Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
FÜRDIEGANG pisze: ↑21 sty 2023, 14:37
dajcie hype temu chlopakowi
Nie
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
siada mi powoli coraz bardziej chlopak. troche uposledzony jest ale ma swoj urok taka nawijka, a w najlepszych momentach rozpierdala banie. tez fakt ze czesto sieka rzeczy z listerem ktory potrafi zajebac kosa bitem. mam nadzieje ze poleci na wyzszy poziom jego muza i nie zatraci stylu, wtedy moze byc ciekawie naprawde, a moze zatracic styluwe i wyjdzie zupelnie mialkie gowno
Do teledysku, ale Rusina jak utrzyma hype to spokojnie będzie takim jeździł kiedyś, bo w ,,rapie" są chore pieniądze.
Weź sobie zobacz co powiedział 2 ligowy Szczyl dla newonce, gdyby nie odrzucał ofert reklamowych to mówił że do przodu mógłby już mieć 1 mln,200 tysiecy na koncie
nie wiem co z shederem ale slyszalem ze taki ziomus jak mlody west ma troche siana i to nie z rapu poki co, a dorobil sie dosc sporo na gieldzie, inwestycjach. ciekawa sprawa dosc w sumie. sobie teraz zakurwia mercem jakims i chodzi w fajnych ciuszkach
LearnHowToHustle nie ma swojego tematu to tutaj wrzucę.
Zajebisty numer, jak on próbował nawijać niskim głosem w mrocznym klimatem to niestrawne to było często. A tutaj oczywiście bit robi 3/4 roboty, ale i tak jedno z lepszych co wyszło od niego.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
^ zgodzę się ze starą szkołą że ten numer jest zajebisty, fajny bicik, fajny kurwa klimacik kliponu, osiedlowy, tu trzepak. Ale rozumiem że sheder to ten pierwszy tak? No kurwa zjada dupą tego drugiego w chuj, choć ten drugi robi to poprawnie, obiektywnie. Ale naprawdę zajebisty numer, będe katować
a numer traper roku to już był i wydał go mfc i pikers, i jak trapera od pikersa i mfc katowałem, to u tego shedera wytrzymałem 20 sekund