Belmondo
Re: Belmondo
Doniz dzisiaj na instastory słowami "szykuj się dzifffko do zobaczenia niebawem" zapowiedział, że to jeszcze nie koniec tej poteżnej batalii. Póki co 1:0 dla GSP, czekam na dalszy rozwój wydarzeń.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
nie wierzę że Oyche go nie zabiił
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
to + jak ktoś ma paczkę z Hewerką to pw plz
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.

Effe, perché il mio cognome è Fendi
Też bym pięknie prosił jak coś, szczególnie o Hewre
- gonny_trebor
- Moderator
tylko nie dajcie sobie wcisnąć paczki z mobbynators, chyba że lubicie mp3 1 kbps z przesterami
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #111 - Sampel na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
mi się od początku zdarzało propsować GSP haa wiedziałem, że to dobry chłopak
Ogień prawdy jest w nas, dorzucamy drewna
Jeszcze nie poległa nasza piękna wiara
Nie damy jej przegrać, nawet gdybyś chciała
Nara, nara, nara
Ogień prawdy jest w nas, dorzucamy drewna
Jeszcze nie poległa nasza piękna wiara
Nie damy jej przegrać, nawet gdybyś chciała
Nara, nara, nara
MOB
[mention]ksiazenieporzadek[/mention] miał mi wysłać wieczorem, ale widocznie podróżuje po kole podbiegunowym i cieszy się dniem polarnym, bo niczego nie dostałem.
Jose nie chce cie martwic, ale [mention]ksiazenieporzadek[/mention] obiecal mi kawalek "Mercy, mercy" miesiac temu i niczego nie dostalem 
-
ksiazenieporzadek
Dziękuję Pan [mention]ksiazenieporzadek[/mention]

Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Wyjaśnienie na fb MOBBYN:
W związku z wydarzeniami przed koncertem w Katowicach my ekipa Mobbyn chcemy przeprosić, że musieliście patrzeć na ten przykry incydent.
Były członek składu wyrzucony za złamanie naszego kodeksu honorowego wraz z kolegami próbował nie dopuścić do odbycia się imprezy. Dla nas Ci z was którzy rozumieją nasz przekaz i wierzą w wartości, które wyznajemy to nie tylko fani-to dla nas rodzina i nigdy nie pozwolimy ich skrzywdzić, dlatego też stanęliśmy w obronie waszego dobra i uświadomiliśmy napastnikom, że każdy, kto próbuje skrzywdzić naszą rodzinę, poniesie surowe konsekwencje. Aby nie dopuścić do takich sytuacji w przyszłości, będziemy bardziej skrupulatnie sprawdzać ochronę lokalu, tak by reagowała błyskawicznie na takie incydenty i z całą surowością respektowała kwestie bezpieczeństwa organizowanych przez nas wydarzeń.
Mobbyn to ogień, który płonie w naszych sercach i wiemy, że wielu z was pokazał drogę w ciemności, nie chcemy, aby była to droga wojny, ale nigdy nie pozwólcie złu zwyciężyć, a gdy zimne palce strachu dotkną waszych dusz, pamiętajcie, że stoimy za wami bez względu na wszystko. Ave Mobbyn
MOB
mobbyn to sekta
co za populistyczny rzyg, ciekawe ilu baranów w to uwierzy
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
ohoho dołącza się benito, tuzza vs mobbyn?

Ja nie mogę
No naprawdę, ten nasz newschool to się robi potężnie patologiczny, niedługo wyprzedzi uliczników
No naprawdę, ten nasz newschool to się robi potężnie patologiczny, niedługo wyprzedzi uliczników
tego posta pisał naćpany GSP XD