Do KNOC od czasu do czasu lubię wracać. Rozrywkowa od Pezeta też trochę zardzewiała, ale ogólnie spoko płya. Pezet aka hustla u mnie zawsze na propsie.
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
Polon
Do KNOC od czasu do czasu lubię wracać. Rozrywkowa od Pezeta też trochę zardzewiała, ale ogólnie spoko płya. Pezet aka hustla u mnie zawsze na propsie.
Polon
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
dobra, z tym polonem jako kopią skepty to mnie poniosło, odświeżyłem sobie pobieżnie tę płytę i przyznaję, że w tym temacie pierdoliłem głupoty, bo poza jak skepta faktycznie fr słychać. mimo to brzmi teraz dennie, za sprawą bitów ofc, bo białas od początku taki sam xd co do tego podtrzymuję opinięPatryk233 pisze: ↑12 cze 2022, 16:39 @DoubleB W jakich konkretnie kawałkach słyszysz niby grime na Polonie? Dla mnie to kopia Francji i afro - trapów. "Jak Skepta" zajeżdża grimem, ale to follow up.
Serio dla ciebie VHS się zestarzał? Ja wracam dosyć często do tej płyty, ładnie bangla po latach. Dla mnie szczyt możliwości Tedego. Kurt strasznie się zestarzał. Jeszcze te czasy, gdzie raperzy wszędzie wpieprzali hasztagi![]()
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
oj nie zgodzę się, powiedziałbym, że jest dokładnie na odwrót, te rzeczy od firmy począwszy od nielegalnych rytmów starzeją się wyśmienicie
zajebiste bity ka meala były tam, aż sobie odświeżęFruitOffTheWall pisze:troom primus luporum, jak na tamte lata była zajebista ale wracałem do niej ostatnio no i nie da się tego słuchać