Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
@up wydaje mi się że trochę niedoceniony zawodnik, nie widziałem żeby ludzie wymieniali go w rankingach podsumowywujących sezony czy dekady, a zagrał naprawdę dobrych kilka sezonów na zupełnie topowym poziomie. jeśli chodzi o wizję/technikę/podania/decyzje to był magik porównywalny do xaviego czy pirlo, a do tego dokładał całkiem sporo goli, jak na swoją pozycje na boisku. końcówka kariery podyktowana faktem że dość szybko siadł fizycznie, przez co ostatnimi laty nie dawał rady grać na intensywności wymaganych w lepszych zespołach
19 lipca Sevilla zmierzy się z Independiente del Valle (zdobywca Copa Sudamericana) w ramach UEFA-CONMEBOL Club Challenge. Zapewne co roku taki mecz z udziałem zwycięzcy LE będzie sie odbywał.
Influencer.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Van walczy o życie
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Były bramkarz Manchester United.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- zemsta1camzata
co wy vana nie znacie?
- ebismolarek
schweinsteigegrer props czy hejt? jebany guardiola wszystkiemu winny bo kazał prosto kopnąć piłkę
Propsy dla Guardioli za rozjebanie niemieckiej myśli szkoleniowej 
-
RIVALDO111
- Zbanowany
[media]RIP
Świat futbolu pożegnał jedną ze swoich legend. W wieku 88 lat zmarł Luis Suarez Miramontes, wielki przed laty zawodnik Barcelony, Interu Mediolan i reprezentacji Hiszpanii. Zdobywca Złotej Piłki.
Filipinka płacze bo widzi Kurka.
[/media]
Świat futbolu pożegnał jedną ze swoich legend. W wieku 88 lat zmarł Luis Suarez Miramontes, wielki przed laty zawodnik Barcelony, Interu Mediolan i reprezentacji Hiszpanii. Zdobywca Złotej Piłki.
Spoiler
Filipinka płacze bo widzi Kurka.
[/media]
Ja też płaczę, ale podczas czytania twoich wysrywów
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Spoiler
- the badman
- Artysta
Pięknie pojechał, tych z ucieczki to objechał jak chciał a nawet peleton bardzo powoli nad nim nadrabiał.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Raków usunął te promo które miało przedstawiać ,,Z" jako Zorro , czyli jakiś grajek Zwoliński ale usunęli że kojarzy się z Rosjanami którzy mają Z na czołgach.
-
genocidegeneral

-
RIVALDO111
- Zbanowany
I co teraz z prawami do Premier League? /Resztę mam totalnie w 4 literach/ 
- rozklad_gaussa
slizgawka.tv przejmuje prawa, jestes typowany na jednego z ekspertow
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Kurwa zaś z Rudzkim się męczyć