Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

niuskultonowytruskul

Re: Wini - rozmowy

Post autor: niuskultonowytruskul »

Wini nie jest za bystry, ale na dziadka z muszką wystarczyło.
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

Korwin dalej w polityce siedzi? Niezły dziadek się z niego zrobił. Prócz ripost i pierdolenia o mądrych rzeczach, których przeciętny Kowalski nie zna, to chuja zrobił.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

80 lat ma trudno żeby nie był dziadkiem :lol:
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Ale tam oburzone komentarze pod tym filmikiem od fanów tego starego odklejeńca, jak to gruby intelektualnie nie uniósł geniuszu "pana Janusza".
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

No ciężka jest ta rozmowa w chuj, Korwin jak to Korwin, opowiada jakieś dyrdymały - on był i widział, francuski filozof z 17w powiedział, kiedyś pisałem taki artykuł, zapytałem się studentów na uczelni co by zrobili - no trzeba żyć na prawdę pod kamieniem żeby spodziewać się czegoś innego. Z kolei wini niestety nie jest specjalnie bystry i nie za bardzo potrafił z takim Korwinem dyskutować, nie mógł też przełknąć korwinizmów i zostawić ich bez reakcji wiec momentami ta rozmowa wygląda tak:
- no tak jest
- no nie, nie jest tak
- no oczywiście że tak jest
- no nie oczywiście że nie jest
- no jak nie jak tak
- no nie nie, nie jest

Pod koniec rozmowy grubcio już totalnie nie wiedział co robić i po prostu coś tam sobie ironicznje bełkotał po każdym słowie Janusza
- jego ekscelencja Włodzimierz Putin zrobił jedną straszną rzecz...
- no ciekawe co to było (ironicznie)
- mianowicie przez 3 miesiące tezymał wojsko na granicy
- no to rzeczywiście straszne

I tak dalej. Ogolnie ktoś napisał celny komentarz że wini nie prowadzi rozmowy tylko przekomarzankę i to jest moim zdaniem idealny opis :lol:
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Chuj wie, po co on go zapraszał i czego innego się spodziewał, ale przecież na poważnie z nim wchodzić w dyskusję, to już naprawdę trzeba na łeb upaść, więc się nie dziwię, że się skończyło na przekomarzankach i obśmiewaniu. Dla słuchacza męka tak czy inaczej. Pojedynek dwóch chłopskich rozumów, jak ktoś wyżej napisał.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Wini whjatkowo niemily w porownaniu do reszty swoich rozmow :lol:
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Holden

Post autor: Holden »

"Nie no Panie Januszu jak Pan może tak mówić, he he he he, trochę Pan odleciał" - typowa odpowiedź Winiego na cokolwiek. Rozumiem że poglądy Korwina mogą wydawać się kosmiczne, sam nie jestem ich fanem, ale Wini przegrał ten dyskusyjny beef i to sromotnie :lol:
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

wy na serio oczekujecie merytorycznej polemiki z kimś takim jak Korwin?? :lol: przecież do tego typa trzeba w takich rozmowach podchodzić właśnie tak jak Wini tutaj, czyli wyśmiewać go, kpić, ironizować. oczywiście, to czy takie spotkania w ogóle mają sens, to inna sprawa, ja nie propsuję dawania platformy do głoszenia swoich zjebanych poglądów temu faszystowskiemu patusowi, więc minus dla Winiego za samo zaproszenie, no ale skoro już do czegoś takiego dochodzi, to najlepiej jest po prostu wyśmiać taką gnidę.
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

:lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

gods bidness pisze: 21 lut 2023, 8:32 Chuj wie, po co on go zapraszał i czego innego się spodziewał, ale przecież na poważnie z nim wchodzić w dyskusję, to już naprawdę trzeba na łeb upaść, więc się nie dziwię, że się skończyło na przekomarzankach i obśmiewaniu. Dla słuchacza męka tak czy inaczej. Pojedynek dwóch chłopskich rozumów, jak ktoś wyżej napisał.
Jak to po co, po wyświetlenia. "Rozmowa" po 2 dniach ma już ponad 200k.

@clockers czyli masz wiele wspólnego z Korwinem, bo z nim jak i z tobą nie da się dyskutować i pierdolicie swoje dyrdymały.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
koxefer

Post autor: koxefer »

to niech wezmie magicala, bedzie jeszcze wiecej
clockers pisze: 21 lut 2023, 14:27 wy na serio oczekujecie merytorycznej polemiki z kimś takim jak Korwin?? :lol: przecież do tego typa trzeba w takich rozmowach podchodzić właśnie tak jak Wini tutaj, czyli wyśmiewać go, kpić, ironizować. oczywiście, to czy takie spotkania w ogóle mają sens, to inna sprawa, ja nie propsuję dawania platformy do głoszenia swoich zjebanych poglądów temu faszystowskiemu patusowi, więc minus dla Winiego za samo zaproszenie, no ale skoro już do czegoś takiego dochodzi, to najlepiej jest po prostu wyśmiać taką gnidę.
akurat dawanie platformy korwinowi to najlepsze co spotkalo polski srodek/lewice xD
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
hwjsk

Post autor: hwjsk »

korwin tłumaczący definicję "nie da się odzobaczyć" props, warto bylo wytrwac do konca
2do5

Post autor: 2do5 »

Winim już jestem zmęczony, ale dla tego wariata Banota chętnie sobie posłucham
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

Groszek pisze: 20 lut 2023, 23:39 80 lat ma trudno żeby nie był dziadkiem
Nie wiedziałem o tym, dowidziałem się w trakcie wywiadu. :shock: Jak na swój wiek, to chłop bardziej kontaktuje, niż 2/3 jego równolatków.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Pamiętam kiedyś mi Korwin przebiegł przed maską autobusu którym jechałem jako pasażer na wysokości stacji powiśle na moście Poniatowskiego, nie wiele wtedy brakło z tego co kojarzę :lol:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

O masz, a tak było blisko.
Znam babe której mąż bawił się w politykę i Janusz gościł u nich na chacie i sam opierdolił całą butle tego jajecznego likieru dla bab. taki fun fact
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

haha słucham rozmowy z Korwinem i jak zaczął gadać o tym, że ojciec ma prawo zamordować własne dziecko to myślałem, że Wini zatrzyma samochód i go wypierdoli za drzwi :lol:

Rozmowa z bnt taka se, momentami ciekawa ale za to rozmowa z gospelem smiechowa była.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
dobryjoint

Post autor: dobryjoint »

clockers pisze: 21 lut 2023, 14:27 przecież do tego typa trzeba w takich rozmowach podchodzić właśnie tak jak Wini tutaj, czyli wyśmiewać go, kpić, ironizować.
Bo jemu akurat to coś robi. XD W dodatku jak wyśmiewa czy kpi, ktoś pokroju Winiego to Korwin jeszcze bardziej utwierdza się w swoich przekonaniach i tym, że ma racje.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Ale to nie chodzi o to zeby korwina przekonac xD
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ODPOWIEDZ