2rzyn mój człowiek, z chęcią odsłuchałem całość i bardzo miło spędziłem czas. Jak zawsze bardzo dobry wybór beatów / instrumentali, kołyszących i melancholijnych. Czuć zajawkę, jest dosyć krótko ale i na temat. Pozostaje niedosyt i to dobrze świadczy o EP. Przepalona płyta i Donikąd faworyty. Na pewno ściągnę i przesłucham jeszcze nie raz.
Na dniach przypadkowo poznalem kanal, jako ze znam przeszlosc oby uzytkownikow I znam ich rap skillse. Odpalil se o ot tak, I kurczaq ale serio poczulem ten vajb kiedy ktorego od dawna nieslyszalem, poczulem ten vajb kiedy sie czulem tam kiedys o tak. Owoc LPC serio tutaj oddaje tak samo jak jego kolega 2murzyn, bylem sobie na rowerku I o wadafak 2 x fruit ? Chyba trzeba sprawdzic, sloeczko troche zbyt xiezskie ale jest uwu, I kurczaq slucham I tego wojtka I tego wojtka I mialem usmiech pod czas calego sluchanka.
Ale tak na serio, dobry material ale tak na serio old skul material typu wankz jobix
Polecam
Chief Keef pisze:
I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Przesłuchałem wreszcie w całości i naprawdę super materiał, mega klimat, jakbym się cofnął z 10 lat wstecz i to w pozytywnym sensie - idealny na taki wieczorny spacerek, big up Panowie. Pomyślcie kiedyś nad jakąś kontynuacją
Ale to co uzytkownik powyzej napisal to prawda
"Jak bym sie wrocii 10 lat temu"
W chuj mega klimat, az se znowu odpale
mario995 pisze: ↑09 sie 2022, 13:02. Pomyślcie kiedyś nad jakąś kontynuacją
Chief Keef pisze:
I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night