Quebonafide
Re: Quebonafide
byłoby spoko jakby zamiast za każdym razem coraz „ciekawszą” promocję wymyślać raz by kurwa dobry album nagrał
cztery żubry i dwie kurwy
Osobiście mam cichą nadzieję, że jednak jeszcze wyjdzie coś tak genialnego od Que jak jego krążek „Romantic Psycho”
Single, które pojawiły się po premierze płyty i nie dotyczyły albumu mógłby wrzucić na fizyka.
Single, które pojawiły się po premierze płyty i nie dotyczyły albumu mógłby wrzucić na fizyka.
- przedszkolanek
Ja nie kupuję grania na festiwalu + nagrywania kawałka na melodię Big City Life w stosunku do tego całego pomysłu 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- oKulTywowany
akurat festiwal masła pod smack that kozacki vibe ma
This page is no longer available.
- Moltisanti
Mam rozkmine że niedługo zacznie chodzić w coraz to nowszych ciuszkach, aż w końcu zacznie po kolei odsłaniać tatuaże piszac że hehe zrobił sobie tatuaż aż wróci do normalnej wersji siebie
- nihil Novi
Moim zdaniem byłoby, to zwyczajnie nudne. Image na starego siebie stosował przy promocji Romantic psycho, a w wywiadzie w Kanale sportowym był już klasycznie ubrany, z odkrytymi tatuażami. Nie rozumiem po co ciągnąć stary patent, który u mnie przynajmniej nie wywołuje emocji i chęci śledzenia jego osoby. Mnie to zwyczajnie nie interesuje w co typek jest ubrany. Ostatnie cringe zdjęcie z Solarem również mnie nie zainteresowało. Może za stary już jestem na to i młodszych fanów bardziej to porwie.Moltisanti pisze: ↑18 sie 2022, 10:19 Mam rozkmine że niedługo zacznie chodzić w coraz to nowszych ciuszkach, aż w końcu zacznie po kolei odsłaniać tatuaże piszac że hehe zrobił sobie tatuaż aż wróci do normalnej wersji siebie
Zamiast wymyślanie nowych pomysłów na swój wizerunek dużo chętniej posłuchałbym nowej płyty, bo rzadko wydaje muzykę.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
-
MalinowyJogurt
Mówię o przerwie od Egzotyki. Była wprawdzie Soma, ale to album w duecie. Od Romantic psycho też minęło 2 lata. Uważam, że w okresie pomiędzy Ezoteryką, a Egzotyką częściej wypuszczał kawałki i teledyski.MalinowyJogurt pisze: ↑18 sie 2022, 11:40Od 2013 wydał 12 różnych albumów, pełnoprawne + epki więc jakie rzadko![]()
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
no to tez spowodowane tym ze kawalki z egzotyki wychodzily co jakis czas a nie wszystkie razem: miedzy pierwszym a drugim jest chyba rok/dwa i stad te odczucie. Ale mysle ze jednak dal sporo, byly te 2 somy, byly 2 romantic psycho i teraz pare hitow z teledyskami, nie jest to duzo ale nie wiem czy tez malo. Imo spoko ze trzeba czekac na cos od niego, jakby wypuszczal te hity co 2tyg to by zbrzydly szybko i by sie to zlalo wszystko w jedno, a tak to ma czas doszlifowac, znalezc nowe inspiracje i zrobic cos bardziej dopracowanego i roznorodnego
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy

Dzisiaj Bitwa o Południe w Katowicach
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.