Czy któryś polski raper na koncertach brzmi lepiej niż na płycie?
Czy któryś polski raper na koncertach brzmi lepiej niż na płycie?
Dla mnie chodzenie na koncerty to strata czasu i pieniędzy.
Denerwuje mnie, że brzmią gorzej niż na płycie.
Rozumiem, że muszą zarabiać, ale ja wolę słuchać piosenki, które mogę sobie zapętlić.
kto brzmi lepiej na koncercie, a kto gorzej niż na płycie?
Denerwuje mnie, że brzmią gorzej niż na płycie.
Rozumiem, że muszą zarabiać, ale ja wolę słuchać piosenki, które mogę sobie zapętlić.
kto brzmi lepiej na koncercie, a kto gorzej niż na płycie?
Re: Czy któryś polski raper na koncertach brzmi lepiej niż na płycie?
nie wiem nic o koncertach
ale pamiętam, że jak wyszła ta nutka na płycie oficjalnie to byłem zawiedziony
Małolat - Kto wrócił na osiedle
https://www.youtube.com/watch?v=e6ItHaP1P9E
ale pamiętam, że jak wyszła ta nutka na płycie oficjalnie to byłem zawiedziony
Małolat - Kto wrócił na osiedle
https://www.youtube.com/watch?v=e6ItHaP1P9E
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
- yungXpaproch
jak bylem na koncercie cpaj stajlu to pozniej te numery nie wchodzily tak samo przez jakis czas
Nie wiem czy lepiej, ale Tetris tak dobrze nawija na koncertach, że mógłbym tego słuchać na co dzień 
Skóra na Rap Stage Tour
Skóra na Rap Stage Tour
tak się składa, że mam w chuj skilla
- gods bidness
Koncerty hip hopowe to najgorsze co spotkało ludzkość od czasu epidemii dżumy w średniowieczu. Żaden nie brzmi lepiej, to fizycznie niemożliwe, za dużo wyrazów pada w krótkim odstępie czasu, żeby na dużej sali mikrofon dynamiczny to wszystko zebrał, a akustyk nagłośnił, żeby cokolwiek było słychać. Był ktoś kiedyś na koncercie, gdzie było słychać WYRAZY które raper rapuje? Bo ja nie. Czasem chodzę, ale nie żeby podziwiać widowisko, tylko się napić przy barze, spotkać, coś tam popatrzeć co chwilę na scenę.
Ja mam uraz do rapowych koncertów odkąd jako 14-15 latek poszedłem w Szczecinie do Słowianina
na DGE a ten najebus ledwo wydukał 3-4 kawałki i spierdolił.
No, ale może to i dobrze, bo wtedy wyjebałem lache na tych tłustych raperów i odkryłem podziemie
No, ale może to i dobrze, bo wtedy wyjebałem lache na tych tłustych raperów i odkryłem podziemie
MalinowyJogurt 2
Nieironicznie Paluch jest dobrym koncertowo raperem, solo jakby gdzieś był to bym nie poszedł, mimo wszystko pełna profeska i brzmi na wielu kawałkach lepiej niż na płytach.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ja szczerze nigdy nie przepadałem za koncertami jakiej kolwiek muzyki. Chyba że koncerty typu Hans Zimmer.
Z koncertami mam jak z piłką nożną, fajnie wybrać się raz-dwa razy na x lat ale płyta,komputer,tv sto razy lepiej oddaje.
Jeszcze taka dygresja w tv jak oglądam piłkę to wygląda 100 razy poważniej, na żywo na stadionie czuje się jakbym śledził dziecinna grę 7 Latków że aż głupio się czułem i tu bije nawet do topowych lig
Z koncertami mam jak z piłką nożną, fajnie wybrać się raz-dwa razy na x lat ale płyta,komputer,tv sto razy lepiej oddaje.
Jeszcze taka dygresja w tv jak oglądam piłkę to wygląda 100 razy poważniej, na żywo na stadionie czuje się jakbym śledził dziecinna grę 7 Latków że aż głupio się czułem i tu bije nawet do topowych lig
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
no paluch nieironicznie dobrze pcha swoje pieśni live, oprócz niego na uwagę zasługuje jwp i zipera
#freebortwick #ptwko
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Koncerty są zajebiste tylko rapery nie potrafią w nie zazwyczaj. OSTR nie cierpiałem nigdy ale koncertowpo to on kiedyś sprzątał, teraz to nie wiem. Z dzisiejszych to Taco był spoko. No i Mata naprawdę na letniej progresji rozjebał. Nie jestem fanem ale przyznaję że było to coś naprawdę fajnego.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.