PRO8L3M - Art Brut 2 (2020)
Re: PRO8L3M - Art Brut 2 (TBA) [Zapowiedź]
Czekam jak pojebany, choc tak naprawde nie wiem na co, bo umowmy sie, samo nazwanie plytki art brut 2 (moze nawet tylko roboczo) nie mowi nic ani o tresci, ani o formie
ja uwielbiam i stare polskie filmy, i nieco kiczowaty pop z lat 80, wiec art brut siadl idealnie. licze znowu na jakies melodyjne podklady, bo idealnie pasuja na zasadzie kontrastu do ulicznej barwy i tekstow oskara
ja uwielbiam i stare polskie filmy, i nieco kiczowaty pop z lat 80, wiec art brut siadl idealnie. licze znowu na jakies melodyjne podklady, bo idealnie pasuja na zasadzie kontrastu do ulicznej barwy i tekstow oskara
Powiedzmy sobie szczerze, że sama zapowiedz jakiegokolwiek nowego materiału od tego duetu u większości powoduje jaranie i podniecenie niezależnie czy to będzie Art Brut 2 czy coś innego i to się nazywa marka którą sobie wyrobili i to całkowicie zasłużenie.
"Pokaż kto ma lepszą dyskografię" sorry Kazek ale z nimi nie wygrasz.
"Pokaż kto ma lepszą dyskografię" sorry Kazek ale z nimi nie wygrasz.
Przecież bober to idiotapiernikowyskoczek pisze:pamiętam potężne oburzenie bobera, że ludzie śmią smieć głosować na Steeza w kategorii 'producent roku' w ślizgerach

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
- Bunnymen77
Nie czaje ludzi krzyczacych, by nie robili tego albumu, bo to bankowo spierdolą!!!1111111
Kurwa, bedzie kiepsko, to bedzie kiepsko, art brut 1 na tym nie ucierpi
Kurwa, bedzie kiepsko, to bedzie kiepsko, art brut 1 na tym nie ucierpi
ucierpi legenda
- KillerCroc
Jaka legenda jak nowe projekty są regularnie mieszane z błotem za odcinanie kuponów, te same treści i monotematyczność a Art Brut ma się dobrze.
Jakby ten projekt opierał się na zamyślę ich kawałka Heat i byłby nawiązaniem do soundtracków i muzyki z filmów gangsterskich i kryminalnych to bym z miejsca określił to płytą roku bo o sam poziom materiału to jestem spokojny.
Jakby ten projekt opierał się na zamyślę ich kawałka Heat i byłby nawiązaniem do soundtracków i muzyki z filmów gangsterskich i kryminalnych to bym z miejsca określił to płytą roku bo o sam poziom materiału to jestem spokojny.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- Bunnymen77
Mnie nie siada zadna rzecz od chłopaków tak jak siadły C30 i Art Brut, wręcz mnie męczą, a jednak nie deprecjonuję przez to tych dwóch albumów i nawet jesli AB2 okaże się kupą (w co nie wierzę, w najgorszym przypadku będzie tylko kilka fajnych kawałków) to nie zmieni to mojego ich postrzegania.
Ja miałem tak, że z LP to pojedyncze numery tak mocno się wkręcały ( Art. 258, Molly, Toast ), Hacked było nie w moim klimacie, choć pierwszy singielek nawet podszedł, Ground Zero Mixtape to chyba mój ulubiony album z tych wydanych na legalu ( najczęściej zapętlany-Golden, Gry losowe, Byłem tam, V8, duuużo sztosów, chociaż do skipowania też coś się znalazło ). Widma słuchałem nieiwiele, ale mało co mi tam do końca podeszło ( National Geographic najbardziej )
- mlodyperkez
na fb zaczeli zamieszczac nowe wydarzenia - koncerty promujace Art Brut 2, widzialem juz Torun Lodz i Poznan
Wychodziłoby z tych dat że w okolicach początku marca powinni to wypuścić
o 15 startuje sprzedaż biletów na wiosenny turnus. z kim się widzę we wrocku?
Comic Sans 
-
ksiazenieporzadek
ja poznań / wro (na pzn bilet juz mam, na wro zaraz sie zaopatrzę)
Trasę promują grafiki symilarne z tymi z części pierwszej fajno fajno, nie mogie się doczekać cover artu części drugiej, ciekawość mnie zżera jak do tego podejdą
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
- mlodyperkez
no nie pierdolcie ze na Łódź juz sie wszystko sprzedalo
na wrocek też wszystko w sekundę zarezerwowali i musiałem wziąć te bilety po 80 ziko (całe szczęście, że mam bogatych rodziców)
W Krakowie też wszystko od razu poszło, liczę, że drugi termin wleci.

15:01 wrocław sold out