Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

2do5

Re: Transfery

Post autor: 2do5 »

Paskudny Norweg Fin Teemu Pukki opuszcza Kanarki. Kierunek USA, Minnesota United. To był ikoniczny piłkarz Norwich trzeba przyznać
Bakan

Post autor: Bakan »

the badman pisze: 27 cze 2023, 14:07 A Liverpool jak zawsze śpi. Niech kupią tego Thurama, Kone i Pavarda i będę szczęsliwy ale pewnie nie kupią już nikogo :lol:
Gdzieś trafiłem, że temat Thurama upada, bo Nicea chce zachować go na kolejny sezon W.Henry powiedział „nie no, tyle to nie”.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Jest 100 mln na stole od Arsenalu za Ryż, teraz chyba przyjmą co?

A Milan chce też Pulisica, coś za łatwo idzie z tą wywózką
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Łatwo idzie, bo Chelsea robi wyprzedaż piłkarzy, którzy w mocnych ligach już się sprawdzili, a teraz są oceniani po sezonie, gdzie każdy zagrał gówno, zdecydowana większość poniżej swojego poziomu.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

pardon pisze: 27 cze 2023, 17:21 matus bero w bochum u thomasa letscha i juz wiem kto jest moim ulubionym underdogiem w ligach top5 :cool:
serio sam Bero równoważy Ci Góralskiego, czy jednak liczysz - w sumie słusznie - że naszego rzeźnika czym prędzej z Zagłębia Ruhry pogonią?
Awatar użytkownika
potter

Bunnymen77 pisze: 28 cze 2023, 8:45 Łatwo idzie, bo Chelsea robi wyprzedaż piłkarzy, którzy w mocnych ligach już się sprawdzili, a teraz są oceniani po sezonie, gdzie każdy zagrał gówno, zdecydowana większość poniżej swojego poziomu.
jaka niby wyprzedaż? Pulisic 25 mln a rok kontraktu, RLC 20 mln a rok kontraktu, zaraz Mount z 65 a rok kontraktu, Havertz za cenę zakupu po trzech latach grania itd. Właśnie spodziewałem się jakichś promocyjnych cen lub wypożyczeń by poschodzić z kontraktów a tu ładny hajs wyciągają

Jedynie do Arabii nie ma kwot i są podejrzane, pewnie tanio, Boehly tam się na coś grubszego dogadał, ale no Kante i K2 300 tys pensji plus Ziyech 100 i Mendy 50 więc też props, że ich tam wciśnięto.
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

potter pisze: 28 cze 2023, 0:08 Jest 100 mln na stole od Arsenalu za Ryż, teraz chyba przyjmą co?
nie przyjeli bo im sie struktura platnosci nie podoba i woleliby wiecej z gory miec zaplacone, no i czekaja na kolejna oferte city tez

Dodano po 1 godzinie 23 minutach 26 sekundach:
oferte, ktorej nie bedzie wg tier1 dla city wycofuja sie z wyscigu o ryza
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

City wbiło, podbiło cene o 10 mln zeby Arsenal zapłacił więcej i się wycofało, props

Ciekawe czy to już klepną teraz
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
szoumidelej

Post autor: szoumidelej »

obstawiam jeszcze dzis max jutro koniec tematu, west ham jednak ma przystac na 3 a nie 2 raty :lol: niech dzialaja dalej i czyszcza szatnie z holdinga itp okienko jeszcze dlugie chociaz mysle ze jesli chodzi o zakupy to juz nikt nie wbije poza timberem
travis1

Post autor: travis1 »

Liverpool planuje spowadzenie szoboszloia, mega fajny to byłby transfer, jeszcze ten Thuram i w końcu ta pomoc będzie wyglądać fajnie
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Widzę że hamburgery w Milanie teraz mają zamiar naściągać pełno chujowych amerykańców :lol: Pulisiki Musahy popierdolency
Awatar użytkownika
potter

West Ham zaakceptował te 100 + 5 a Havertz pożegnał się już z Chelsea na swoich socjalach więc niedługo oficjalki z Arsenalu powinny wlatywać
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Arsenal ewidentnie od roku wynagradza mi te pozostałe 11 lat cierpienia
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Bielik podpisze 3 letni kontrakt z Birmingham wg Wlodara. Coś nikt nie chce tego wielkiego talenciaka :lol: A tyle było pompowania przez dziennikarzy jaki to on zajebisty i transfer do premier league kwestia czasu.
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

:rotfl:
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

demon pisze: 28 cze 2023, 22:39 Bielik podpisze 3 letni kontrakt z Birmingham wg Wlodara. Coś nikt nie chce tego wielkiego talenciaka :lol: A tyle było pompowania przez dziennikarzy jaki to on zajebisty i transfer do premier league kwestia czasu.
do tego uporczywie idzie w to championship, przeładowane meczami, gdzie prędzej czy później znowu mu noga jebnie i zdziwiony pikachu. dobrze, że poza byciem przereklamowanym kopaczem przynajmniej jest też jeszcze kawałem buca, więc moja antypatia do niego (z oczywistych względów juz od 2014) ma się dobrze
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Podobno United i Chelsea blisko porozumienia w sprawie Mounta. Czyli na dobra sprawę ocaleje tylko Callagher, Mudryk i Sterling.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

rzekomo po sprzedaży mounta od razu akcja caicedo
ODPOWIEDZ