Ten Typ Mes
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Ten Typ Mes
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
jest w poście nad, Buraka chyba jeszcze trzyma po świętach 
Faktycznie, sorry 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
malik nie chce pomoc, tylko juz pewnie sobie wizualizuje mes vs stasiak na high league
Pfahahahah "czteryosiem" - mała niezależna wytwornia bez ingerencji w tworczosc...ale tam musiało jebać szambem, że aż wybilo. Szkoda bo kurwa mieli swojego czasu dosyć dobrze zapowiadające się talenty, szkoda znwp, szkoda karwela, knapa, nawet kurwa wdowy, poszło w pizdu, i to chyba jednak moim zdaniem przez korpo-gowna które mesowi źle podszeptywaly. Elo pizdy jebane
Hyphap! |
|
Kuba więcek jest w warnerze chyba
wydawanie w Alko' wszyscy wspominają w samych superlatywach
kiedy dokładnie Mes się zjebał? czy to nie był okres między Dresiarzem a AŁA, kiedy to zaczął ogarniać swoje życie prywatne? czy to nie wtedy na poważnie zaczął się związek z jego aktualną partnerką? czy Szmidtówna to femme fatale?

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
Sugerowanie, że AŁA to nie jest zajebisty album.
Ała to przede wszystkim album, który miał kilka zajebistych numerów i całą masę chujowych.
Na plus:
- Bledną, Jak nikt, Book Please, Pokaż mi dom
Na minus:
- Pytajniki, przewóz osób, Unisex, Ale psa byś przytulił, Nieiskotne, Zawsze mogę liczyć na, Świeżak
Wielkie 5 dla Was
Na plus:
- Bledną, Jak nikt, Book Please, Pokaż mi dom
Na minus:
- Pytajniki, przewóz osób, Unisex, Ale psa byś przytulił, Nieiskotne, Zawsze mogę liczyć na, Świeżak
Wielkie 5 dla Was
to jest biznes, nic za darmo, ten kto myślał że to byłaby bezinteresowna pomoc ten trąba (pomoc już z kogokolwiek strony nawet)
co do ała to słabizna imo
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
- gods bidness
Taa, Miś Maliś wywąchał frajera, którego można jebać na umowach, to zaoferował mu "pomoc".
Jak Suge Tupacowi w więzieniu, nie przymierzając.
Jak Suge Tupacowi w więzieniu, nie przymierzając.
Nigdy taka prawda mes zawsze co druga płyta Chujowa oprócz zamachu później masz Żbiki przerwa na dresiarza, słabe ała, dobry rapersampler i chujowy mesbaby i teraz będzie dobra płyta
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Typ zaczynał jako pimp, a skończy jako kukold i simp. gratulacje
- gods bidness
Przypomniał mi się numer 247 z czasów, kiedy się Mesem najbardziej jarałem, czyli truskulowym, zanim zaczął swój najbardziej żałosny i pretensjonalny okres chodzenia z cygaretką i szklanką whisky do każdego programu jak Julian z Chłopaków z Baraków, nierzadko okraszony gustownym kapeluszem i parasolem z dwudziestolecia międzywojennego.
Chyba co najmniej ze 3 cuty z tej jego zwrotki potem się pojawiło na skreczach w różnych kawałkach + opinia, że Jay wygrał beef z Nasem.
PS Ten "ragga styl" Pjusa można wybaczyć, bo nie żyje.
Dodano po 5 minutach 5 sekundach:
Spoiler
Chyba co najmniej ze 3 cuty z tej jego zwrotki potem się pojawiło na skreczach w różnych kawałkach + opinia, że Jay wygrał beef z Nasem.
PS Ten "ragga styl" Pjusa można wybaczyć, bo nie żyje.
Dodano po 5 minutach 5 sekundach:
To w sumie naturalna kolej rzeczy, tą drogą mocno idzie np. Kaz Bałagane. Prawda jest taka, że wszystkich niepokornych najbardziej pokory uczy pesel, gdy się okazuje, że np. zdrowie podupada, matka choruje, dziecko choruje i jednak nie jest się nieśmiertelnym. Oczywiście można też przejść przyspieszoną edukację pokory, zażywając kąpieli w wannie z odpowiednią osobą.