Sentino
-
tomeczek2301
Re: Sentino
Dobrzy artyści kopiują, wielcy kradną
Czy Sentino kiedykolwiek zagrał koncert w Polsce? Oprócz tego krótkiego koncertu w Balu co trwał 15 min
[media]https://www.youtube.com/shorts/U4Kv-5CV5gY[/media]
[media]https://www.youtube.com/shorts/U4Kv-5CV5gY[/media]
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
- zemsta1camzata
A kto to jest wgl? I na czym polega podobieństwo Sento do niego?
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
przeciez niejednokrotnie podkreslal, ze anuel aa jest jego inspiracja
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
To już 7 lat minęło, odkąd Sentino brutalnie został wyjaśniony przez Palucha Kalkulatora. Piątkowski autentyk jako jeden z pierwszych przedstawicieli polskiej sceny pokazał sympatycznego latynosowi miejsce w szeregu i zweryfikował jego gangsta przewózkę, podczas gdy 90% forum Ślizg z chujem w ręce czekało, aż Enrique Alvarez odstrzeli oponenta na ulicy.
-
jakisnickname
Po tych 7 latach mogę stwierdzić że byl to najciekawszy bif w historii pl rap sceny. Szkoda ze sentino darował życie kciukowi. Podobno palec wyłożył 200000zl żeby załagodzić sytuację. Bilon hg był mediatorem w tej sprawie. Sentino odmówił udzielenia wsparcia w wysokości 5000zl na rzecz polskiego związku gitow na wymarciu.
Ale gówno
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
- benzoabuser
- Zbanowany
To ten moskwa z m jak miłość?
Dodano po 11 minutach 14 sekundach:
Mi się podoba, tylko tego moskwe wyjebac
Dodano po 11 minutach 14 sekundach:
Mi się podoba, tylko tego moskwe wyjebac
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
Haha te pierdolone festyniarskie cymbałkowe bity już tak odbierają mi smak życia, niech ta moda zniknie jak najszybciej bo nie wiem co znudziło mnie szybciej - to, czy bieda uk drill i machanie najkami na przemian z układaniem palców w pistolet
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ja to bym posluchal mixtape od Sentence z remixami znanych nutek, bo na bicie do Letztes Mal przykladowo by rozpierdolil. Wayne robi tak od lat i daje nowe zycie dla bitow, ktore bierze
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Brzmi jak feat z jakimś Cypisem czy kimś takim, specjalizującym się w rzeczach na pograniczu disco-cringe rapu itp.
Gówno przeokrutne
A no i bit arcychujowy - Sentino od zawsze top5 ludzi nieposiadających ucha do bitów
Gówno przeokrutne
A no i bit arcychujowy - Sentino od zawsze top5 ludzi nieposiadających ucha do bitów
Ostatnio zmieniony 13 sie 2022, 13:48 przez mario995, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja czekam, aż nagra niemieckie LP. On marnuje się na bitach GetMoney, CrackHouse rapując po polsku. Kawałki z 20/20, El malo, czy Smile zjadają naszą scenę.
To zjada wszystkie jego płyty od Czary Mary:
Nie mówiąc o tym refrenie:
To zjada wszystkie jego płyty od Czary Mary:
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Ostatnio zmieniony 13 sie 2022, 14:08 przez Patryk233, łącznie zmieniany 2 razy.
- SentoAlainDelon
Bit niewyróżniający się (przeruchany) feat moskwy na tym samym poziomie co bambo, hany i nitro (czyli nie na poziomie) Seba fajny refren (zmarnowany)
Ostatnio zmieniony 13 sie 2022, 14:04 przez SentoAlainDelon, łącznie zmieniany 1 raz.
- benzoabuser
- Zbanowany
W ogóle Crackhousy będa dalej z nim współpracować czy poleciał zakaz od chłopca z białaczką?
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
A ja tam lubiębity od tego całego getmany
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
A ja tam lubiębity od tego całego getmany
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
- SentoAlainDelon
Seba spotkał się ostatnio z Getmoney we Freiburgu więc raczej współpraca będzie kontynuowana. Co Crackhouse to powinni robić max 1 beat na album, klipy powinien ktoś inny kręcić, były one dobre na początek ale teraz trzeba wejść na wyższy lvl.