Wini - rozmowy
-
niuskultonowytruskul
Re: Wini - rozmowy
Wini nie jest za bystry, ale na dziadka z muszką wystarczyło.
Korwin dalej w polityce siedzi? Niezły dziadek się z niego zrobił. Prócz ripost i pierdolenia o mądrych rzeczach, których przeciętny Kowalski nie zna, to chuja zrobił.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
80 lat ma trudno żeby nie był dziadkiem 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- gods bidness
Ale tam oburzone komentarze pod tym filmikiem od fanów tego starego odklejeńca, jak to gruby intelektualnie nie uniósł geniuszu "pana Janusza".
-
Bisclavret
No ciężka jest ta rozmowa w chuj, Korwin jak to Korwin, opowiada jakieś dyrdymały - on był i widział, francuski filozof z 17w powiedział, kiedyś pisałem taki artykuł, zapytałem się studentów na uczelni co by zrobili - no trzeba żyć na prawdę pod kamieniem żeby spodziewać się czegoś innego. Z kolei wini niestety nie jest specjalnie bystry i nie za bardzo potrafił z takim Korwinem dyskutować, nie mógł też przełknąć korwinizmów i zostawić ich bez reakcji wiec momentami ta rozmowa wygląda tak:
- no tak jest
- no nie, nie jest tak
- no oczywiście że tak jest
- no nie oczywiście że nie jest
- no jak nie jak tak
- no nie nie, nie jest
Pod koniec rozmowy grubcio już totalnie nie wiedział co robić i po prostu coś tam sobie ironicznje bełkotał po każdym słowie Janusza
- jego ekscelencja Włodzimierz Putin zrobił jedną straszną rzecz...
- no ciekawe co to było (ironicznie)
- mianowicie przez 3 miesiące tezymał wojsko na granicy
- no to rzeczywiście straszne
I tak dalej. Ogolnie ktoś napisał celny komentarz że wini nie prowadzi rozmowy tylko przekomarzankę i to jest moim zdaniem idealny opis
- no tak jest
- no nie, nie jest tak
- no oczywiście że tak jest
- no nie oczywiście że nie jest
- no jak nie jak tak
- no nie nie, nie jest
Pod koniec rozmowy grubcio już totalnie nie wiedział co robić i po prostu coś tam sobie ironicznje bełkotał po każdym słowie Janusza
- jego ekscelencja Włodzimierz Putin zrobił jedną straszną rzecz...
- no ciekawe co to było (ironicznie)
- mianowicie przez 3 miesiące tezymał wojsko na granicy
- no to rzeczywiście straszne
I tak dalej. Ogolnie ktoś napisał celny komentarz że wini nie prowadzi rozmowy tylko przekomarzankę i to jest moim zdaniem idealny opis
- gods bidness
Chuj wie, po co on go zapraszał i czego innego się spodziewał, ale przecież na poważnie z nim wchodzić w dyskusję, to już naprawdę trzeba na łeb upaść, więc się nie dziwię, że się skończyło na przekomarzankach i obśmiewaniu. Dla słuchacza męka tak czy inaczej. Pojedynek dwóch chłopskich rozumów, jak ktoś wyżej napisał.
"Nie no Panie Januszu jak Pan może tak mówić, he he he he, trochę Pan odleciał" - typowa odpowiedź Winiego na cokolwiek. Rozumiem że poglądy Korwina mogą wydawać się kosmiczne, sam nie jestem ich fanem, ale Wini przegrał ten dyskusyjny beef i to sromotnie 
wy na serio oczekujecie merytorycznej polemiki z kimś takim jak Korwin??
przecież do tego typa trzeba w takich rozmowach podchodzić właśnie tak jak Wini tutaj, czyli wyśmiewać go, kpić, ironizować. oczywiście, to czy takie spotkania w ogóle mają sens, to inna sprawa, ja nie propsuję dawania platformy do głoszenia swoich zjebanych poglądów temu faszystowskiemu patusowi, więc minus dla Winiego za samo zaproszenie, no ale skoro już do czegoś takiego dochodzi, to najlepiej jest po prostu wyśmiać taką gnidę.
Jak to po co, po wyświetlenia. "Rozmowa" po 2 dniach ma już ponad 200k.gods bidness pisze: ↑21 lut 2023, 8:32 Chuj wie, po co on go zapraszał i czego innego się spodziewał, ale przecież na poważnie z nim wchodzić w dyskusję, to już naprawdę trzeba na łeb upaść, więc się nie dziwię, że się skończyło na przekomarzankach i obśmiewaniu. Dla słuchacza męka tak czy inaczej. Pojedynek dwóch chłopskich rozumów, jak ktoś wyżej napisał.
@clockers czyli masz wiele wspólnego z Korwinem, bo z nim jak i z tobą nie da się dyskutować i pierdolicie swoje dyrdymały.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
to niech wezmie magicala, bedzie jeszcze wiecej
akurat dawanie platformy korwinowi to najlepsze co spotkalo polski srodek/lewice xDclockers pisze: ↑21 lut 2023, 14:27 wy na serio oczekujecie merytorycznej polemiki z kimś takim jak Korwin??przecież do tego typa trzeba w takich rozmowach podchodzić właśnie tak jak Wini tutaj, czyli wyśmiewać go, kpić, ironizować. oczywiście, to czy takie spotkania w ogóle mają sens, to inna sprawa, ja nie propsuję dawania platformy do głoszenia swoich zjebanych poglądów temu faszystowskiemu patusowi, więc minus dla Winiego za samo zaproszenie, no ale skoro już do czegoś takiego dochodzi, to najlepiej jest po prostu wyśmiać taką gnidę.
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
korwin tłumaczący definicję "nie da się odzobaczyć" props, warto bylo wytrwac do konca
Winim już jestem zmęczony, ale dla tego wariata Banota chętnie sobie posłucham
Nie wiedziałem o tym, dowidziałem się w trakcie wywiadu.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Pamiętam kiedyś mi Korwin przebiegł przed maską autobusu którym jechałem jako pasażer na wysokości stacji powiśle na moście Poniatowskiego, nie wiele wtedy brakło z tego co kojarzę 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
O masz, a tak było blisko.
Znam babe której mąż bawił się w politykę i Janusz gościł u nich na chacie i sam opierdolił całą butle tego jajecznego likieru dla bab. taki fun fact
Znam babe której mąż bawił się w politykę i Janusz gościł u nich na chacie i sam opierdolił całą butle tego jajecznego likieru dla bab. taki fun fact
haha słucham rozmowy z Korwinem i jak zaczął gadać o tym, że ojciec ma prawo zamordować własne dziecko to myślałem, że Wini zatrzyma samochód i go wypierdoli za drzwi
Rozmowa z bnt taka se, momentami ciekawa ale za to rozmowa z gospelem smiechowa była.
Rozmowa z bnt taka se, momentami ciekawa ale za to rozmowa z gospelem smiechowa była.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
-
dobryjoint
Bo jemu akurat to coś robi. XD W dodatku jak wyśmiewa czy kpi, ktoś pokroju Winiego to Korwin jeszcze bardziej utwierdza się w swoich przekonaniach i tym, że ma racje.