Livescore Mundial 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- scam_sakawa
Re: Livescore Mundial 2022
Wielka Australia 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
A tak poważnie to przecież piłka idzie do Muaniego, który nie jest na spalonym, Griezmann stoi sobie a potem ten chłop robi błąd i wybija na jego nogę, to jakim cudem spalony?
jest tu jakaś sędziowska mordeczka, która wyjaśni czemu nie uznano bramy griezmannowi? Ja dalej nie kumam
pan var zdecydowanie na minus na tym mundialu jeśli chodzi o szeroko pojęty duch gry
pan var zdecydowanie na minus na tym mundialu jeśli chodzi o szeroko pojęty duch gry
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Dobra ciśniemy dzisiaj Argentynę, Messi się zdąży spłakać, Arabusy wychodzą z nami i później to już prosta droga x
Ciśnienie wzrasta aaaa zagrajmy dziś proszę jak tunezyjczycy
miałem nic nie pić ale idę po browary bo nie wytrzymam
miałem nic nie pić ale idę po browary bo nie wytrzymam
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
szczesny nas dzis nie dzwignie
tyle wam powiem
tyle wam powiem
2:0 w dupe
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
mnie to rozpierdala co sie zmienilo w 98,78% glow polskich kibicow (ale ogolnie i "ekspertow", dziennikarzy i wszystkich innych)
przed MS - chujowa Polska
po Meksyku - po chuj oni tam jechali, czesiek po MS do wyjebania
mecz z ARABIA - wynik 1000x lepszy niz gra (przypominam ze gdyby nie wojtek w 1. polowie to bysmy byli juz spakowani), bo dopiero przy 2-0 Polska grala lepiej niz Arabia
i nagle kurwa MOZEMY WYGRAC, DO BOJU POLSKO
wy jestescie pierdolnieci czy co?
Leo wez Juliana i Enzo pod pache i wpierdolcie tej chujowej reprezentacji 4ke na do widzenia
mecz z ARABIA - wynik 1000x lepszy niz gra (przypominam ze gdyby nie wojtek w 1. polowie to bysmy byli juz spakowani), bo dopiero przy 2-0 Polska grala lepiej niz Arabia
Leo wez Juliana i Enzo pod pache i wpierdolcie tej chujowej reprezentacji 4ke na do widzenia
1:1 częstochowa do potęgi
Ale czaicie że Polska praktycznie kończy reprezentacyjną karierę Leo Messiego, piękna sprawa.
Nic się nie zmieniło, nadal jebać Czesia i krychowiaka, nadal będziemy grać gówno. Ale to jednak mecz reprezentacji i głupio na wyjściu z kumplami pojawić się z koszulką Argentyny, takżesuitup pisze: ↑30 lis 2022, 19:05 mnie to rozpierdala co sie zmienilo w 98,78% glow polskich kibicow (ale ogolnie i "ekspertow", dziennikarzy i wszystkich innych)
Przydaj sie do czegoś cwelu grzesiu i wejdź w pierwszej minucie messiemu w piszczele, bez niego są do ojebania a i twój brak to wzmocnienie kadry
O kurwa faktycznie, piękny by to był fakt historyczny. Dadzą radę wierzę. Nie utożsamiam się z Polską myślą szkoleniową, ale kibicuję.
Jak wyjdziemy z pierwszego to potem gramy z Australia?
CAŁE ŻYCIE MAM
2:1 ich bijemy na cipe
nie widze tego, jakimis kontrami mozemy kąsać, ale szybko beda nas neutralizowac i orac jak Barcelona Arsenal w drugim meczu ligi mistrzow gdzie barca potrzebowala 4 goli i zrobili to. Pamietam to jakby to bylo wczoraj
Dobra niech jakis matematyk wyjasni co potrzebujemy zeby wyjsc
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo