no chlopy tu probuja przekonac, ze jak komus sie nie podoba, to znaczy ze nie jest gotowy na takie potezne smieszne prowo, no to tlumacze ze nie bardzo, rozumiem ze walic konia twojemu bozkowi mozna i tylko ci ktorzy sie nie zgadzaja maja wypierdalac, czy tez moze to ogolny zakaz dyskusji na forum dyskusyjnym i cala slizgawka ma sobie znalezc inne zajecie?
Quebonafide
Re: Quebonafide
- OmarStooleyman
Trochę to jest oportunizm? Jako były piwniczak w sztruksach autentycznie wkurwiam się na takie pajacowanie.Snus pisze: ↑23 sie 2022, 12:58 trochę jest to oportunizm ale z drugiej strony w PL rapie dalej jest wystarczająco dużo zajebistych mega samców alfa, wiecie takich będących fajnymi ziomami, twardymi fajterami i wszystkim najlepszym na raz, dobrze że ktoś uderza w taki ton, już dawno powinien się znaleźć jakiś raper z takim imidżem (nie wykluczam że jest ktoś taki a ja po prostu się chuja znam i nie zauważyłem)
Gość jest z absolutnej topki topów raperów w Polsce, mogę śmiało powiedzieć, że milioner, który rucha/ruchał/może ruchać z połowę kobiet w tym kraju z racji statusu. No i teraz nagle ojka oj, złapał doła, bloka twórczego, więc przebierze się za przegrywa i będzie nim? To jest kpina z ludzi którzy nadal żyją tym życiem i są faktycznie nieśmiali, a nie jakaś próba pomocy im czy nakreślenia problemu. Trochę to jakby Friz nagrał coś w stylu "spędziłem jeden dzień jak bezdomny po czym wróciłem do swojej willi i dupeczki ze zrobionymi cyckami".
Chce być artsy? Chce się zapisać na kartach historii jako ktoś więcej niż zwykły pajac? Niech rozpierdoli, rozda, spali cały hajs jaki zarobił na rapie i niech już nie wychodzi z roli gdy tylko ktoś mu naciśnie na odcisk na bitwie freestylowej, gdzie zaczyna flexować sprzedażą wytwórni xD.
Takim przegrywo-raperem jest wypisz wymaluj - Młody Dzban, tylko on robi to autentycznie i nawet jeżeli gra rolę jest w tym konsekwentny od stóp do głów, od twórczości zaliczając, przez imidż i kontakt z fanami na socjalach, gdzie wrzuca głównie story jak upierdolony je jakąś pizzę w towarzystwie psa z bidula.
- zemsta1camzata
w tym jesteś ekspertem
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
zamkną się quebo oczy to wam się otworzą
nie wiem kurwa co wam tak przeszkadza jakiś kurwa zupełnie niegroźny marketing
nie wiem kurwa co wam tak przeszkadza jakiś kurwa zupełnie niegroźny marketing
Ostatnio zmieniony 23 sie 2022, 13:39 przez Jiigsi, łącznie zmieniany 1 raz.
Big city life
Mój przykry lajf
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
pomijając całą otoczkę i marketingowe aspekty, to jest po prostu nieciekawy numer nawinięty z zerową charyzmą, jak to ostatnio zazwyczaj u Quebo bywa
- zemsta1camzata
mi nic, po prostu ten numer jest chujowy xD
jaki dresscode? w klubie w dresach
No i jesteś jak fani Metallici, którzy autentycznie wkurwiają się na stranger things bo jakiś typas zagrał tam Master of Puppets.OmarStooleyman pisze: ↑23 sie 2022, 13:30Trochę to jest oportunizm? Jako były piwniczak w sztruksach autentycznie wkurwiam się na takie pajacowanie.Snus pisze: ↑23 sie 2022, 12:58 trochę jest to oportunizm ale z drugiej strony w PL rapie dalej jest wystarczająco dużo zajebistych mega samców alfa, wiecie takich będących fajnymi ziomami, twardymi fajterami i wszystkim najlepszym na raz, dobrze że ktoś uderza w taki ton, już dawno powinien się znaleźć jakiś raper z takim imidżem (nie wykluczam że jest ktoś taki a ja po prostu się chuja znam i nie zauważyłem)
Gdybyś był romantycznie zakochany to autentycznie wkurwiałbyś się na Szekspira, że opisuje Romea i Julię a potem wraca sobie do swojego wygodnego domu? Nie czaję, przecież wszyscy wiedzą, że to co robią artyści to kreacja, a ciekawe tym razem jest to, że jest sklejona z dobrze skomponowanych elementów i zrobiona z rozmachem.
Pzdr
no mi tez się nie podoba, ale to nie przez numer tutaj chłopakom żyłka skacze
OmarStooleyman pisze: ↑23 sie 2022, 13:30 milioner, który rucha/ruchał/może ruchać z połowę kobiet w tym kraju z racji statusu. No i teraz nagle ojka oj, złapał doła, bloka twórczego, więc przebierze się za przegrywa i będzie nim? To jest kpina z ludzi którzy nadal żyją tym życiem i są faktycznie nieśmiali
Możesz zbić pionę z jajcą, dwóch frustratów, których boli, że Kuba Quebo może legalnie zarobić.OmarStooleyman pisze: ↑23 sie 2022, 13:30 Chce być artsy? Chce się zapisać na kartach historii jako ktoś więcej niż zwykły pajac? Niech rozpierdoli, rozda, spali cały hajs jaki zarobił na rapie i niech już nie wychodzi z roli gdy tylko ktoś mu naciśnie na odcisk na bitwie freestylowej, gdzie zaczyna flexować sprzedażą wytwórni xD.
