Fazi
Re: Fazi
I tak ma byc
I tak ma zostac
I tak ma zostac
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
-
nescafeklasyg
Fazi najlepszego dissa to.odjebał w Krakowie jak w jednej knajpie zaczął drzeć ryja jebać wisłę i cracovie tylko lech pozmań
no miał chłopak szczęście duże wtedy
Po raz setny proszę o (auto)biografię w formie książkowej... tylko wątpię czy ktokolwiek dałby radę helupiarza ogarnąć...
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
- scam_sakawa
Kibic Lecha krzyczał jebać Cracovię?nescafeklasyg pisze: ↑22 lip 2023, 7:54 Fazi najlepszego dissa to.odjebał w Krakowie jak w jednej knajpie zaczął drzeć ryja jebać wisłę i cracovie tylko lech pozmań![]()
no miał chłopak szczęście duże wtedy
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Bryx Fenrir
@Travson Ja pamiętam te jego story co cisnął Palucha najebany z pistoletem, i porównując z tymi oto wydaje mi się, że on w sumie nie jest pod wpływem
Na jednym z filmików mówił że będzie w środę, bo chce się do tego przyłożyć. Jednocześnie co parę godzin chłop wrzuca story, w tym niemal codziennie z innego miasta. Chuj będzie, a nie porządnie napisany i nagrany diss.
Ostatnią szansę straciliśmy dzisiaj, jak Fazi wyjechał z Warszawki
Ostatnią szansę straciliśmy dzisiaj, jak Fazi wyjechał z Warszawki
to kurwa forum rap, nie wizaż
U faziego to efekt jojo.
I co tam jakieś dissy grube nagrał na tego afrykańczyka już czy jak bo ostatnio odcięty jestem od świata muzyki????????
I co tam jakieś dissy grube nagrał na tego afrykańczyka już czy jak bo ostatnio odcięty jestem od świata muzyki????????
to przepotężny klip się kroi, skoro tyle im schodzi, na pewno nie samo machanie łapami albo sprzętem, rychu peja zdążył odpowiedzieć na diss żuroma zanim ten nagrał odpowiedź, a tu jakiś plan kurwa sprytny
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=tRRXjY5BaP4
01. Nagły Atak Spawacza - "Kawał historii" (prod. Lazy Rida Beats)
01. Nagły Atak Spawacza - "Kawał historii" (prod. Lazy Rida Beats)
szatańskie podszepty wywiodły mnie na pokuszenie i strugam projekt typu nagły atak spawacza x young leosia x kaz bałagane x problem x huj wie kto jeszcze, w różnych kombinacjach, raz bity od jednego i wokal od drugiego, raz odwrotnie, i chyba coś wrzucę niedługo, co by twórczość była coraz bardziej wysublimowana
- marmolad_k2
Czekam z niecierpliwościąDoubleB pisze: ↑30 lis 2023, 11:57 szatańskie podszepty wywiodły mnie na pokuszenie i strugam projekt typu nagły atak spawacza x young leosia x kaz bałagane x problem x huj wie kto jeszcze, w różnych kombinacjach, raz bity od jednego i wokal od drugiego, raz odwrotnie, i chyba coś wrzucę niedługo, co by twórczość była coraz bardziej wysublimowana