No właśnie mam dylemat przy tym albumie, czy to on się tak zestarzał, czy to my dorośliśmy.
Płyta, która w polskim rapie zestarzała się najbardziej
Re: Płyta, która w polskim rapie zestarzała się najbardziej
@MalinowyJogurt na pewno nie pomyliłeś płyt? Przecież De Nekst Best zestarzało się całkiem nieźle.MalinowyJogurt pisze: ↑14 cze 2022, 22:47 VNM - De Nekst Best, które jak wychodziło to rozpierdalało mi głowę, teraz nie mógłbym żadnego kawałka przesłuchać
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
MalinowyJogurt
@oldschool Oczywiście, że pomyliłem. Chodziło mi o śpiewane EDKT, które naprawdę podobało mi się jak wychodziło i było dość świeże, a teraz wstyd to odpalić.
No tak myślałem, z EDKT się zgadzam ofc 
cala tworczosc eripe
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
-
MalinowyJogurt
Odpaliłem sobie pierwsze Almost Famous po dłuższej przerwie...no nie siada to teraz
Dinal - W Strefie Jarania I W Strefie Rymowania
Obecni mainstreamowi raperzy wciąż mogliby brać lekcję od rapera Dinal jak pisać/składać zwrotki, no ale muzycznie to dla mnie ten album się strasznie postarzał, i ciężko mi go przesłuchać w całości za jednym zamachem, nie mówiąc już o numerze "Ty" który już w 2012 kiedy to Dinali poznałem uważałem za pomyłkę i do dzisiaj uważam za gówno obesrane.
Obecni mainstreamowi raperzy wciąż mogliby brać lekcję od rapera Dinal jak pisać/składać zwrotki, no ale muzycznie to dla mnie ten album się strasznie postarzał, i ciężko mi go przesłuchać w całości za jednym zamachem, nie mówiąc już o numerze "Ty" który już w 2012 kiedy to Dinali poznałem uważałem za pomyłkę i do dzisiaj uważam za gówno obesrane.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Ten numer w remixie jest sporo lepszy
- yungXpaproch
no "ty" tez nie lubie ale kurwa np. "mili ludzie" 
imo pół na pół, ja szczyl jestem(24) i z częścią kawałków dalej się potrafię utożsamić bez większego problemuMalinowyJogurt pisze: ↑16 cze 2022, 18:23 No właśnie mam dylemat przy tym albumie, czy to on się tak zestarzał, czy to my dorośliśmy.
chociaż Żono Moja do wyjebania od 2011
A mi właśnie siada, do popijawy w jakimś speluniarskim klimacie ideolo. W porównaniu do dwójki, gdzie większość kawałków od razu po premierze się źle zestarzała. A szkoda, bo czekałem z ręką w gaciachMalinowyJogurt pisze: ↑17 cze 2022, 20:14 Odpaliłem sobie pierwsze Almost Famous po dłuższej przerwie...no nie siada to teraz
to kurwa forum rap, nie wizaż
plyty Taco, niewiarygodne jest ze on zrobil taka kariere
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Peja/Slums Attack- Szacunek Ludzi Ulicy, słuchałem ostatnio w aucie i bardzo źle to się zestarzało
to prawda, najsłabsza pozycja pod tym względem, porównując do noja i sżg tragicznie się to zestarzało. no może poza singlami
Dwa Sławy - Ludzie sztosy
A ja do niej wracam najczęściej, zaraz po dandys flow 
Arcyhujowa jest, pamiętam, że w 2015 się jarałem jak zły wersami typu hejterzy hasztagów mnie męczą już /stawiam na nich krzyżyk #templariusz, no i w 2023 za huj nie wiem dlaczego. A muzycznie też mocno przeciętne to jest + mieli talent do brania bitów, co nie banglają
cztery żubry i dwie kurwy
Może dlatego, że to wtedy było świeże i nowe a później ci się już osluchalo jak nagle cała scena nakurwiala hashtagi do porzygu. Nie widzę tutaj jakiejś wielkiej zagadki
-
rubinstein
hasztagowo-panczlajnowy okres hip-hopa byl kurwa najgorszy. cofam. caly ten okres 2010-15 byl obesrany. mielismy:
-grafomanski (tak, wiadomo o kim mowie) truskul
-hasztago-panczlajny
-proto-niuskul (jeszcze nie lataly wtedy drony)
-ciemna strefe (ta przynajmniej dostarczala troche beki, zwlaszcza S-tier nazwy albumow jak artysta kombinator)
do niczego nie wracam z tego okresu oprocz chyba Cruza, no ale on dawal piekny alternatywny HH, dajcie w koncu ten CruzXMlodzik WYKURWYPIERDOLONEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)
-grafomanski (tak, wiadomo o kim mowie) truskul
-hasztago-panczlajny
-proto-niuskul (jeszcze nie lataly wtedy drony)
-ciemna strefe (ta przynajmniej dostarczala troche beki, zwlaszcza S-tier nazwy albumow jak artysta kombinator)
do niczego nie wracam z tego okresu oprocz chyba Cruza, no ale on dawal piekny alternatywny HH, dajcie w koncu ten CruzXMlodzik WYKURWYPIERDOLONEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)
Artysta Kombinator klasyk polskiego rapu ulicznego.