OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
@niuhniuh Ciekawe czy dobiją do 4 teraz w sumie była dość duża przerwa i tak się zastanawiałem co jest z grane z tym serialem - tak właśnie odstrzelili Egzorcystę na Foxie po 2 sezonie.
Z tego co wiem, to Warrior też mieli odstrzelić. Pewnie zależy jak pójdzie, szczerze to się nie spodziewam S4 bo nikt o tym serialu nie wie, a ja sam jako fan S1 i S2 dowiedziałem się o premierze S3 po zalogowaniu do HBO Max
- ConeyIsland
Naszło mnie by obejrzeć Sortownię z Chyrą. Pięć odcinków jest póki co. Odradzam. Pozdrawiam.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
No to grubo
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
widzial ktoś silo z appletv, git?
@2ps__
Ostatecznie aż tak źle nie było, ale jakoś specjalnie nie polecam
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Ja polecam w powietrzu od apple
dziękuwa panowie, raczej dam szansę obu
na apple terapia bez trzymanki za je fajna
a jak ktoś potrzebuje luźnej komedii żeby np obejrzeć z dziewczyną to jest nawet spoko Platonic z Sethem Roganem o przyjaźni damsko-męskiej
@2ps__ Ten silos to też nie polecam/ z Appla wybrałbym przede wszystkim rozdzielenie , the morning show, ted lasso, pachinko, siostry na zabój i ewentualnie jak @badi no i z braku laku for all Mankind i black Bird.
@Luxair a jak jest z ta fundacja? twoje zarzuty co do ostatecznej obesranosci wynikają z niezbyt wiernego odwzorowania książki czy po prostu gowno wyszło? oceny nawet dobre, książki jeszcze nie czytałem [moze w odwrotnej kolejności by zatrybilo], a mam ochotę na scifi serial mocno
- ConeyIsland
jakby się komuś nudziło to na viaplay'u mają Mary kills people - 3 sezony po 6 odc. Momentami pretensjonalny, zwlaszcza na poczatku, natomiast pozniej co troche zwroty akcji i wciąga. kobitka jest lekarzem i kreci byznes na boku że za hajs uśmierca ludzi na ich życzenie.
Powrót "Justified: City Primeval" po latach \o/ Raylan siwiutki, ale dalej z kowbojskim krokiem.
nie posłuchałem, przepraszam. Do tej pory seriale C+ nie zawodziły (Klangor, The Office PL, Minuta Ciszy, Emigracja XD), a tu wystarczyło że w kooperacji z Polsatem to zrobili i od razu wyszedł straszny gniot, który nie wiem o czym chciał być i to po obejrzeniu całości. Jak ktoś jeszcze się wahał to również nie polecam.ConeyIsland pisze: ↑11 lip 2023, 11:00 Naszło mnie by obejrzeć Sortownię z Chyrą. Pięć odcinków jest póki co. Odradzam. Pozdrawiam.
Ale za to wracają oni:
@koniec
- ConeyIsland
Z tego samego niemal powodu dałem sortowni szansę. Chyra grać potrafi, klangora czy króla łyknąłem i się mi spodobały a i niedawna matka z oglą bołądź nie była zła. dodatkowo byłem po good doctorze więc nie chciałem wychodzić z tematyki medycznej. i chuj mi w dupę krótko mówiąc. ciężkostrawny gniot.potter pisze: ↑28 lip 2023, 20:27 nie posłuchałem, przepraszam. Do tej pory seriale C+ nie zawodziły (Klangor, The Office PL, Minuta Ciszy, Emigracja XD), a tu wystarczyło że w kooperacji z Polsatem to zrobili i od razu wyszedł straszny gniot, który nie wiem o czym chciał być i to po obejrzeniu całości. Jak ktoś jeszcze się wahał to również nie polecam.
Ogólnie materiał jest dość ciężki do ekranizacji ze względu na dużą rozpiętość czasową i, z tego co pamiętam, sporą przewagę przemyśleń i monologów wewnętrznych nad fabułą. Tak czy siak, nie usprawiedliwia to tego że sceny akcji wyszły jak z tanich seriali SF z lat '00... był chyba zamiar żeby zrobić z Fundacji GoT w kosmosie, no i wyszedł, tylko że ostatni sezon2ps__ pisze: ↑19 lip 2023, 13:25 a jak jest z ta fundacja? twoje zarzuty co do ostatecznej obesranosci wynikają z niezbyt wiernego odwzorowania książki czy po prostu gowno wyszło? oceny nawet dobre, książki jeszcze nie czytałem [moze w odwrotnej kolejności by zatrybilo], a mam ochotę na scifi serial mocno
Paradoksalnie, trójka Imperatorów, wymyślona na potrzeby serialu, okazała się jednym z ciekawszych wątków. S01E01 był naprawdę super, więc może warto go obejrzeć, ale potem, wg. mnie, już sama kiła.
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- ConeyIsland
wczoraj skończyłem trzeci sezon. im dalej w las tym lepiej, naprawdę spoko serial - po nieciekawym w sumie początku - się okazał. gdyby ktoś szukał czegoś "okołomedycznego" to fajna propozycja.ConeyIsland pisze: ↑26 lip 2023, 9:35 jakby się komuś nudziło to na viaplay'u mają Mary kills people - 3 sezony po 6 odc. Momentami pretensjonalny, zwlaszcza na poczatku, natomiast pozniej co troche zwroty akcji i wciąga. kobitka jest lekarzem i kreci byznes na boku że za hajs uśmierca ludzi na ich życzenie.
zasiadam dzis do carnivale ale jestem podniecony slowo daje
i jak i jak i jak i jak dawaj odczucia albo lepiej nie, ogladaj sobie na luzie i dawaj feedback po zakończeniu - co będzie miało miejsce niedługo, wiem to