Sentino - Kołysanki Dla Ulicy (2023)
Re: Sentino - Kołysanki Dla Ulicy (2023) [Zapowiedź]
niech mu ktoś powie ze są inni producenci niż krakhałs

takie spoko, do refrenow to on zawsze byl wybitny trza przyznac
ten leak jest takiej hujowej jakosci czy to jakas suruffka?
ten leak jest takiej hujowej jakosci czy to jakas suruffka?
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Trochę podobna stylistyka, ale camora dostał dużo lepszy bitqualite_de_schizoide pisze: ↑14 mar 2023, 14:11 tam u góry rzeczywiście trafione porównanie do Zukunft Camory
czekam na wersje finalna, bo demowke zapetlam jak pojebany. Niesamowity banger, trzy poziomy wyzej niz 90% albumu Adwokat Diabla. Fajnie jakby wuja Remik zadbal z mugo o odpowiednia promocje, to na pewno lataloby po tiktokach i szybko zrobilo milion odsluchow
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Gamonie z Popkiller i Glamrap opłacani przez Step robią nam negative campaigning by podważyć nasz status artystów skali europejskiej. Syny ku*wy z Podlasia nie są w stanie zagrozić moim interesom. Jestem bully dla tej rapgry choć to raperzy będą mi bulić. Naliczam frajerów od 2001. Wy na dobrą sprawę nie macie pojęcia o moim towarzystwie i tym co dzieje się za kulisami. Ja chciałem tylko robić muzykę, to przestępczy świat mnie znalazł i wciągnął. De facto nie znam nikogo, kto nie robił pieniędzy z black market. Get rich or die tryin’ skur*ysyny. Zboczeńcy z Azji Zachodniej to pety, które gaszę moimi AJ 4 podążając w stronę marzeń. Zatrzymać może mnie tylko śmierć i Bóg. Moje środowisko to mordercy i przemytnicy. Mam pod sobą 400 ludzi. W skali Polski jestem legendą. Kundle chcą mięsa nie znając zawartości mojego talerza. Mam za sobą Gole i Roberta Moskwe. Ja widziałem kule w ciałach martwych przyjaciół, wy kule przyjaciół na waszych brodach. Pow!
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
dostepny juz w NZ. Komunikat STOP
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
banger roku juz w marcu*. Niesamowity artysta, niesamowita muzyka
- qualite_de_schizoide
numer roku
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
kolejny singiel feat sobota floo i zenek martyniuk, hit lata
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- SentoAlainDelon
Jeden numer który niekoniecznie musi być singlem typu Pow, Midas, Lato na płycie spoko, ale ostatnio to on wypuszcza takie stężenie numerów że to brzmi jak AI lub generator, ten sam producent ta sama tematyka, ten sam tekst.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Zajebiste, Sento wiadomo jaki jest ale jak czasami przyjebie takim numerem to przypomina Ci się czemu dalej go sprawdzasz
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Rozpierdalator
No fajnie tam se śpiewa spoko
Ale kurde ten tekst jest tak głupi (wczoraj tego słuchałem raz i dzisiaj chciałem sprawdzić teledysk) że no żenaduwa trochę tego słuchać
Ale kurde ten tekst jest tak głupi (wczoraj tego słuchałem raz i dzisiaj chciałem sprawdzić teledysk) że no żenaduwa trochę tego słuchać
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Szczerze w ogóle nie śledzę kariery tego ziomka. To chyba drugi teledysk który odpalam i brzmi jak parodia więc nie mam czego żałować.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- FruitOffTheWall
ładny dresik realu sociedad
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Ogień
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Bóg cię opuściłRIVALDO111 pisze:Szczerze w ogóle nie śledzę kariery tego ziomka. To chyba drugi teledysk który odpalam i brzmi jak parodia więc nie mam czego żałować.
- rozklad_gaussa
no w koncu san sebastian wiec musial kiedys wleciec
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.