Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Paskudny Norweg Fin Teemu Pukki opuszcza Kanarki. Kierunek USA, Minnesota United. To był ikoniczny piłkarz Norwich trzeba przyznać
Gdzieś trafiłem, że temat Thurama upada, bo Nicea chce zachować go na kolejny sezon W.Henry powiedział „nie no, tyle to nie”.the badman pisze: ↑27 cze 2023, 14:07 A Liverpool jak zawsze śpi. Niech kupią tego Thurama, Kone i Pavarda i będę szczęsliwy ale pewnie nie kupią już nikogo![]()
Jest 100 mln na stole od Arsenalu za Ryż, teraz chyba przyjmą co?
A Milan chce też Pulisica, coś za łatwo idzie z tą wywózką
A Milan chce też Pulisica, coś za łatwo idzie z tą wywózką
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- Bunnymen77
Łatwo idzie, bo Chelsea robi wyprzedaż piłkarzy, którzy w mocnych ligach już się sprawdzili, a teraz są oceniani po sezonie, gdzie każdy zagrał gówno, zdecydowana większość poniżej swojego poziomu.
serio sam Bero równoważy Ci Góralskiego, czy jednak liczysz - w sumie słusznie - że naszego rzeźnika czym prędzej z Zagłębia Ruhry pogonią?
jaka niby wyprzedaż? Pulisic 25 mln a rok kontraktu, RLC 20 mln a rok kontraktu, zaraz Mount z 65 a rok kontraktu, Havertz za cenę zakupu po trzech latach grania itd. Właśnie spodziewałem się jakichś promocyjnych cen lub wypożyczeń by poschodzić z kontraktów a tu ładny hajs wyciągająBunnymen77 pisze: ↑28 cze 2023, 8:45 Łatwo idzie, bo Chelsea robi wyprzedaż piłkarzy, którzy w mocnych ligach już się sprawdzili, a teraz są oceniani po sezonie, gdzie każdy zagrał gówno, zdecydowana większość poniżej swojego poziomu.
Jedynie do Arabii nie ma kwot i są podejrzane, pewnie tanio, Boehly tam się na coś grubszego dogadał, ale no Kante i K2 300 tys pensji plus Ziyech 100 i Mendy 50 więc też props, że ich tam wciśnięto.
- rozklad_gaussa
nie przyjeli bo im sie struktura platnosci nie podoba i woleliby wiecej z gory miec zaplacone, no i czekaja na kolejna oferte city tez
Dodano po 1 godzinie 23 minutach 26 sekundach:
oferte, ktorej nie bedzie wg tier1 dla city wycofuja sie z wyscigu o ryza
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
City wbiło, podbiło cene o 10 mln zeby Arsenal zapłacił więcej i się wycofało, props
Ciekawe czy to już klepną teraz
Ciekawe czy to już klepną teraz
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
szoumidelej
obstawiam jeszcze dzis max jutro koniec tematu, west ham jednak ma przystac na 3 a nie 2 raty
niech dzialaja dalej i czyszcza szatnie z holdinga itp okienko jeszcze dlugie chociaz mysle ze jesli chodzi o zakupy to juz nikt nie wbije poza timberem
Liverpool planuje spowadzenie szoboszloia, mega fajny to byłby transfer, jeszcze ten Thuram i w końcu ta pomoc będzie wyglądać fajnie
- ebismolarek
Widzę że hamburgery w Milanie teraz mają zamiar naściągać pełno chujowych amerykańców
Pulisiki Musahy popierdolency
West Ham zaakceptował te 100 + 5 a Havertz pożegnał się już z Chelsea na swoich socjalach więc niedługo oficjalki z Arsenalu powinny wlatywać
Arsenal ewidentnie od roku wynagradza mi te pozostałe 11 lat cierpienia
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bielik podpisze 3 letni kontrakt z Birmingham wg Wlodara. Coś nikt nie chce tego wielkiego talenciaka
A tyle było pompowania przez dziennikarzy jaki to on zajebisty i transfer do premier league kwestia czasu.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
do tego uporczywie idzie w to championship, przeładowane meczami, gdzie prędzej czy później znowu mu noga jebnie i zdziwiony pikachu. dobrze, że poza byciem przereklamowanym kopaczem przynajmniej jest też jeszcze kawałem buca, więc moja antypatia do niego (z oczywistych względów juz od 2014) ma się dobrze
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Podobno United i Chelsea blisko porozumienia w sprawie Mounta. Czyli na dobra sprawę ocaleje tylko Callagher, Mudryk i Sterling.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- bloodyhell
rzekomo po sprzedaży mounta od razu akcja caicedo