ale to można chyba było pominąć
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
MoTyW
Pierwszy Mod

Post autor: MoTyW »

Jeżeli chodzi o samolocik dla Kubańczyków to w sumie podbijam - tam najbardziej wkurwiało zrzucanie bomb na łódki, co przez słabą pracę kamery mogło być ciężkie do zrealizowania, a wymagało nieco finezji, przy czym z łódek strzelali do nas jeszcze jakieś skurwysyny.

ed. faktycznie, nie doczytałem, że chodzi o sa :(
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2019, 18:20 przez MoTyW, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
azar

to faktycznie też było trudne, ale uż. Groszek chodziło chyba o jakąś misję samolocikiem z SA
Awatar użytkownika
Dill

Post autor: Dill »

vice city najlepsze za mega klimat. no i trójka też super. dwie ostatnie części też mega, ale do tych poprzednich mam duży sentyment
Awatar użytkownika
ICYBOX

Post autor: ICYBOX »

baqlashan pisze: 20 wrz 2019, 16:11 rzucam kontrowersyjną tezę - follow damn train cj to łatwa misja
wedlug mnie to bardzo latwa jesli sie zna sposoby na nia, tak dla informacji world record na SA to 4 godziny
Awatar użytkownika
azar

tylko, że ta misja raczej zbudowała swoją reputację w czasach, w których nie można było w 3 sekundy wyszukać w necie walkthrough czyli "poznać sposoby"
Awatar użytkownika
Kubinsky

Post autor: Kubinsky »

co do follow the damn train cj

sp00schmann

Post autor: sp00schmann »

nie wiem jak można nie uważać IV za najlepsza, najbardziej realistyczna, najbardziej klimatyczna czesc serii :dunno: gra wybitna, gra mojego zycia, ukonczona 2137 razy razem z DLCs
Awatar użytkownika
LeeSu

Post autor: LeeSu »

można, wystarczy zagrać w san andreas albo vice city
+48 997
To nie pitca na dowuz
szoumidelej

Post autor: szoumidelej »

gram dla dialogow i soundtrackow, cala seria nie stanowi jakiegos duzego wyzwania jesli chodzi o stopien trudnosci misji ale jest pare wyjatkow
gta 3: espresso 2 go i big n veiny
gta vc: the driver
gta sa: wykrecenie zlotych medali w szkolach
nowe generacje sa banalne

od siebie polecam gta vcs - fabularnie jedna z lepiej rozpisanych czesci plus masa nowosci w vice typu quady czy vortexy
Awatar użytkownika
Lothia

Post autor: Lothia »

Moim zdaniem imo

3 = vc > sa > 5 > 4

Czemu misja z pociągiem sprawiała niektórym trudność? Nie jestem żadnym prosem, ale ukończyłem ją bez żadnych większych problemów

Driver z Vice City też prosty przecież, robione za pierwszym podejściem
sp00schmann

Post autor: sp00schmann »

LeeSu pisze: 20 wrz 2019, 21:31 można, wystarczy zagrać w san andreas albo vice city
to chyba tylko w te czesci grales :lol: ale spokojnie z wiekiem wyrosniesz z walenia konia do nich
dms

Post autor: dms »

dla mnie VC i SA to jest dzieciństwo, ale jednak przy SA byłem już starszy i na zawsze pozostanie w moim serduszku, IV w ogóle mi nie siadła i nawet nie przeszedłem ale V była świetna, na VI kupuję nowy sprzęt żeby pograć obowiązkowo
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

uhuhu czwureczka super dorosła historia, kocham cię rybo, graj ze mną w kręgle

jazda samochodem chujowa, system osłon i szczelanie też (słabo jak na grę, w której jeździsz i strzelasz), soundtrack lipa, misje takie nie za bardzo zróżnicowane, no i creme de la creme, te wszystkie eastern bloc skurwysyny, dla których angielski jest piątym językiem i którzy ruchają cię w dupę swoim niedojebanym akcentem aj liw hir for jirs, tak bardzo chciałem pozabijać ich wszystkich

the ballad of gay tony było spoko, sons of anarchy obejrzałem tylko zakończenie na youtube bo już rzygałem mechaniką

najgorsze GTA w jakie grałem, a grałem we wszystkie, które ukazały się na komputery z systemem windows
Kalom

Post autor: Kalom »

A czwórkę to w ogóle da się już odpalić normalnie z poziomu steama na windowsie 10?
Czy nadal trzeba kombinować jak wymijać te martwe już games for windows live? Optymalizacja była strasznie skopana w tej wersji plus problemy przy samym odpaleniu gry i mam wrażenie, że to zawsze odstraszało dużo ludzi od IV.
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

genocidegeneral pisze: 21 wrz 2019, 9:26 jazda samochodem chujowa
Przecież sto razy lepsza, niż w V
ODPOWIEDZ