Livescore Mundial 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2022
No ta, tylko jak pojechal do austrii i okazalo sie ze mama mu juz nie ugotuje obiadu to troche go przeroslo, zamiast sie skupic na grze to dzwonil do rodziców i plakal ze teskni, troche taki pilkarski saturn
co ten sędzia xd
Kolejny bardzo przeciętny mecz, no piłkarsko to na razie marne te mistrzostwa
Coś za dużo tych remisów po 0:0 się trafilo
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Wczorajszy antyfutbol odebrał mi chęć śledzenia mundialu, ale jakby Niemcy z grupy nie wyszli...

Spoiler

- ebismolarek
No team Japonia, ale pewnie Niemcy ich pocisną
no ja za japonią dzisiaj całym sercem. mam nadzieje że dojadą szwabów tak samo jak na mistrzostwach w ROsji

jasny wracaj na forum
jako wychowany na celticu macieja magica zurawskiego i rzutach wolnych shunsuke nakamury oczywiscie calym sercem za sympatycznymi japonczykami
Musiala da popis, zobaczycie
Ciekawe te wybory trenera Japonii są: Mitoma świeny w Brighton na ławie, Tomiyasu też, nawet Kawashima nie broni!, Furuhashi nawet nie powołany.
Ciekawe te wybory trenera Japonii są: Mitoma świeny w Brighton na ławie, Tomiyasu też, nawet Kawashima nie broni!, Furuhashi nawet nie powołany.
ja pamiętam jak janas ich zabrał przed mundialem 2006 do kopalni, żeby zobaczył jak stary saturna zapierdala i jak dobrze być piłkarzem w życiu, to sebuś powiedział po wizycie na grubie "oni na dole kopią prawie tam samo ciężko jak my na górze"
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- zemsta1camzata
deutschland über alles
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- ebismolarek
o huj, stuletni Nagatomo gra
Mam czutkę, że Japonia sprawi sporo problemów faworytom tej grupy.
co ten ulatowski pierdoli coś o trenowaniu gałki ocznej, chłopa po czterech miesiącach (w tym w przerwa wakacyjna) pogonili z miedzi legnica, bo grał antyfutbol, wielki kurwa taktyk analityk
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Dwie ekipy z najładniejszymi koszulkami w tym turnieju
fajne te stroje niemczurów
m się nie podobają właśnie, ten pas za szeroki trochę
japonce zawsze na mundialach wypadali co najmniej godnie
wysoka kultura gry, potrafili sie postawic mozniejszym, a jeszcze sprzatali po sobie szatnie no jak ich nie lubic
wysoka kultura gry, potrafili sie postawic mozniejszym, a jeszcze sprzatali po sobie szatnie no jak ich nie lubic