Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Re: Sentino

Post autor: 8na10 »

Patryk233 pisze: 23 paź 2022, 14:49 Dlatego moja rada dla wszelkich trójliterkowych raperów. Weźcie przeczytajcie kilka sensownych książek, bo od waszego upośledzenia umysłowego, aż głowa boli. Wstyd.
chyba tak zrobię. jakie polecasz na początek?
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

pokaz sily jest wtedy, gdy artysta przyjezdza na koncert do twojego miasta, a ty mu wylewasz browara na glowe lub rzucasz w niego skorka od banana z publiki. Odwolywanie koncertow to jest strach, ze twoje miasto zostanie podbite przez opozycje
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
CobraBOY

Post autor: CobraBOY »

Patryk233 pisze: 23 paź 2022, 14:49 Dokładnie to samo uważam. Jakby go jeszcze znał prywatnie, ale oni chyba nawet na oczy się nie widzieli. Kiedyś na grupce Kaliego dodałem reakcję "Ha ha" pod komem typka, który płakał, że ich idol kończy z rapem. Kilka dni później zobaczyłem w spamie, że typ do mnie napisał. Groził mi wpierdolem, jak nie usunę tej reakcji. Oczywiście reakcji nie usunąłem. Poszczekał i zamknął się. Generalnie totalny bezmózg. I w sumie, jak się popatrzy na fanów Kaliego, to dużo ma takich sebków. W sumie sam Kalion jest podobnego pokroju
Fani tych ulicznych wirtuozów to jest inna gęstość, pełno miałem wiadomości z groźbami i zapowiedziami odwiedzin, bo uraziłem ich guru. Lepiej bronią swych idoli niż broniliby matki
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

To jest ogódrna zasada do polactwa na portalu facebook. Najlepsze są madki po 40, jedna taka też mnie zaczęła na pw wyzywać, bo jej reakcje haha dałem, ale lepsza była dupa z wioski, którą znałem i se dla beki dałem haha, bo profilówke zmieniła, to wyskakuje do mnie z tekstem czy mam jakiś problem, dodając do tego fakt, że kiedyś dała mi się macać po cyckach i dupie w voyagerze daje mi piękny obraz polek tj. mega inteligentnych i wiernych kobiet hehe.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

To ty piszesz te komentarze na glamrapie?
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

oyama pisze: 23 paź 2022, 15:35 Odwolywanie koncertow to jest strach, ze twoje miasto zostanie podbite przez opozycje
cos w tym jest, tuptuś zapobiegł konfrontacji, jesli taki z niego player to mogl na spokojnie wyczekac koncertu i naprawde upokorzyc alvareza, a zrobil wszystko zeby do spotkania nie doszlo
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Zależy jak rozumiemy upokorzenie na żywo. Pobiłby go? Jak widać wyżej niektórzy za neandertalizm uznają zabranie majka, więc jaką reakcję wywołałoby dopiero siłowe udowadnianie racji. Wyzwał na bitwę freestylową? Papier kamień nożyce? Dla mnie spoko, ale takie "anulowanie kariery" wydaje się dużo bardziej optymalne w ratio skutki <-> brudzenie rąk.

Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
No i przypomniało mi się jeszcze, że przy ewentualnym pojawieniu się Tuptusia na żywo Sentino najpewniej sam odwołałby swoją obecność jak przed słynnym gigiem z matką pogryzioną przez psa, gdzie (poprawcie mnie jeśli coś pomieszałem) latało info że czekają na niego koledzy. Skutek taki sam, a jaka oszczędność wachy.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
oyama

mysle, ze pojedynek w haxballa bylby dobrym zwienczeniem konfrontacji i zadecydowalby o tym, czy King Sento moze zagrac koncert w klubie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

albo fit battle
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Przecież do tego koncertu i tak by nie doszło, jak nie z powodu TPSa, to z powodu samego Sentino. Więc sprytny trójliterak nie zasypiał gruszek w popiele i anulował, zanim Sentino zdążył anulować.

Edit: widzę, że kolega powyżej już mnie uprzedził z tą konstatacją.
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

gods bidness pisze: 23 paź 2022, 17:09 sprytny trójliterak
:lol:
A dla TPSa :bowdown:
Odwoływanie koncertów to prawdziwy klasyk, aż się przypomina Rysio ze złotych czasów
Jakby to np West odwołał koncert MGK to by były bowdowny więc zasłużył kolega z Radomia xd
Jest hip-hop xd
Ostatnio zmieniony 23 paź 2022, 17:51 przez mario995, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

Ciekawe kiedy potężny latino odniesie się do sprawy odwoływanych koncertów :D
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

Fajniej by było jakby mu odwołał w dniu koncertu tuż przed wejściem seby na stejdz z bakstejdzu.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Awatar użytkownika
oyama

King Sento jest na tyle cwany, ze wzialby zaliczke z gory i wyjebane w cancellowanie koncertow
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

odwolywanie koncertow to zawisc, zazdrosc zamiast starac sie miec wiecej, tylko myslisz zeby inni mieli ej mniej smiej sie smiej uwazaj jednak twoj smiech urwie sie jak hejnal
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

Post autor: fromage »

Swiete slowa powyzej
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Sprzet

Post autor: Sprzet »

Sebkowi życzę jak najlepiej. Oby sie skumał z Malikiem na nowy mixtape Gm2l i bedzie rozpierdol.
Zabójstwa Liryczne to klasyka. Nowe albumy tez rozpierdol.

+bonus

"Zanim w ogóle zacząłem nagrywać z Quebo, sam mi powiedział, że będę zadowolony pod względem kasy. Taki zadowolony chodzę k***a, że prawie rok czekam na 5k PLN, za co bym miał weekend w restauracjach, nic więcej, żyjąc, gdzie żyję.

Czytaj więcej na https://muzyka.interia.pl/wiadomosci/ne ... ign=chrome

Sentino też zapowiadał dissy na Quebo, na nowej płycie.
jakisnickname

Post autor: jakisnickname »

Odwołali w poznaniu czy kciuk wciąż się zastanawia?
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Na chwilę obecną, to można jeszcze kupić bilet.
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

brakuje zasadniczego pytania, dlaczego king sento miał w ogóle grać koncert w kurwa radomiu
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
ODPOWIEDZ