O chuj, młody dzban jako reference przegrywa. Tylko nie wiem, czy wiesz, że bardzo boli go status przegrywa i wypisuje do lasek na ig próbując poruchać na fejm. XDDDDDDDDDDDDDOmarStooleyman pisze: ↑23 sie 2022, 13:30 Takim przegrywo-raperem jest wypisz wymaluj - Młody Dzban, tylko on robi to autentycznie i nawet jeżeli gra rolę jest w tym konsekwentny od stóp do głów, od twórczości zaliczając, przez imidż i kontakt z fanami na socjalach, gdzie wrzuca głównie story jak upierdolony je jakąś pizzę w towarzystwie psa z bidula.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
To akurat wpisuje się w image przegrywa, który próbuje na tym swoim marnym fejmie desperacko ruchać szlaufy z IG xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- OmarStooleyman
Czyli nadal przegryw xD. Tylko trochę bardziej znany, podobnie jak Leksiu
Ja po prostu nie łapię tego krejzu "JA PIERDOLE ZAMAZŁ TATUAŻE, ZAŁOŻYŁ OKULARY, ZAGRAŁ W WYPIZDOWIU DOLNYM, NIE NO KŁEBA JEST W 2033 ZNOWU WYPRZEDZIŁ CZASY TERAZ JEST MODA NA PRZEGRYW TEJ HEHE PATRZ ZABAWA Z A J A W K A"
Z tym Stranger Things trochę rozumiem aluzję, bo podobnie jak jakieś kuce nie lubię całej postaci Que/JAKUBA GRABOWSKIEGO Z CIECHANOWA, czy jaki tam alias sobie ten tryhard wymyśli, więc wkurwiam nie to co robi xD. Nie ukrywam tegoSnus pisze: ↑23 sie 2022, 13:43 No i jesteś jak fani Metallici, którzy autentycznie wkurwiają się na stranger things bo jakiś typas zagrał tam Master of Puppets.
Gdybyś był romantycznie zakochany to autentycznie wkurwiałbyś się na Szekspira, że opisuje Romea i Julię a potem wraca sobie do swojego wygodnego domu? Nie czaję, przecież wszyscy wiedzą, że to co robią artyści to kreacja, a ciekawe tym razem jest to, że jest sklejona z dobrze skomponowanych elementów i zrobiona z rozmachem.
Pzdr
Gdzie Szekspir gdzie ten pajac, proszę cię xD. Que nie wymyślił nic nowego w odróżnieniu do Szekspira. On tylko skorzystał z koniunktury.
Był taki artysta który rzekł, że wszyscy artyści to prostytutki. Jak trafne są to słowa
-
tybdo_yntogliw
CO ISĘ TUTAJ ODPIERDALA, CO TO ZA GÓWNO, DLACZEGO. ^ typie co to jest autentyczność przegrywu ja pierdole
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
a gdzie ja gamoniu cos pisze o zarabianiu? po prostu czekam na jakis udany track od Kubusia i sie doczekac nie moge, za to pajacerki w jego wykonaniu z roku na rok coraz wiecej i dziwnym trafem propsow tez, co srednio mi sie podoba, a co tam sobie dopowiadasz o frustratach to juz sprawa dla reportera i psychologa, rownie dobrze moge sobie napisac, ze sie do mnie przypierdalasz bo mam 40cm wzrostu wiecej, tyle samo to bedzie miec sensu
No dobra, posłużę się mniej skrajnym przykładem: wyobraź sobie, że idziesz do kina albo teatru na jakikolwiek film o zakochanych. Czy gdybyś sam był zakochany na serio, miałbyś żal do aktorów albo autora scenariusza?OmarStooleyman pisze: ↑23 sie 2022, 13:50
Gdzie Szekspir gdzie ten pajac, proszę cię xD. Que nie wymyślił nic nowego w odróżnieniu do Szekspira. On tylko skorzystał z koniunktury.
Był taki artysta który rzekł, że wszyscy artyści to prostytutki. Jak trafne są to słowa
Pzdr
dlaczego tak świetny użytkownik jak @OmarStooleyman niszczy swoją reputację każdym postem w tym temacie? serce mi krwawi, opamiętaj się e-kolego 
Przecież ty się ciągle wpierdalasz komuś do portfela, boli cię rezydencja we wrzeszczu, bolą cię znajomości w PO zemsty1camzata, ciągle coś cię boli trutniu zafajdany. Wielki społeczniak, a zapierdala grzecznie jako korposzczurjajca pisze: ↑23 sie 2022, 14:05a gdzie ja gamoniu cos pisze o zarabianiu? po prostu czekam na jakis udany track od Kubusia i sie doczekac nie moge, za to pajacerki w jego wykonaniu z roku na rok coraz wiecej i dziwnym trafem propsow tez, co srednio mi sie podoba, a co tam sobie dopowiadasz o frustratach to juz sprawa dla reportera i psychologa, rownie dobrze moge sobie napisac, ze sie do mnie przypierdalasz bo mam 40cm wzrostu wiecej, tyle samo to bedzie miec sensu
- OmarStooleyman
Ślizgawka nie gotowa na pozostawienie projektu Quebonafide tam gdzie jest teraz jego kompan niedoli od Płyty Roku, czyli na śmietniku historii. Przykro mi, że sprawiam przykrość, gdy stuleja zwywa moim honorem jest walka. Ja tego wypacynkowanego stundeciaka od panczlajnów nigdy nie kupowałem i dobrze, że już mamy koniec i artystyczne dogorywanie w formie jakiegoś pseudoprzegrywa. Ciekawe kiedy zmieni zdanie i uzna, że jednak bycie hustlerem co ma dziewczyne z meja bardziej przekładało się na pinionszki i wykona kolejny SZALONY RUCH z poradnika dla szalonych artystów.