Mata
- OmarStooleyman
Re: Mata
Tylko, że taki VNM to w porównaniu do Maty niezły debil, który nie potrafił sobie za rap ogarnąć nawet mieszkania na własność, bo wszystko przepierdolił
zebralem sie w koncu, przerwalem sobie bengra jakiegos i odpalilem to gowno
a to tylko jakies pierdolenie dzieki ktoremu schowalem twarz w dloniach
tak jak koledzy pare stron w tylu - #edzio2040, edzio by byl smieszniejszy, chcialbym obejrzec konferencje gdzie rozlicza swoje byle kobity o jakeis pierdoly
a to tylko jakies pierdolenie dzieki ktoremu schowalem twarz w dloniach
tak jak koledzy pare stron w tylu - #edzio2040, edzio by byl smieszniejszy, chcialbym obejrzec konferencje gdzie rozlicza swoje byle kobity o jakeis pierdoly
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ta, trzydzieści od razu xd
]Według portalu internetowego Glamrap.pl został przyznany mu Debiut Roku w 2017[/i]
W tym samym roku raper dostał kontrakt w wytwórni SB Maffija.
Pięć lat temu w ogóle ZACZĄŁ karierę (wiem że nagrywał se wcześniej, ale mówię o karierze na poważnie) i już teraz nie jest top1, a niedowierzasz jak ktoś powie, że za drugie tyle Mata może się spierdolić ze stołka.
Może nie jest top 1 ale top 5 to jest spokojnie moim zdaniem w skali kraju, więc słaby wynik to nie jest, a ciągle powtarzam że Mata pozjadał medialnie ich wszystkich od tak.
A co do tematu , że ,,SBM może też się skończyć "
To w takich przypadkach zawsze krzyczę -Alternatywa!!!
Kompletnie nie widzę konkurencji w jakimkolwiek stopniu. Kompletnie. 2020 czy Gugu są daleko za górami , za lasami.
Białas ,White,Bedoes,Mata to topka wyświetleniowa tego kraju.
Plus w stajni jest Zimmer który strasznie spier....ł nową płytę a gdyby nie to, to pewnie wszystkie teledyski latalyby pięknie wyświetleniowo, bo Nastki są ostro nagrzane na niego. Plus gdzieś tam jest jeszcze Fukaj , który uważam że ma papiery na ,,wybuchnięcie"
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Nom, ale Mata za deal z McDonaldem dostał tyle co VNM za całą karierę. Inne czasu trochę. Mata bez urodzenia się w takiej rodzinie i te 10 lat temu też pewnie by chuj odłożył.OmarStooleyman pisze: ↑15 lip 2022, 22:25 Tylko, że taki VNM to w porównaniu do Maty niezły debil, który nie potrafił sobie za rap ogarnąć nawet mieszkania na własność, bo wszystko przepierdolił
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
majorsyRIVALDO111 pisze: ↑15 lip 2022, 22:53 A co do tematu , że ,,SBM może też się skończyć "
To w takich przypadkach zawsze krzyczę -Alternatywa!!!
-
RIVALDO111
- Zbanowany
I to jest właśnie problem wielu tu. Jakieś VNM, Peję czy Grubsony zestawiać do tego co jest teraz. To jak porównać ligę polska do Premier League , to jest przepaść medialna , zarobkowa,hypowa na tak wielkim poziome , że o Panie.
Widziałem np teraz relacje z koncertu Maty we Wrocku to ludzie lecieli do barierek jak szaleni. Wyżej wymieniona 3 nie żyła aż w takich czasach by stać się jednostką kultu w Polsce jaką dziś mają niektórzy kolesie z SBMu.
Podobno Mata za reklamę Mc Donalda przytulił 1-2 mln złotych.
Widziałem np teraz relacje z koncertu Maty we Wrocku to ludzie lecieli do barierek jak szaleni. Wyżej wymieniona 3 nie żyła aż w takich czasach by stać się jednostką kultu w Polsce jaką dziś mają niektórzy kolesie z SBMu.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2022, 23:42 przez RIVALDO111, łącznie zmieniany 1 raz.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
dokładnie, dlatego nie kupuje tego argumentu że za stalina był kult jednostki i to takie w huj złe. no teraz jest kult lewandowskiego i maty, i ludzie zupełnie dobrowolnie to łykają i sami napędzają. i tak samo bedzie z innymi rzeczami - onegdaj cenzurowano nas opresyjnie, to nie zadziałało, i tera cenzurujemy się sami, z jakimiś pojebanymi m wordami czy gadaniem wbrew językowi polskiemu W Ukrainie, zamiast Na Ukrainie. itd itp. generalnie zgadzam się z tobą riwaldo. inne metody, cele te same.
