Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Transfery
Podobno United gotowe outowac Sancho. Ciekawe gdzie skończy i czy wróci jeszcze na poziom z sezonu BVB.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
nom tylko żeby go sprzedali a nie wypozyczyli za frajer jakiejs Borussi. Niech wymienią za żółwia
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Mbappe w United to fantastyka.
Real na 90 procent. 10 procent dla City.
Dodano po 6 minutach 5 sekundach:
Przez pierwsze 10 sekund miałem ,,Son w PSG"
Real na 90 procent. 10 procent dla City.
Dodano po 6 minutach 5 sekundach:
Przez pierwsze 10 sekund miałem ,,Son w PSG"
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Kim Min-jae jest gotowy, by dołączyć do Manchesteru United
Oczekuje się, że od 1 lipca będzie zawodnikiem Manchesteru United, gdy opłacą jego klauzulę odstępnego wynoszącą 60 milionów euro
Obrońca „zaakceptował” ofertę kontraktu o wartości 9 milionów funtów rocznie [Il Mattino]
nie kumam jak w dzisiejszych czasach ktoś może być jeszcze na 100% pewny że pozamiatane przecież full piłkarzy tak negocjuje wyższe kontraktyRIVALDO111 pisze: ↑13 cze 2023, 16:13 Fajnie tylko on będzie free agentem w 2024.
nie wspominając że jeśli ktoś jest dostępny z wolnego kontraktu, to klub musi zaoferować o wiele wyższy/dłuższy kontrakt i robią się kominy płacowe, co nie zmienia faktu że może odpaląszoumidelej pisze: ↑13 cze 2023, 16:26bez odstepnego beda uzupelnienia w kazdej w formacji mimo wszystko raczej kojarzonymi nazwiskami w europie i wciaz jest przestrzen na transfery gotowkowe. podobny ruch jak tielemans za darmoszke pomimo slabego sezonu Belga. przy dobrych wiatrach moze sie zakreca w okolicy 12 miejscapotter pisze: ↑13 cze 2023, 15:40no bardzo fajne: Aouar jakieś trzy lata za późno, żarł gruz już od dawna i nawet kibicom Lyonu nie szkoda, Scamacca czyli totalny niewypał i do tego kontuzjowany więc nie będzie gotowy na początek sezonu, ale no może we Włoszech znów zacznie coś grać, rok temu oprócz WHU chciało go przecież PSG, a ten Ndicka to nie wiem, bo to z Bundes.szoumidelej pisze: ↑13 cze 2023, 12:39 btw roma fajne ruchy za friko ndicka z aouarem i chcą scammacce na wypo który się odbił od west hamu
btw ten ndicka i scammaca już potwierdzone bo z tego co czytałem to póki co nie ma jeszcze konkretów?
NDicka bez oficjałki ale był już na testach medycznych, więc prawie na 100% wyląduje. Scamacca bez konkretów. W sumie trochę się dziwię że jest zainteresowanie biorąc pod uwagę jakie burdy jego stary w Trigorii robił. Ale business is business.
NDicka chyba spoko ruch, chociaż mało Bundesligi oglądam. Aouar i Scamacca to tak biednie bym powiedział, ale beggars can't be choosers.
NDicka chyba spoko ruch, chociaż mało Bundesligi oglądam. Aouar i Scamacca to tak biednie bym powiedział, ale beggars can't be choosers.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Steven Gerrard poszedł w ślady Michniewicza. został trenerem klubu z Arabii.
Czyli Lampard jeszcze ma szansę pracować w zawodzie
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Wg agencji COPE Real NIE kupi w tym oknie ani Mbappe, ani Kane. 
Wątpię że Rodrygo-Joselu-Vinicus zawojuje świat.
- Cz4rny1337
- Moderator
Jak zjadą z tej pojebanej ceny 75 mln do 40 to w sumie props
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
A jutro cope napisze że real będzie próbował ściągnąć kane albo havertzRIVALDO111 pisze: ↑14 cze 2023, 14:58 Wg agencji COPE Real NIE kupi w tym oknie ani Mbappe, ani Kane.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Podobno Newcastle idzie po Barrele i Maddisona. Rośnie silny klub.
Kadrowo to serio zaczyna dobrze wyglądać.
No Barella to ni chuja nie pójdzie z Interu do Newcastle, nie wiem kto to wymyśla.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Podobno już blisko domknięcia transferu.
-
Bisclavret
W plotkach pada kwota 60mln euro
już widzę jak Barella idzie z finalisty LM do jakiegoś gownoklubu a Inter sprzedaje go poniżej wartości rynkowej
kto to wymyśla...
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Wy śledzicie na bieżąco pilke że Was szokuje że gościu może przejść do Newcastle.
jak rośnie silny klub i zaczyna dobrze wyglądać, jeśli to są kurwa dopiero ploteczki. a ta z barellą to XD *chyba że twój barrela to ktoś inny niż barellaRIVALDO111 pisze: ↑14 cze 2023, 19:13 Podobno Newcastle idzie po Barrele i Maddisona. Rośnie silny klub.
-
Bisclavret
RIVALDO111 pisze: ↑14 cze 2023, 20:13 Wy śledzicie na bieżąco pilke że Was szokuje że gościu może przejść do Newcastle.
Cieszę się że nie dałeś znaku zapytania bo wszystko się dzięki temu zgadza w tym zdaniu.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2023, 20:16 przez Bisclavret, łącznie zmieniany 1 raz.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Inter mocarny klub. Newcastle jakiś tam gówno klubik nie liczący się dziś w Europie