Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
ten fristajl

jak ktos sie nazywa raperem a potem nie chce nawinac nic to jaki kurwa z niego albanczyk, wini props za wyjasnienie lamusa
- przedszkolanek
imo główny problem winiego polega na tym, że on bardzo chce rozmawiać, a nie bardzo ma o czym, zaprasza coraz różniejszych gości z dziedzin, o których ma jeszcze mniejsze pojęcie i wychodzi proste równanie, że się tego już nie chce oglądać, na domiar złego jeszcze wypśtykał się już ze wszystkich swoich anegdotek z życia, to po co to w ogóle oglądać, chyba nikt przytomny na umyśle, nie oglądał go nigdy ze względu na jego rozkminki
Akurat Wini sobie poradził w chuj dobrze moim zdaniem jak na 46 latka. O co by można było zapytać rusiny twoim zdaniem, żeby umiał odpowiedzieć?yungXpaproch pisze: ↑20 lip 2022, 17:07 kurwa z tym wywiadem jest prosty oczywisty problem, wini jest jebanym staruchem i zna tylko stary rap i moze tylko powiedziec ze redman cos tam albo w polsce to tam tede cos tam cos tam, a zaprasza mlodych raperow, w wieku, w ktorym mogliby byc jego dziecmi luzem i oni sluchaja nowego rapu tylko bo to ich jara i maja wyjebane na stare rzeczy a nawet jak nie to im nie podchodza bo wychowali sie na nowym brzmieniu. i poza tym no gadka sie nie klei bo oni sa mlodzi, on jest stary, roznica pokoleniowa kurwa no, inny jezyk doslownie, oni rozmawiaja inaczej i mysla inaczej. mozna najwyzej rusinie zarzucic to, ze mogl postarac sie bardziej byc wyrozumialy ze dziadek nawija o swoim i ni chuja nie wie o co pytac rusiny ale kurwa no serio oni sa z innego swiata po prostu
I akurat dla mnie cała rozmowa nie była aż taka zła. Natomiast jestem pewien, że Asster będzie w chuj bardziej ogarniętym rozmówcą.
Dodano po 3 minutach 8 sekundach:
A, rozjebało mnie tylko jak Rusina powiedział, że czasem nagrywa po 1 wers xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
wyjątkiem odcinek z księdzemprzedszkolanek pisze: ↑20 lip 2022, 19:29 chyba nikt przytomny na umyśle, nie oglądał go nigdy ze względu na jego rozkminki
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
- yungXpaproch
no rusine bardziej interesuje lil baby i lil tjay niz redman czy tede, nie pogadaja o tym co jara rusine jak wini nie zna tych ksyw nawet
to co wini tam zaserwował to były argumenty kolegów z gimnazjum co obejrzeli jeden stand up george'a carlina
jasny wracaj na forum
to był tak absurdalny odcinek właśnie z powodu rozkmin winiego jako jego fundamentu, ale ile można, jedna/dwie takie rozmowy to max, potem już nie śmieszy
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Mnie rozbawiło, jak Rusina miał sobie wybrać bit pod free, a żaden mu się nie podobał
Dodano po 1 minucie 46 sekundach:
Odświeżyłem sobie rozmowę i dużo ciekawych pytań zadał. Natomiast typ ma taką naturę, że wszystko musi podważyć i wygląda, to momentami obasurdalnie.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
- gods bidness
Boże, ale w tym nowym odcinku z Syrkiem-Dąbrowskim, po tym jak przedyskutowali potencjał Winiego w stand upie, Wini strasznie próbuje pokazać, jaki to on jest zabawny. Niestety ten Syrek widać, że umie się śmiać na zawołanie, więc Wini jeszcze bardziej rośnie i dalej trajharduje. 
- Moltisanti
Obczajajcie rozmowę z Amigosem ziomeczki bo to ścisły top całego kanału. Koleś opowiada całą swoją historię od noszenia popielniczek w Anglii do bycia trejderem algorytmicznym zarabiającym miliony. Rewelacyjnie się tego słucha zwłaszcza że typ ma w sobie tony charyzmy
Natknąłem się ostatnio na ten kawałek, zajebiste. Ładnie płynie na drugiej zwrotce.
https://www.youtube.com/watch?v=sUVFgtbXryo
Teraz się skapnąłem, że to wyszło w 2009
A to wciąż świeże.
Zna ktoś oryginał?
https://www.youtube.com/watch?v=sUVFgtbXryo
Teraz się skapnąłem, że to wyszło w 2009
Zna ktoś oryginał?
Ostatnio zmieniony 24 lip 2022, 18:52 przez Patryk233, łącznie zmieniany 2 razy.
- yungXpaproch
to jest temat o rozmowach winiego, ma swoj temat w wykonawcach
W wykonawcach nie znalazłem go, więc tu dodałem.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
- yungXpaproch
Dodane
- zemsta1camzata
hahahaha ten debil u winiego się pojawił
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Wini na aferkach live aktualnie
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem