Macie płyty / piosenki, które wam się źle kojarzą, bądź przypominają o chujowy czasie w waszym życiu? Mogą to być nawet dobre płyty, ale takie do których nie lubicie wracać ze względu na negatywne skojarzenia.
Otwieram dyskusję.
Płyty / kawałki, które źle się kojarzą
Płyty / kawałki, które źle się kojarzą
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Re: Płyty / kawałki, które źle się kojarzą
Wideoteka
Fu - Futurum
-
wklz
Kaliber 44 - Księga Tajemnicza Prolog
Miałem w gimbazie znajomych wjebanych po uszy w ten klimat, sam nigdy nie lubiłem tej płyty, całej jej nigdy wcześniej nie przesłuchałem ale się z nimi bujałem mimo że męczyli bułę tym dziadostwem.
Ostatnio sobie odpaliłem i nie kumam czym się tak jarali.
Miałem w gimbazie znajomych wjebanych po uszy w ten klimat, sam nigdy nie lubiłem tej płyty, całej jej nigdy wcześniej nie przesłuchałem ale się z nimi bujałem mimo że męczyli bułę tym dziadostwem.
Ostatnio sobie odpaliłem i nie kumam czym się tak jarali.
- oKulTywowany
Bez Cenzury-Do dupy
mój pierwszy miłosny zawód i rozczarowanie
mój pierwszy miłosny zawód i rozczarowanie
This page is no longer available.
białas polon, que egzotyka, problem hacked by ghost
-
Bisclavret
Tede - Notes
W gimbazie pojechałem na działkę na tydzień z ziomkiem i strasznie katował na głośnikach dwie płyty na zmianę, powyższą i pierwsze 2cztery7. Kurewsko mi obie zbrzydły przez to, po kilku latach przekonałem się do fanku dla smaku. Do notesu i ogólnie do tedego już nigdy.
W gimbazie pojechałem na działkę na tydzień z ziomkiem i strasznie katował na głośnikach dwie płyty na zmianę, powyższą i pierwsze 2cztery7. Kurewsko mi obie zbrzydły przez to, po kilku latach przekonałem się do fanku dla smaku. Do notesu i ogólnie do tedego już nigdy.