jasny wracaj na forum
No ciężko porownac ale nie dlatego, ze jest jakas przepaść, tylko inne warunki byly, peja nie zapelnil stadionu bo nie dalo sie wtedy zrobic rapowego koncertu na stadionie ale to nie znaczy ze w glowach malolatow mniej znaczyl, peje kazdy szanowal a mate polowa ludzi ma w pizdzie. To bardziej jak porownac grzegorza lato do arkadiusza milika, no milik szybciej biega i mocniej kopie bo zyje w czasach innych metod treningowych, diety, suplementacji infrastruktury itd., ma tez wiecej hajsu i wiekszy hajp bo lato w 1974 mial 0 obserwatorow na instagramie, tylko co z tego. Za 10 lat ten milion followersow maty moze nie robix wrazenia bo wjedzie ktos z 10 mln, pomijajac juz ze instagram to starzejace sie medium i juz nawet u nas w korpo stara baba planujaca w budzecie marketingowym wydatki na instagramerow na 5 lat do przodu zostala wyjasnionaRIVALDO111 pisze: ↑15 lip 2022, 23:38 to jest właśnie problem wielu tu. Jakieś VNM, Peję czy Grubsony zestawiać do tego co jest teraz. To jak porównać ligę polska do Premier League , to jest przepaść medialna , zarobkowa,hypowa na tak wielkim poziome , że o Panie.
dobrze, że nie załapałeś się na czasy gdy Ich Troje byli na topie, to byś się zaskoczył co ludzie robili aby zobaczyć z przynajmniej setnego rzędu michała wiśniewskiego na żywo, a obecnie typ cały w długachRIVALDO111 pisze: ↑15 lip 2022, 23:38 I to jest właśnie problem wielu tu. Jakieś VNM, Peję czy Grubsony zestawiać do tego co jest teraz. To jak porównać ligę polska do Premier League , to jest przepaść medialna , zarobkowa,hypowa na tak wielkim poziome , że o Panie.
no ta, daleki jestem od tego żeby wierzyć w Mata2040, bardziej jestem za opcją, że wtedy to już #nikogo, ale przecież było ostatnio że typiary potrafią czekać od 3 w nocy już przy barierkach, niemal mdleć tam, bo gość gra koncert osiemnaście godzin później[!]. No nie wiem czy ktoś kiedykolwiek taki szał powodował i nie bardzo to rozumiem, ale no już stary jestem.RIVALDO111 pisze: ↑15 lip 2022, 23:38 Widziałem np teraz relacje z koncertu Maty we Wrocku to ludzie lecieli do barierek jak szaleni. Wyżej wymieniona 3 nie żyła aż w takich czasach by stać się jednostką kultu w Polsce jaką dziś mają niektórzy kolesie z SBMu.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Jajca
Ale ja nie mówię nie. Właśnie o to mi chodzi , że Peja miał malucha , a Mata z dzisiejszą technologia ma F1 do pchania swojej kariery.
Dołóżmy też fakt że za Peji to rap był za popem i nawet disco polo, więc mówię to są giga inne czasy.
Ale ja nie mówię nie. Właśnie o to mi chodzi , że Peja miał malucha , a Mata z dzisiejszą technologia ma F1 do pchania swojej kariery.
Dołóżmy też fakt że za Peji to rap był za popem i nawet disco polo, więc mówię to są giga inne czasy.
Nie pokazujcie mu czarnobialych filmow z wystepow elvisa sprzed 65 lat, co tam sie odpierdalalo a chlop zmarl bez spodni na podlodze kiblaLWD pisze: ↑15 lip 2022, 23:53dobrze, że nie załapałeś się na czasy gdy Ich Troje byli na topie, to byś się zaskoczył co ludzie robili aby zobaczyć z przynajmniej setnego rzędu michała wiśniewskiego na żywo, a obecnie typ cały w długachRIVALDO111 pisze: ↑15 lip 2022, 23:38 I to jest właśnie problem wielu tu. Jakieś VNM, Peję czy Grubsony zestawiać do tego co jest teraz. To jak porównać ligę polska do Premier League , to jest przepaść medialna , zarobkowa,hypowa na tak wielkim poziome , że o Panie.
żyjemy w kraju w którym ludzie koczowali przez tydzień przed sklepem jak bezdomni, a to wszystko po to żęby kupić buty kanyego. pojeby są wszędzie. za rycha peje jakiś sebix mógł 10 lat temu iść lać po mordzie typa w koszulce warszafskiego deszczu.
jasny wracaj na forum
Tak tak, ja sie zgadzam, ale to wcale nie znaczy, ze peja mial slabsza pozycje wsrod publicznosci, po prostu sie to inaczej przejawialo i za 10 lat tez bedzie inaczej bo czasy mamy dynamiczneRIVALDO111 pisze: ↑15 lip 2022, 23:54 Jajca