Serio? Kiedy to było?
Kronkel Dom - Guten Tag (2023)
Re: KRONKEL DOM
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
dwa ka siedemnascie wpadl zagrac w rodzinnych stronach szol ale byl juz spalony w mrocznych ulicznych kregach bo wyjebal na muke majacych duzo do powiedzenia pojebow z nieslawnej rodziny miri ktorzy zahipnotyzowani nienawiscia zlapali go w 6 osob uwieczniajac spotkanie w formie ghetto vloga i poczestowali wibratorem przed kamera jako przestroga dla innych ale tez zeby go osmieszyc szantazowac i wymusic zabecelowanie ciezkiego hajsu ktory byl im winny
potem jeszcze rzecznik tej rodziny publicznie nawinal co i jak sie tam stalo zeby uciac spekulacje ale poszedl po rozum do glowy i usunal filmik https://www.facebook.com/ahmadpatron.mi ... 812536512/
potem jeszcze zapowiadali na nim gwalty w formie prewencyjnego straszenia
potem jeszcze rzecznik tej rodziny publicznie nawinal co i jak sie tam stalo zeby uciac spekulacje ale poszedl po rozum do glowy i usunal filmik https://www.facebook.com/ahmadpatron.mi ... 812536512/
potem jeszcze zapowiadali na nim gwalty w formie prewencyjnego straszenia
Zajebiste
Nie lubie kabe ale 1:50
Nie lubie kabe ale 1:50
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
jest juz teledysk do tej dopierdolonej nuty, tak wlasnie sie robi bangery
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
fajnie gość rapuje ale nie da się tego słuchać przez discopolową produkcję na prawie każdym numerze
Was to jebnęło turbo z tym disco polo 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
fajne to w sumie, kronkel kozak jest
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- qualite_de_schizoide
w końcu jakiś zajebisty numer, Guten Tag też było spoko
Re: Kronkel Dom - Guten Tag (14.04.2023) [Zapowiedź]
A to się nie wymawia deża wi? A nie deża wu?
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Ani tak ani tak, ale już bliżej do deża vu.
[deʒa ˈvy]
[deʒa ˈvy]
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
deza NWJ skurwysynu
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Re: Kronkel Dom - Guten Tag (2023)
O kurwa jacy goście 
CAŁE ŻYCIE MAM
kronkel to najlepszy zawodnik gm2l więc nie ma co się dziwić
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- Jkay_Hippy
Poza numerem z Kazem (jakiś dziwny ten kawałek
) i Mariną Szczęsną reszta kozak. Fajny album na słoneczko za oknem
Świetna płyta, jedynie numeru z łakami Janusz i Kubańczyk nie jestem w stanie słuchać. Reszta top
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale fizyk jest tylko do powinięcia poprzez WWW? Na Empiku jeśli dobrze widzę brak? 
zajebisty album, wypuszczony w odpowiednim czasie. Dla mnie jedyne minusy to Kaz Balagane (kompletnie nie pasuje do tego instrumentalu) i MaRina ze zwrotka zamiast refrenu. Nawet Kubanczyk z Januszem Walczukiem nie przeszkadzaja, bo zwroty maja jakos podejrzanie cicho i bit gra glowna role, wiec duzy plusik za to. No i slychac zachodnioeuropejski vibe na tej plycie
na koniec powtorze oczywiste - Kronkel Dom i Francuz Mordo najwieksze diamenty GM2L. Posluchalbym takiego Kronkela na afrotrapach z King Sento
na koniec powtorze oczywiste - Kronkel Dom i Francuz Mordo najwieksze diamenty GM2L. Posluchalbym takiego Kronkela na afrotrapach z King Sento
Wszystko na to wskazuje. W dodatku nie znajdziesz płyty w sklepie gm2l.co, tylko kupisz ją przez stronę Kronkela. A właściwie nie kupisz, bo obecnie wyświetla się: Brak w magazynie.
Jak się zamówiło w pierwszych dniach preorderu, to mieli dodawać fizyczną wersję epki Lamif.