Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Bierz PS5, fantastyczna konsola. Akurat spadły ceny.
- Cz4rny1337
- Moderator
- widzeszalenstwo
Dzięki chłopaki <3
Brak napędu to dla mnie żaden problem, pamięć zresztą też, o ile można tam beż problemu podpiąć ssd
Bardziej zastanawiam się nad samą rozgrywką i wrażeniami wizualnymi. Grając w fifke + 2/3 tytuły rocznie zauważę w ogóle jakaś różnice?
Co do cen - przeleciałem sobie olx i takiego xboxa series s z dwoma padami pewnie udaloby się złapać za maksymalnie 8 stówek, czyli mniej więcej tyle ile starczyłoby mi na połowę series x, o ps5 nawet nie wspominając
Brak napędu to dla mnie żaden problem, pamięć zresztą też, o ile można tam beż problemu podpiąć ssd
Bardziej zastanawiam się nad samą rozgrywką i wrażeniami wizualnymi. Grając w fifke + 2/3 tytuły rocznie zauważę w ogóle jakaś różnice?
Co do cen - przeleciałem sobie olx i takiego xboxa series s z dwoma padami pewnie udaloby się złapać za maksymalnie 8 stówek, czyli mniej więcej tyle ile starczyłoby mi na połowę series x, o ps5 nawet nie wspominając
Też wziąłbym ps5 tyle ze z napędem, ale z drugiej strony jak pod fife głównie to xss będzie wystarczający o ile nie przeszkadza Ci rozdzielczość 1080p.
F1 to królowa. Zawsze była.
nie można, tylko gry ze starej generacji zadziałają, z nowej na zewnętrznym dysku niewidzeszalenstwo pisze: ↑27 lip 2023, 15:08 Brak napędu to dla mnie żaden problem, pamięć zresztą też, o ile można tam beż problemu podpiąć ssd
- zemsta1camzata
w ps5 mozna dolozyc ssd i normalnie nowa generacja sie odpala
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
w xsx też, ale xss nie ma interfejsu nvme tylko usb
- bloodyhell
ps5 ma specjalny slot na ssd pcie-4, który oczywiście w zależności od zakupionej wersji dysku, może śmigać szybciej niż ten wmontowany fabrycznie.
no i sam jestem głównie fifowym graczem na ps i kupno jej z napędem to była strata kasy, bo ani razu go jeszcze nie użyłem xd
no i sam jestem głównie fifowym graczem na ps i kupno jej z napędem to była strata kasy, bo ani razu go jeszcze nie użyłem xd
w empiku jest Saints Row za 67.99 na PS5 jak ktos chce zagrac. Przecietna gierka, ale moze ktos jest fanem serii i chcialby ograc najnowsza czesc w miare normalnej cenie 
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
aha to kupuję xD

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
ja pierdole ale POE2 to będzie rozpierdol
Ten sierpień jakiś kiepski pod względem gier (BG3 mnie nie interesuje), ale wrzesień zapowiada się bardzo ciekawie. Starfield, dodatek do Cyberpunka i nowa-stara Fifa. Wszystkie gry mnie interesują w równym stopniu. Trzeba szykować hajs.
A w październiku Spiderman 2 i nowa Forza. Gdzie na to wszystko czas kurde.
Oczywiście jeśli wszystko dowiezie.
A w październiku Spiderman 2 i nowa Forza. Gdzie na to wszystko czas kurde.
Oczywiście jeśli wszystko dowiezie.
jeszcze Lies of Pi we wrześniu i Mortal Kombat
- genocidegeneral
ciekawi mnie ten nowy cyberpunk, sama zawartość dodatkowa to jedno, ale ponoć tam pozmieniali i ponaprawiali dużo w samych mechanikach gry i ma być lepiej niż w podstawce, zobaczymy
a ten starfield to obstawiam typowe bethesdowe barachło "mile wide, inch deep" z całkowicie dla mnie niezrozumiałą średnią 91 na meta
a ten starfield to obstawiam typowe bethesdowe barachło "mile wide, inch deep" z całkowicie dla mnie niezrozumiałą średnią 91 na meta
Czy PS+ się automatycznie przedłuży pobierając opłatę za roczną subskrypcję z PS wallet? Bo pamiętam że kiedyś były osobne zdrapki na zakupy w PS Store i osobne na przedłużanie PS+...
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
zobacz na profilu w zarządzaniu subskrypcjami czy masz automatyczne przedłużanie włączone (domyślnie jest chyba włączone), jeżeli tak i masz podpiętą kartę to Ci pobierze siano i przedłuży o ten sam okres, który ostatnio miałeś
Nie mam podpiętej karty, chciałbym żeby zeszło z kasy załadowanej zawczasu zdrapkami-prepaidami na konto PSN. Zejdzie?
@Prez
@Prez
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
- zemsta1camzata
Zejdzie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
nie wiem ale ufam slizgawce, więc zejdzie
wasze must have na ps4? niekoniecznie exy, pożyczyłem konsole od kolegi i chciałbym ograć coś ciekawego
aktualnie leci ghost of tsushima, grałem w rdr2, spidermana, god of war, horizon zero dawn
jestem cipa i nie przepadam za motywami zombie, stąd nie ciągnie mnie do tlou czy days gone
aktualnie leci ghost of tsushima, grałem w rdr2, spidermana, god of war, horizon zero dawn
jestem cipa i nie przepadam za motywami zombie, stąd nie ciągnie mnie do tlou czy days gone
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler