Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
XD lol
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Spoiler
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
tyle w temacie
Haha i oczywiście wygraliśmy to już świetny plan taktyczny Czesia itp. według tzw. opinii publicznej. Chłop z Arabii by trafił karnego i by było na odwrót. Uwielbiam tych naszych "dziennikarzy". Ze skrajności w skrajnośč, zero środka.
Normalnie lewy by strzelił karnego to już by byl bohaterem narodowym
Wszystko jest kawałem oraz żartem
- ebismolarek
@potter a o kim mowa w sumie, jacy dziennikarze
No czopek Staszewski np
Ale też dużo wpisów kibiców/twitterowych ekspertów takich jest, że wygraliśmy taktyką.
Ale też dużo wpisów kibiców/twitterowych ekspertów takich jest, że wygraliśmy taktyką.
- ebismolarek
A to ja nie wiem kto to jest ten Staszewski, ale widzę tego twitta xd no do przewidzenia że tera będzie lizanie dupy grubemu i "świetna taktyka" 
nie wygralismy dzieki michniewiczowi tylko pomimo
Przecież Staszewski to największy zjeb i pizda wśród dziennikarzy sportowych
ktoś go traktuje poważnie?
Ja nie dlatego dałem cudzysłów. Ale tak czy siak będzie teraz narodowa podnietka, a nie byliśmy ani tak chujowi z Meksykiem jak się mówiło, ani tak wielcy dziś jak np słuchałem chwilę studia TVP i wychwalanka wielu.
No kurwa, patrząc na grę, to rzeczywiście nie ma jakiegoś szału. Tylko że to jest nasz pierwszy wygrany mecz o stawkę na mundialu od 36 lat. Trudno, żeby ludzie nie byli podnieceni, bo na ostatnich 3 mistrzostwach w tej fazie turnieju, byliśmy już pogrążeni w smutku bo oba mecze były przepierdolone. Dajmy się cieszyć ludziom.
Za to w Przeglądzie nadal kogoś piecze, niesamowici są, ładnie ich tam wyjaśniają w komentarzach
kto tam jest tera red naczem
Wołosik Paweł chyba
On nie potwierdza
on jest red nacz gazety, a wydawca portalu może być zupełnie inny
Nasz styl jest fatalny ale uważam że obrzydliwym jest zwalniać faceta którego bronią wynki, a tego gośćia bronią wyniki. Już przed meczem z arabią mówiłem że facet prowadzi ten zespół fatalne, ale jeszcze gorszym byłoby go zwolnić bo tak sie nie robi po prostu. Z tego co pamiętam jedyna osoba która broniła wtedy Micha był Potter. Szacub dla Pottera.
Brzęczka też broniły wyniki, niestety jak potter pisze to co się odpierdala w mediach i jak zmienia się narracja to po prostu wkurwia. Graliamy to samo gowno obesrane co z Meksykiem z przeciwnikiem z półki niżej lub kilku niż Meksyk gdzie momentami byliśmy zdominowani, trochę szczęścia, przewaga indywidualnych umiejętności i jesteśmy na 2 biegunie niż 24h wcześniej