ŻYTO/NOON - Morza Południowe (2021)
- stratemirat
Re: ŻYTO/NOON - Morza Południowe (2021)
Czemu na jakieś zasrane albicle i spotify wrzucają, a na normalne platformy podcastowe typu Apple Podcasts nie, brawo tvp
a czego się spodziewasz po czymś tworzonym przez TVPstratemirat pisze: ↑09 lut 2023, 12:03 Czemu na jakieś zasrane albicle i spotify wrzucają, a na normalne platformy podcastowe typu Apple Podcasts nie, brawo tvp
- gods bidness
Ja mam tidala i audiotekę i też nie ma. Żeby mieć wszystko, to trzeba by było chyba z 3 stówy miesięcznie na subskrypcje wydawać, niech się pierdolololo.
Ale jest na darmowym SwipeTo. Już nie szukaj, byku, dziury w całym.gods bidness pisze: ↑09 lut 2023, 13:00 Ja mam tidala i audiotekę i też nie ma. Żeby mieć wszystko, to trzeba by było chyba z 3 stówy miesięcznie na subskrypcje wydawać, niech się pierdolololo.
- gods bidness
widocznie nie śledziłeś jak noon na facebooku jakiemuś amerkańcowi wklejał durne gadki i namawiał, że mu zmasteruje płytę i robił z siebie niezłego idiotę-niestety nie poratuje cię źródłem bo nie mogę namierzyć tego
tak przy okazji - zyto jest na insta? bo cos nie moge go namierzyc. bardziej interesuje mnie w sumie zyto-malarz, niz zyto-raper jesli ma to znaczenie
@moody Żyto jest na ig jako @michalzytniak
No ale wrzucam tam raczej takie lifestylowe posty i relsy
No ale wrzucam tam raczej takie lifestylowe posty i relsy
Przesłuchałem podcast z Ajronem, ciekawa gadka ale jedna rzecz mnie męczy czy mam schize czy ktos przycinał pauzy między zdaniami? Czasami jak Ajron gada mam wrażenie że oddechy ktoś powycinał jakbym słuchał chujowego rapera co nagrywa rap po linijce i jest doklejany?
- stratemirat
Nie słuchałem, ale tak wygląda montaż znacznej części podkastów
To nie wiem słuchałem różnych rzeczy polskich i zagranicznych a pierwszy raz mi się coś takiego rzuciło na uszy, ile można skrócić materiał przez takie działanie 5 minut na godzine? nie rozumiem
- MikoBalagany
To jest klasyka montażu radiowego, w szkole też mnie tak uczyli, chociaż też nie do końca kumam, dla mnie to jest strasznie nienaturalne. Ma to zastosowanie w szybkich, newsowych materiałach, kiedy skracamy jak najbardziej wypowiedzi a do tego mają być one bardzo zrozumiałe, bez tych wszystkich "yyy", "eeee" i sapiących oddechów, ale w formie podcastowej wg. mnie to jest męczące opór.
Mam nadzieję że to jakiś plugin wycina a nie trzeba ręcznie rzeźbić
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Nie trzeba ręcznie, ale trzeba zweryfikować czy aby na pewno jest ok i nie wycięło czasami zbyt dużo
- gods bidness
Sen o tym, że zastąpią nas pluginy i roboty też jest chory.

.jpg)