Nypel

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Re: Nypel

Post autor: Bryx Fenrir »

Szkoda, że takie prostolinijne, zwrotki są na jedno kopyto, jak chodzi o tekst to wcale nie jest źle, myślę, że nawet lepiej niż się spodziewałem, chociaż wracać nie będę
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

to niesamowite, chłopak ledwie 18 lat, a z tekstu wynika, że przeżył więcej niż nie jeden 40-latek :bowdown: props i takiego rapu chce się słuchać
moody

Post autor: moody »

najbardziej mi sie spodobal fragment w ktorym zaczyna wers od "jak bylem maly..."
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

ja powiem jeszcze raz to co juz mowilem
no ja bym w szkole sie z niego smial
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Jak on ma z 14 lat przecież
LWD pisze: 12 mar 2023, 12:27 to niesamowite, chłopak ledwie 18 lat
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
edenmar

Post autor: edenmar »

Ja pierdolę, ale to jest karykaturalne :lol:
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Promocja Nypla trwa w najlepsze

Dodano po 1 godzinie 35 minutach 38 sekundach:
Jednak Nypel troche sodówki złapał.

Dodano po 1 dniu 6 godzinach 26 minutach 21 sekundach:
moody pisze: 12 mar 2023, 13:05 najbardziej mi sie spodobal fragment w ktorym zaczyna wers od "jak bylem maly..."
Jest lepszy wers ,,gdyby mi się nie udało z SBM pewnie teraz nie byłoby mnie stać na węgiel"
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
guzi

Post autor: guzi »

potym vlogu dostał kwalifykacje do najbardziej punchable mordy
8es

Post autor: 8es »

oj tak
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket :joint:
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Heh w sumie jak wyszedl pierwszy legal kalibra to abradab tez byl przed 18stka
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
stratemirat

Post autor: stratemirat »

Jak myślicie, czy żona Solara go opuściła, ponieważ popularny członek duetu Solar Białas zaczął spędzać więcej czasu ze swoim ministrantem niż z nią?
RIVALDO111
Zbanowany

Pewnie go rzuciła gdy powiedział że podpisuje Nypla.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
dogmeat

Post autor: dogmeat »

Zajebiste są te momenty we vlogasku w których Nypel zapomina podwyższać głos i przemawia swoim prawdziwym. Zajebisty patent SBM-u, wiecznie nastoletni raper przed mutacją jak Klocuch.
Obrazek
RIVALDO111
Zbanowany

Nypel w top 5 nominacji do odkrycia rapowego za 2022 rok na gali popkiller.
:cool:
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Moim marzeniem co do polskiego rapu, I szczytem który może osiągnąć ta kategoria muzyki, jest pociągnięcie obecnego kontentu Nypla, przez kilkanaście lat, tak myślę do 40tki, gdyby mógł wtedy udawać 14 latka, I nawijać dalej o zołzie babie od majzy
Wiele osób znanych, lub mniej znanych, wspomnna lato 1967 i chwilę gdy usłyszało Sierzanta Pieprza zespołu The Beatles. Do dzisiaj pamiętają na przykład miejsce w którym usłyszeli słynne intro, z ciężka partia gitar i dracym się McCartneyem, oraz gładkie przejście do piosenki Ringo. Kojarzą nie tyle miejsce, ale nawet zapach jaki towarzyszył otoczeniu w chwili wyłapywania tych dźwięków, I pamiętają to do dziś, bo mieli już wtedy uczucie że słuchają czegoś wielkiego. To pomyślcie kurwa co my będziemy czuli w 2043 jak Solar wykaże się konsekwencja, I karze nawijać temu ciumciokowi kolejna płytę o tym że złapali go na papierosku
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

Oglądałem kulisy kręcenia klipu do ostatniego kawałka Nypla. Jaki ten gościu jest wkurwiający i odpychający. Współczuję osobom na planie.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
RIVALDO111
Zbanowany

Zaczynają się oferty koncertowe.

Ciekawe czy on w tej Łodzi weźmie już takie 10 tysięcy za występ.

RIVALDO111
Zbanowany

Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Nypel jest tak wiarygodny w tej konwencji, że bardziej myślę że jego stary to normalnie wypijał sobie piwko po robocie, a ten sobie ujebał że jest alkoholikiem żeby w końcu zrobić jakiś bardziej wyrazisty kawałek, i ponarzekać
Może się mylę, ale no kurwa jakiś ulizany chłopiec z rumianą twarzą, nie wygląda na kogoś wychowywanego przez twardego alkoholika i bez matki. Do tego te pierdoły o których przedtem angrywał nie wskazywały na taki problem
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Całkiem dobry kawałek, lata przyjemnie po tych bitach, zobaczymy w jakim kierunku on się rozwinie
ODPOWIEDZ