Laikike1

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

bortwick
Zbanowany

Re: Laikike1

Post autor: bortwick »

Niech sobie chłop nagrywa jak ma mu to pomóc, ale kogo to gówno obchodzi. Zero szacunku do podrabiańca łatwo fikać do kogoś po pijaku.
24.07.2019 - 16.12.2019
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

nowe
sungtongs

Post autor: sungtongs »

Zaśmiane jak zaczyna mówić o stresie związanym z pracą menedżera biorąc pod uwagę, że większość ludzi (myślę, że całkowicie na serio) myślała, że zapierdala w tym czasie na wózku widłowym
Pojechałeś mi na ślizgawce, mam cię za kurwę
ale nie będę cię bił, też byłem wyszczekanym kundlem
Awatar użytkownika
LeeSu

Post autor: LeeSu »

prędkość 1.5 i bardzo spoks się słucha
+48 997
To nie pitca na dowuz
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

obejrzane, polecam
Obrazek
ether

Post autor: ether »

Teraz sobie wracam i So Large to jest jeden z najlepszych dissów w PL rapie. Co chwila zaśmiane :D W dodatku jak to tam jest poskładane to chuj. Szkoda, że oczywiscie nikomu sie nie chcialo zrobić mix/masteru, przez co numer o dużo za trudny dla przeciętnego sluchacza
Awatar użytkownika
knarku

Post autor: knarku »

ciag dalszy
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Jebaniutki zarymował na koniec
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
syrop klonowy

Post autor: syrop klonowy »

Proszę, powiedzcie mi, bo nie jestem pewien na 100%, a nie będę przecież przewijał dwóch pierwszych odcinków, aby znaleźć jedno zdanie, które WYDAJE MI SIĘ, że tam padło (trzeciego odcinka jeszcze nie widziałem). Czy Laik powiedział, że alkohol to depresant, więc jeżeli masz skłonność do depresji, to wóda jest dla Ciebie szczególnie niebezpieczna?

Chodzi o to, że zainspirowany jego przemową zacząłem se czytać o tych depresantach i na Wikipedii napisano:
Depresanty – grupa środków psychoaktywnych działających depresyjnie na ośrodkowy układ nerwowy (uspokajająco, relaksująco, usypiająco, przeciwlękowo i spowalniająco).
(..)
Nie należy łączyć działania depresantów z objawami depresji, jednej z postaci zaburzeń afektywnych; są to pojęcia niezwiązane ze sobą. Antydepresanty, leki stosowane w depresji nie mają działania antagonistycznego w stosunku do depresantów.
I chcę wiedzieć, czy Laik je połączył, czy mi się tylko zdaje.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2019, 19:34 przez syrop klonowy, łącznie zmieniany 1 raz.
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

tak było w tym pierwszym odcinku, ale ręki sobie uciąć nie dam
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Było gdzieś, ale minuty nie pamiętam
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

[mention]syrop klonowy[/mention] https://youtu.be/MOVSSb2yCsQ?t=676 11:16 gdyby link sam nie przesunął
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

No tak, ale zacytowane przez ciebie zdanie mówi tylko o tym, że skutki używania deprestantów nie są tym samym co objawy depresji, co chyba całkiem logiczne. Chlanie wódy nie wytwarza w twoim mózgu tego samego co czujesz mając depresję, no i o to tu chodzi

A Laik powiedział, że jeżeli jako osoba masz objawy depresji (np przez stres w pracy) to użycie depresanta, żeby sobie z tym poradzić jest szczególnie niebezpieczne i wcale nie pomaga, a wręcz przeciwnie. Nigdzie przecież nie powiedział, że człowiek po depresancie czuje to samo co człowiek w depresji
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Oglądnąłem to wszystko i należy się potężny :bowdown: dla terapeuty który ogarnął jego ego w ten sposób że sprawił że laik stał się kękę, jednocześnie sprawiając żeby laik dalej twierdził że nie stał się kękę. W sumie forma mi się podoba, laik jak zawsze w sposób elokwentny pierdoli bzdury i mówi wszystko z taką samą pewnością jak o tym że naćpanie się DMT pokazuje nam co jest po śmierci
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
Ten Typ Gold

Post autor: Ten Typ Gold »

No wszystko pięknie ale mógłby kurwą rzucić czasem.
Ogólnie to ten kanał dopiero ukształtował w mojej głowie postać Laika. Co sprawiło że jaram się teraz jego twórczością tak jak ślizg gdzieś koło 2012. Świadomość że praktycznie wszystkie zaczepki, pisanki i na pewno wiele kawałków było napisane przez najebanego chlora (zdrugiej strony ponadprzeciętnie inteligentnego) nadaje jego twórczości innego wymiaru. Alkoholik z nietypowym podejściem do rapu, nawiązujący do jego ulicznego rodowodu i jednocześnie "grafoman" ( :lol: ). Teraz glider brzmi jak właśnie taki sztandarowy numer w którym najpierw są "morza tulipanów" a potem "na pewno to jebnę dziś goude z tych tanich"
Awatar użytkownika
syrop klonowy

Post autor: syrop klonowy »

Dziękuję, [mention]redman23[/mention]
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
Awatar użytkownika
krt1337

Post autor: krt1337 »

ale pierdolicie, ze zara to bedzie kękike1, czas i rap pokaże co z tego będzie, tyle
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Opis mordęgi podczas wyjścia do sklepu nierealny aż
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali