Belmondawg - Hu$tle A$ U$ual (2021)
- FruitOffTheWall
Re: Belmondawg - Hu$tle A$ U$ual (2021)
bicik do followupu moge do spania słuchać
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- yungXpaproch
wankej powiedzial ze wedlug niego slabe bity na hau ma belmo
no bo nie są jakieś wybitne, nawet poppyn universe, dla mnie brakuje im pierdolnięcia, czyli mocniejszej perkusji, trochę szybszego tempa w kilku, rozwinięcia melodii, które są po prostu nudne, albo ich całkowitej zmiany, tam gdzie tonacja jest przytłaczająca (u mnie przede wszystkim strona b, wte i wewte i captcha).
Najlepszy bit oczywiście pappardele, jakieś życie w nim jest, mimo że spokojny, to ciekawie złożony i wszystko do siebie pasuje. Co nie znaczy, że jest jakiś genialny, bo też mnie usypia
I powtórzę, że hau na koncerty się nie nadaje, bo wypada blado na tle poprzedniej twórczości, nawet z okresu mobbyn z gsp
Najlepszy bit oczywiście pappardele, jakieś życie w nim jest, mimo że spokojny, to ciekawie złożony i wszystko do siebie pasuje. Co nie znaczy, że jest jakiś genialny, bo też mnie usypia
I powtórzę, że hau na koncerty się nie nadaje, bo wypada blado na tle poprzedniej twórczości, nawet z okresu mobbyn z gsp
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
- OmarStooleyman
HAU nr 1 na olis w sprzedaży winyli
dlatego nigdy nie było nowych dinali bo zepsuł mu się gust muzyczny...yungXpaproch pisze: ↑29 sty 2022, 15:12 wankej powiedzial ze wedlug niego slabe bity na hau ma belmo
HAU zajebiste produkcje i bowdown dla expo za robotę. Jedyny bit, który mi totalnie nie siedzi to poppyn universe, bo tam to totalnie brakuje tej melodii z delayem czegokolwiek, żeby wpadło do głowy. Jak ktoś nie czai takiego kapcza, pswis czy tetereny to ja nie wiem. Zajebiście skonstruowane bity w takim stylu, który nie ma żadnego terminu, po którym się źle zestarzeją. No ale czego oczekiwać w sumie od słuchaczy, co im lache robia te wszystkie bity na jedne kopyto, bo polski producent to już chyba zapomniał całkiem, że może by chociaż trochę się wyróżnić od reszty wypadałoby
- yungXpaproch
no cos w tym jest, swir slucha teraz radia glownie, a rap go kompletnie przestal interesowac, dziwna sprawa
zgadzam sie, przede wszystkim te tereny, kurwa co za biciwo
- FruitOffTheWall
wankej to niech se odsłucha swoje hot16 ktore jest kurwa turbo wysrywem i można to było 420x lepiej zrobicyungXpaproch pisze: ↑29 sty 2022, 15:12 wankej powiedzial ze wedlug niego slabe bity na hau ma belmo
rip zioloziolo
- yungXpaproch
ej bezzkitu dziwne ze to jego hot16 brzmi jakby pierwszy raz przed majkiem stanal
Nie no, w sumie ono brzmi wankejowo, tylko jest nagrane w słabych warunkach i źle zmiksowane
A co do bitów na HAU to chyba wiem o co chodzi Wankejowi bo one faktycznie są trochę inne, takie post truskulowe, bardziej minimalistyczne, ale dla mnie to zaleta, chociaż czasami to brzmienie może wydawać się trochę zbyt gładkie kwestia gustu
Bit do captcha zdecydowanie najlepszy, chyba żaden nie ma do niego startu
A co do bitów na HAU to chyba wiem o co chodzi Wankejowi bo one faktycznie są trochę inne, takie post truskulowe, bardziej minimalistyczne, ale dla mnie to zaleta, chociaż czasami to brzmienie może wydawać się trochę zbyt gładkie kwestia gustu
Bit do captcha zdecydowanie najlepszy, chyba żaden nie ma do niego startu
co ten wankz pierdoli? HAU w kwestii bitów to najlepsza rzecz w PL od lat
w sumie jak tak pomyśle to w historii dinal timu trafiły się z 3-4 zajebiste bity, a tak to raczej nic specjalnego
w sumie jak tak pomyśle to w historii dinal timu trafiły się z 3-4 zajebiste bity, a tak to raczej nic specjalnego
jasny wracaj na forum
Trochę wstyd, ale dopiero po tej płycie doceniłem Belmonda i przy okazji inne jego projekty jak Mobbyn czy SCIB. Lepiej późno niż wcale.
Może to dlatego, że zaczął nawijać na bardziej klasycznych bitach. Pomimo tego, że jest to raczej taka epka na odpierdol, to jest to jedna z lepszych pozycji z zeszłego roku, nie mogę się doczekać jego następnych ruchów, a już nagrywa fajne, coraz głośniejsze featuringi. Następna płyta pewnie będzie klasykiem, jeżeli tylko siądzie do tego na serio, niesamowity talent! 
- CeHaTeHaCe
uruchomili preorder reedycji "Hustle As Usual EP+" na poppyn.org i klubplytowy.pl z dodatkowymi remixami i płytki z instrumentalami. 2CD + wysyłka 77 zł, nakład rzekomo 1500 sztuk, wysyłka 3.07.23
On w ogole wydał jakiś numer po tej płycie? Nie licząc wszelkiej maści remixów
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ze dwa nowe utwory na Piekarence, "1664" i "Yomen Videos"On w ogole wydał jakiś numer po tej płycie? Nie licząc wszelkiej maści remixów
szaleństwo
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
- marco_pantani
belmondziarz znajdzie jakiegos goscia co zrobi mu plytke w ai i slomianyzapal.tv wleci na jeszcze wyzszy poziom 
zwracam honor
-
milford966
za tydzień singiel z Mike Urbaniak lets get it jazzyn
ooo czekanko
- ConeyIsland