Livescore Mundial 2022

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
2rzyn

Re: Livescore Mundial 2022

Post autor: 2rzyn »

Messi Bóg! Szkoda ze transopopychacz zostal krolem strzelcow
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

transetki to najbardziej chyba podniecające istoty świata :oops:
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

nice you have on cottage
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

exyou pisze: 19 gru 2022, 12:36 transetki to najbardziej chyba podniecające istoty świata :oops:
to dawaj do tajlandii
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

jak oceniasz mundial i co kunsztownego zauważyłeś w grze najwiekszych ludzi tego swiata? kto ci sie najbardziej podobał? co czyni leo większym czlowiekiem od jordana?
pardon

Post autor: pardon »

kurwa jak ten dominik wroci caly i zdrowy to bedzie cud chlopak sama aparycja sie prosi o klopoty w takie klimaty to sie wysyla wlodara z reka jak dwa bocheny chleba a nie bezbronnego studenciaka
Awatar użytkownika
samir

ale włodar ma 90% celulitu i sie garbi wiec jest na strzała, ten chlopak przynajmniej nie mowil sztampowego gowna i ma pasje

ale piechota tez na hita przez bezdomnych
pardon

dominik zajawkowicz pelna geba ale ma wypisane na twarzy turbulencje nie czarujmy sie
Awatar użytkownika
samir

no z ryja troche traitor, czuje jakby mial stulejke

ale rokuszewski tez niezly bob, dobrze ze nikt o nim nie mowi
Kalom

Post autor: Kalom »

gigachad kołtoń z brazolami vs virgin dominik w argentynie
pardon

Spoiler
niezle przyjebany jest to agent

wgl kibicowanie argentynie mialo sens chyba wylacznie na messiego aby dopelnil przeznaczenia, bo jak sobie pomysle ze mialbym szczerze trzymac kciuki za druzyne tych psow pokroju depaula martineza romero to jednak toche wstyd :(
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Przecież tam tylko się da lubić messiego i di Marie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Dwa pytania.
Czemu bramkarz zrobil puuuu puuu z rekawicy ?
Messi zagra za 4 lata na mundialu czy nie?
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

2rzyn pisze:Dwa pytania.
Czemu bramkarz zrobil puuuu puuu z rekawicy ?

Bo jest pierdolonym debilem
- Zrobiłem to, bo Francuzi mnie wygwizdali. Arogancja na mnie nie działa - wytłumaczył krótko w rozmowie z francuskim radiem RMC Sport.

Argentyński bramkarz podobnie zachował się w zeszłym roku, kiedy odebrał nagrodę dla najlepszego bramkarza Copa America. Miał znaczący wkład w mistrzostwo Ameryki Południowej dla "Albicelestes". Jednak gest przy odbiorze nagrody uznano za kontrowersyjny. Pozował do zdjęć z dziwną miną i trofeum trzymanym w rękach na wysokości krocza.
Spoiler

2rzyn pisze:Messi zagra za 4 lata na mundialu czy nie?
35-letni zawodnik rozegrał w Katarze swój piąty mundial i przed jego rozpoczęciem zapewnił, że bez względu na wszystko będzie to dla niego ostatni turniej tej rangi, w którym wystąpi z reprezentacją Argentyny.

Sam 35-latek nie śpieszy się na razie z wygłaszaniem daleko idących deklaracji, ale świeżo po zdobyciu pucharu zdradził, że na pewno nie rozegrał ostatniego spotkania w narodowych barwach.

A teraz Jorge Valdano, któremu Messi udzielił wywiadu, zdradził, że po gwiazdor powiedział mu po jego zakończeniu, że chciałby po ewentualnym wywalczeniu tytułu pozostać w kadrze do turnieju w Stanach Zjednoczonych, Meksyku oraz Kanadzie.

- Po przeprowadzeniu mundialu z Messi powiedział mi poza kamerą, że nikt dotąd nie zagrał w sześciu mundialach. Stwierdził, że to niemożliwe. Ale powiedział - Jeśli zdobędę mistrzostwo świata, to będę nosił koszulkę Argentyny do 2026 roku. Zobaczymy, czy jest do tego zdolny. Historia futbolu pokazuje, że gra w sześciu mundialach jest praktycznie niemożliwe - przyznał Argentyńczyk.
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

mnie bawi to gadanie że jak można kibicować jakiejś tam drużynie - w każdej znajdą się debile, frustraci i psychole ale kurwa taki urok futbolu i ja uwielbiam pierdolniętych zawodników za to właśnie, że dodają kolorytu do każdego meczu. jakby drużyny składały się wyłącznie z mentalnie grzecznych chłopców to pojawiłby się u mnie na pewno drobny element ziewania w trakcie meczów. a tak to wchodzi paredes na boisko i ma taką chęć mordu w oczach, że jakbym grał przeciwko niemu to spierdalałbym na drugą stronę boiska byleby się we mnie nie wpierdolił. u nas w narodowej brakuje takich postaci z umiejętnościami piłkarskimi, a kibice uwielbiają glika za waleczność i za to że jest twardzielem hehe, no to jak my mamy jednego takiego glika tak w argentynie mają ich kilku i nie rozumiem jak można im nie kibicować kurwa lol
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Glik to ten co najebany poszarpal typa, bo ten sie popatrzyl na jego domek na drzewie? No to fajnych macie idoli
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

kibicowac psom, ktorzy przy faulu na kartke wola wjezdzac w nogi i kiedys skonczyc komus kariere, no super, wszystkie de paule, romero i inne paredesy tylko do śmietnika
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

nie bądź taki delikatny
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

badi pisze: 21 gru 2022, 7:41 mnie bawi to gadanie że jak można kibicować jakiejś tam drużynie - w każdej znajdą się debile, frustraci i psychole ale kurwa taki urok futbolu i ja uwielbiam pierdolniętych zawodników za to właśnie, że dodają kolorytu do każdego meczu. jakby drużyny składały się wyłącznie z mentalnie grzecznych chłopców to pojawiłby się u mnie na pewno drobny element ziewania w trakcie meczów. a tak to wchodzi paredes na boisko i ma taką chęć mordu w oczach, że jakbym grał przeciwko niemu to spierdalałbym na drugą stronę boiska byleby się we mnie nie wpierdolił. u nas w narodowej brakuje takich postaci z umiejętnościami piłkarskimi, a kibice uwielbiają glika za waleczność i za to że jest twardzielem hehe, no to jak my mamy jednego takiego glika tak w argentynie mają ich kilku i nie rozumiem jak można im nie kibicować kurwa lol
Jest różnica lekka między psem np. Ten bramkarz arg czy inny de Paul, a dobrym wariacikiem który kręci dobra wixe jak potężny James Vardy
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

e tam, tylko w nazewnictwie i jest to uzależnione od tego której stronie kibicujesz, a ty akurat kibicujesz takim kapucynom jak casemiro czy kurwa pepe to nie ma o czym gadać groszeQ
ODPOWIEDZ