2Pac - All Eyez On Me (1996)
Re: 2Pac - All Eyez on Me (1996)
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Re: 2Pac - All Eyez On Me (1996)
29 lecie, nie chce mi sie czekac na okragla rocznice to podbije tera
dla mnie najlepszy 2pac, chociaz mozna sie odbic od dwuplytowki ze wzgledu na dlugosc, w sumie to sie troche przekonywalem do tej plyty, ale w pewnym momencie cos mi przeskoczylo i zdalem sobie sprawe ile tu jest kultowych numerow, ile razy slyszalem jakiegos follow upy do tych rzeczy, bitow z tej plyty i to jest kurwa dobra plyta na dobrych bitach, za czesto nie wracam, ale mimo dlugosci to najrowniejsza pozycja w dyskografii, a na pewno najbardziej rozpoznawalna
dla mnie najlepszy 2pac, chociaz mozna sie odbic od dwuplytowki ze wzgledu na dlugosc, w sumie to sie troche przekonywalem do tej plyty, ale w pewnym momencie cos mi przeskoczylo i zdalem sobie sprawe ile tu jest kultowych numerow, ile razy slyszalem jakiegos follow upy do tych rzeczy, bitow z tej plyty i to jest kurwa dobra plyta na dobrych bitach, za czesto nie wracam, ale mimo dlugosci to najrowniejsza pozycja w dyskografii, a na pewno najbardziej rozpoznawalna
7 Day Theory lepsze
All Eyez On Me ogólnie daje radę, ale cd 2 jest zdecydowanie gorsze i z całości ze 7 numerów luźno by można wyjebać
All Eyez On Me ogólnie daje radę, ale cd 2 jest zdecydowanie gorsze i z całości ze 7 numerów luźno by można wyjebać
dominacja genetyczna zachodniego wybrzeża
wjeżdża calosc dzisiaj
jeden z lepszych odrzutow
wjeżdża calosc dzisiaj
jeden z lepszych odrzutow
BOUT IT BOUT IT
Can't C Me jest tak dojebanym numerem, że brak słów. I niedocenianym w porównaniu do innych hitów Paca.
Loffciam też 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
- ConeyIsland
- gods bidness
ejnałba gangsta party!
ejnałba gangsta party!
ejnałba gangsta party!
Ostatnio dostałem ten album na winylu i kurwa, no świetny jest to album i koniec kropka. Daz jebany dillinger.
A z Holla at me na słuchawkach mógłbym strzelać do policjantów i rozbijać piękne samochody.
Dla mnie peak "świadomego" i gangsterskiego połączenia w rapie. Masa klasyków. Aż ciężko uwierzyć, że jebany to poskładał w 3 tygodnie
A z Holla at me na słuchawkach mógłbym strzelać do policjantów i rozbijać piękne samochody.
Dla mnie peak "świadomego" i gangsterskiego połączenia w rapie. Masa klasyków. Aż ciężko uwierzyć, że jebany to poskładał w 3 tygodnie
dat nigga daz goat west coast produkcji 
Spoiler
Dzisiaj stuknęło 30 lat od premiery, kto dzisiaj wróci do tej produkcji i wrzuci na odsłuch?
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Będzie słuchane po raz enty. Piękny album i osobny podziw dla producentów. Daz i Johnny J zrobili tu świetną robotę. Dodatkowo DJ Pooh dał majstersztyk w When We Ride.
Od 10 lat chciałem uzupełnić kolekcję o CD w 1szym wydaniu i na początku roku się udało. Zatem dzisiejszy odsłuch będzie bardziej wyjątkowy od poprzednich.
Od 10 lat chciałem uzupełnić kolekcję o CD w 1szym wydaniu i na początku roku się udało. Zatem dzisiejszy odsłuch będzie bardziej wyjątkowy od poprzednich.
- marmolad_k2
Ano ja, to i MATW to topowy 2pac.
- gods bidness
Niejeden z tych, co nie zna nas, nie lubi nas.
- marmolad_k2
Zapomniałem już, że to się tak dobrze zaczyna
Nie rozumiem fenomenu tego albumu, nie jest zły, ale nie jest jakiś wybitny
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK