Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Re: Livescore 2115
Mega poziom A Skola klasa
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
-
ksiazenieporzadek
campazzo genialny mecz
ci co mieli odjebac usa wypierdalaja w 1/4 już
ci co mieli odjebac usa wypierdalaja w 1/4 już
Raczej rzadko oglądam kosza, ale super się oglądało, elegancji meczyk. Na kuponie puszczone +13.5 na Argentynę 
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Napadamy na nich!!!
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Dobry mecz
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Oby sił chłopakom starczyło
za kazdym razem jak Balcerowski jest na boisku to zastanawiam sie jaki jest powod. ogladalem wszystkie mecze poza WKS i nie zagral ani jednej dobrej akcji, puszcza wszystko w obronie, teraz jeszcze nie trafil dwoch osobistych, wtf
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Toc to dzieciak jeszcze a i tak dostaje mega szanse ze gra na MŚ Oczywiscie dzieki swoim warunkom fizycznym
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
za duzo naszych zlych decyzji Hiszpanie bezbledni
Szkoda, że się nie udało, ale wstydu nie przynieśli absolutnie. Walczyli jak trzeba i za to ogromne propsy. Teraz trzymać kciuki, żeby Francuzi i Czesi przegrali i walczymy o olimpiadę.
-
ksiazenieporzadek
ja już myślałem, że będzie może mega końcówka jak doszliśmy na 76-72 ale wtedy hiszpanie odjechali
następne dwa mecze na 95% gramy o igrzyska bo czesi i francuzi nie wygraja z australia i usa wg mnie
następne dwa mecze na 95% gramy o igrzyska bo czesi i francuzi nie wygraja z australia i usa wg mnie
Szkoda, szkoda. Wcale nie byli dla Hiszpanów łatwym przeciwnikiem, ale mimo wszystko trochę nam do ich jakości brakowało. No ale gdzie grają oni, a gdzie my 
Koszarek zjebał ostatnia akcje w trzeciej kwarcie plus dwie pierwsze w czwartej, jebany stary pajac
Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka
- mlodyperkez
nie interesuje sie koszem na codzien, ale cwiercfinal MISTRZOSTW SWIATA to chyba spora sprawa co? tymbardziej ze raczej jakas potega w kosza nie jestesmy. chyba wiekszy sukces niz cwiercfinal na euro w pilce w 2016, szacun dla chlopakow.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2019, 17:46 przez mlodyperkez, łącznie zmieniany 1 raz.
- kaczuholek
patrząc historycznie to spora, ale mieliśmy najłatwiejszą grupę z możliwych. z tych wygranych to jedynie z rosją nie byliśmy faworytami
ogólnie w koszu to te reprezentacyjne turnieje dziwne są porównując do pilki, najwiekszym gwiazdom poza europą sie nie chce grac a taka słowenia ktora wygrala eurobasket 2 lata temu nad serbią, hiszpanią, rosją, nie dostala sie na world cup bo eliminacje były grane gdy ich najwieksze gwiazdy zajete byly NBA

.jpg)