Powoli kończę pracę nad nowym albumem pt. "Drobne zgrzyty" dlatego też postanowiłem opowiedzieć w skrócie o niej. Z vloga dowiecie się kto się na niej pojawi, kto odpowiada za muzykę i jakie to drobne zgrzyty pojawiły się podczas prac.
Mroku - Drobne zgrzyty (2023)
Mroku - Drobne zgrzyty (2023)
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2023, 15:55 przez Sieloo, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Mroku - Drobne zgrzyty (2023) [Zapowiedź]
"Sprawy codzienne" to pierwszy klip promujący album Mroku - "Drobne zgrzyty", który ukaże się wiosną 2023 roku.
bardzo dobry singiel imo, świetnie i nienachalnie poskładane (pamiętam, jak miał okres takich chamskich podwójnych), tekstowo troche ckliwie i melodramatycznie, ale bdb, no i bit też robi dobrze, czekam na całość
-
RIVALDO111
- Zbanowany
I to jest k...a rap , a nie jakieś ziomki w innym temacie piszą mi że Ruskiefajki czy Sobel to raperzy. 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
To jest ten kolega jasnego?
bardzo lubiłem Mroka z czasów Bajek Robotów i tej jednej płyty wcześniej. Potem jakoś mi zniknął z radaru i faktycznie poszedł w taką dziwną stylówkę, której nie chciało mi się zbytnio sprawdzać. Mam go w obserwowanych na fb od dawna i mam wrażenie, że nad tą płytą to on pracuje od 1410 i chuja się dzieje, dlatego byłem w szoku, że to faktycznie wychodzi, no i za singiel props i czekanko co dalej.
-
AndrzejPiotr
https://www.youtube.com/watch?v=rqHYZdU ... nnel=Mroku"Zły Mikołaj" promuje album Mroku - "Drobne zgrzyty", który ukaże się we wrześniu 2023 roku.
-
piotr474747
sympatyczny throwback, okładka płyty najgorsza
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
-
rubinstein
no, w koncu sie nauczyl nawijac, 15 lat za pozno. w erze dinali i smarkiego bylby ode mnie
(mialem 14 lat), teraz chyba tylko rap dla slizgerow, ktorzy pamietaja jego feat z laikiem.
e: jak cos komentowalem "sprawy codzienne" nie "zlego mikolaja", bo nie zuwazylem linku. no kurwa, przeciez istnieje przycisk media
"podziemie mowi dobre" podziemie mowi dobre? ktore podziemie? patrzac po ilosci wyswietlen mimo prawie 20-letniego stazu to mu chyba chodzi o jakis podmrok, gdzie siedzi jego 15 fanow i wciaz katuje bajki robotow.
e: jak cos komentowalem "sprawy codzienne" nie "zlego mikolaja", bo nie zuwazylem linku. no kurwa, przeciez istnieje przycisk media
"podziemie mowi dobre" podziemie mowi dobre? ktore podziemie? patrzac po ilosci wyswietlen mimo prawie 20-letniego stazu to mu chyba chodzi o jakis podmrok, gdzie siedzi jego 15 fanow i wciaz katuje bajki robotow.
Faktycznie, nic odkrywczego, ale wokal z bitem fajnie współgra.
jestem wśród tych 15 osób, ale ten najnowszy numer mi się nie podoba.rubinstein pisze: ↑17 maja 2023, 9:46 patrzac po ilosci wyswietlen mimo prawie 20-letniego stazu to mu chyba chodzi o jakis podmrok, gdzie siedzi jego 15 fanow i wciaz katuje bajki robotow.
Dalej mam słabość do głosu Gresa