Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Zostawcie w spokoju tego Jamesa, nie karzcie mu grać na RCB!111!
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ebismolarek
James jako napastnik bedzie grał
DiMarzio nawija, że Juve się dogadało z OM na Milika, kibice Juve raczej niezbyt zachwyceni. Ale chyba Depay jest priorytetem.
z Depayem się rozbiegają o milion, było ustalone wszystko wcześniej, a teraz agent chce bańkę więcej. kurwa tylko nie ten milik zajebany
- Cz4rny1337
- Moderator
BREAKING: Chelsea are prepared to pay £60m including add-ons for Everton forward Anthony Gordon
Japierdole XD
Japierdole XD

ogolnie to mam wyjebane ile klub wydaje na transfery bo to nie moje pieniążki ale kurwa czy oni bez kitu nie kminia ze takich gordonow jest z 5 w samej akademii? huj wam na łeb za te transfery żałosne 
ledwo 2 lata minęły od wielkiego kryzysu w piłce, gdzie kluby jeden po drugim bankutować miały i zapowiadano reset a tu 60 milionów funciaków na jakichś Gordonów na kiju
Zaczyna mi to przypominać dawna politykę Chelsea że jeśli ktoś zagrał dobrze przeciwko niej to ten piłkarz potem lądował na Stamford bridge xD
Może i ten Gordon będzie kiedyś zajebisty i bierzemy go tylko po to żeby inni go nie kupili i żeby everton spadł z ligi ale te argumenty nadal mnie nie przekonuja, przecież na 90% ten gościu będzie maksymalnie jakimś oxlaidem czembrelem albo innym albraightonem
Może i ten Gordon będzie kiedyś zajebisty i bierzemy go tylko po to żeby inni go nie kupili i żeby everton spadł z ligi ale te argumenty nadal mnie nie przekonuja, przecież na 90% ten gościu będzie maksymalnie jakimś oxlaidem czembrelem albo innym albraightonem
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- Cz4rny1337
- Moderator
Tottenham za niego chciał dać 30 mln. Imo Tuchel go chce na wahadło, to by jakiś Adama traore wystarczył
Ornstein informuje, ze sam gracz chce, everton musiałby znaleść zastępstwo, deal nie jest pewny i może nie być transferu przed końcem okienka
Mnie ciekawi co robi Hudson-Odoi wszystkim którzy prowadzą Chelsea
Ornstein informuje, ze sam gracz chce, everton musiałby znaleść zastępstwo, deal nie jest pewny i może nie być transferu przed końcem okienka
Mnie ciekawi co robi Hudson-Odoi wszystkim którzy prowadzą Chelsea

Leicester odrzuciło 3 ofertę Chelsea za Fofanę o wartości 70mln funtów z dodatkami. Oj coś czuję, że bedzie panic buy za jakiegoś Lewisa Dunka w dedlajn day xD
Kocham, pozdrawiam
- Cz4rny1337
- Moderator
Everton również odrzucił ponoć ofertę za Gordona. (Romano)
O chuj tu chodzi xD
Telegraph podaje, ze Chelsea rozwaza Zahe.
Emerson oficjalnie w West Hamie 13+2
Za Fofane oferta była 60+10, klub się waha czy dać więcej, lester uznało za ciężkie do osiągnięcia bonusy
Dodano po 17 godzinach 30 minutach 45 sekundach:
Hiszpańskie media podają, ze Newcastle bierze Isaka za 70m euro
O chuj tu chodzi xD
Telegraph podaje, ze Chelsea rozwaza Zahe.
Emerson oficjalnie w West Hamie 13+2
Za Fofane oferta była 60+10, klub się waha czy dać więcej, lester uznało za ciężkie do osiągnięcia bonusy
Dodano po 17 godzinach 30 minutach 45 sekundach:
Hiszpańskie media podają, ze Newcastle bierze Isaka za 70m euro

A Hudson-Odoi ma iść na wypożyczenie uratować Bayer Leverkusen.
Kumacie w ogóle ten ruch Isaka? Callum Wilson przecież pięknie tam chodzi u Howe'a, ale no chyba boją się że bywa szklany i trzeba mieć zastępstwo. A z drugiej strony nie posadzisz gościa za 7 dych więc jak to pogodzić.
Kumacie w ogóle ten ruch Isaka? Callum Wilson przecież pięknie tam chodzi u Howe'a, ale no chyba boją się że bywa szklany i trzeba mieć zastępstwo. A z drugiej strony nie posadzisz gościa za 7 dych więc jak to pogodzić.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2022, 14:34 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cz4rny1337
- Moderator
Ornstein potwierdza Isaka (lokalne media pierwsze, tera pewnie Romano z Here We Go klasycznie na dobitkę)

a West Ham oferuje 40mln za Paquete, agenci ponoć już w Londynie
szalone są te kwoty rzucane przez angielskie kluby, mam wrażenie że wcześniej nie było to aż tak widoczne
- Cz4rny1337
- Moderator
- nihil Novi
70mln za Isaka
Ok, młody, perspektywiczny… ale po KATASTROFALNYM sezonie w Sociedad.
Ok, młody, perspektywiczny… ale po KATASTROFALNYM sezonie w Sociedad.
Sensei życia
Antony dogadany z United. Oficjalka w ciągu 48godzin. Kwota to ponad 90 baniek 
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
I podobno Ten Hag chce Depaya, nie wiem na ile to plotki wypuszczane przez Barcę, żeby przyśpieszyć transfer Auby, ale jeśli to oznacza, że nie wydamy 25 baniek na Gabona to git, proszę go zabierać na Old Trafford
Milik deal done do Juve, dziś medyczne
Milik deal done do Juve, dziś medyczne
Kocham, pozdrawiam