Trailblazer EP to chyba ostatni projekt od VNMa, który mi się podobał. Ciekawe czy dalej czuje dumę, jak patrzy w lustro z rana w czasach gdy utwory wydawane przez jego wytwórnię ledwo robią 200k na wszystkich strimingach
Venom dał zajebiście asłuchalną i chujową zwroteczke u Decksa co za regres ja pierdole, najgorsze jest to że on serio myśli że rozpierdala i w ogóle jest dobry xD
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Według mnie jeszcze do Czuz Tu Daj Najs jako tako kleiło się. Te dwie ostatnie płyty, to ciężko.
Dodano po 18 minutach 4 sekundach:
PSZ pisze: ↑13 paź 2022, 23:55
iekawe czy dalej czuje dumę, jak patrzy w lustro z rana w czasach gdy utwory wydawane przez jego wytwórnię ledwo robią 200k na wszystkich strimingach
Wiadomo, że najlepiej mówi się o dumie i chudych latach, jeżeli jest się w trakcie "wygrywania".
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde"
Chief Keef pisze:
I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Hejtowalem vnma zanim to bylo modne.
Jeden z najwiekszyh regresow jesli chodzi o technike, wyczucie bitu, liryke, barwe glosu i flow. Wszystko co mogl to spierdolil. Szkoda bo bylem fanem takiego vnma jak tam wyzej
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
No nie wiem, jak tego słuchałem jakiś czas temu do gibona to się śmiałem praktycznie cały czas z tego co on tam pierdolił. A z ostatniego VNMa to jest chyba najlepszy kawałek, nie nawija przypałowych wersów i fajnie leci
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/