Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Patryk233

Re: Sentino

Post autor: Patryk233 »

Nie, aż taki naiwny to nie jestem, choć z idei hip-hop to prawda to bitu, więc skoro typ ma ojca z kasą, a nawija o biedzie i życiu na ulicy, to coś tu śmierdzi. Ale to Sento, więc wiadomo...

Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
Wniosek jest zatem taki, że raperzy w większości to banda debili i kłamców. :rotfl: Choć słucha się tego wierząc, że to prawda.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

rodzice po rozwodzie, mamy zero na koncie
odkąd tata nas zostawił - ja bym wolał być tam
w warszawie pójść do szkoły i pomieszkać u dziadka
on jako jedyny nigdy na nas się nie darł

ojciec nie dość, że opuścił rodzinę, to jeszcze zostawił ich bez pieniędzy i prawdopodobnie się na nich darł
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

i jeszcze na dodatek to się nie rymuje. Eh.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

gupi sentino zapomniał rymów haha
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

wujot pisze: 04 cze 2022, 11:11
Ale kozaczek :bowdown:
Mega zajebiste :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Był taki film z Adamem Sandlerem - Billy Madison, o 30 paroletnim debilu z mózgiem 8latka , który był bananem i jedynym spadkobierca fortuny po starym, który był potentatem w branży hotelowej . Żeby Billy mógł odziedziczyć hajs, musiał się wrócić do szkoły i zaliczyć na nowo wszystkie poziomy edukacji. Seba to polski rapowy Billy Madison, nawet z ryja podobny
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

Rzeczywiście podobny, dzięki za propozycję filmową. :cool:
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

W ogóle myślicie, że sentino mógł kalkulować wyświetlenia klipów i to jak działa negatywny feedback z yt na jego osobe oraz czy w tych rozważaniach uwzględnia zasłonie liczby łapek w dół. Przecież on teraz po tym czymś nie jest jebanych u dyziozyniaka, ale też u innych streamerów.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

On pewnie kalkulował już w momencie wpuszczenia Nitro do swojego uniwersum, że ten alians może mu się opłacać
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Ten numer ekstaza najpierw był ze schwestą ewą, ale teraz są tylko wersje bez niej, o co chodzi?
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Znając życie pokłócił się z nią + nie followuje jej na ig już, co może być zgodne z kłótnia xD

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
wuiru

Post autor: wuiru »

Spoiler
SentoAlainDelon pisze: 09 cze 2022, 21:32 To że Sentino nie dostał nagrody od popkillerów za najlepszy kontakt z fanami to scam na poziomie złotej piłki dla Messiego, myślicie że taki bedoes by nagrał 3 minutowe wideo do swojego fana z wykładem wychowawczym, radami życiowymi oraz z pokazaniem tego co można osiągnąć ciężką pracą? Bedoes nawet by nie nagrał 10s z życzeniami urodzinowymi.

[/quote]

czy ten "poważny" człowiek, gangster z instagrama tłumaczy się jakiemuś randomowi z internetu co kupił i za ile? jeszcze gość prawie 4 dychy na karku chwali się kim jest jego stary (gratki!) i nawet nie kuma, że on jako architekt to kurwa nie zarabia na tym budynku tylko deweloper tylko dostaje siano za projekt, jaki to jest debil to nie mam pytań :lol: :lol:
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

Ciekawe, czy ojciec od Sento, wie jakie Sebek czasem odklejki mówi. Mógłby z nim pogadać, może jakiś lekarz.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
ppmm91

Post autor: ppmm91 »

Czemu on trzyma zimowe rzeczy w letniej rezydencji :dunno:
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Przecież wrzucał zdjęcia w kurtkach puchowych w Hiszpanii :lol:

Swoją droga to myślałem ze moose knuckles to jakieś przecenione fejsbukowe gowno bo wyskakiwały mi wszędzie ich reklamy przez pewien czas a nigdy o tej firmie nie słyszałem chyba ze to tylko pokazuje jakim jestem robakiem cebulakiem
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

wuiru pisze: 11 cze 2022, 11:55 czy ten "poważny" człowiek, gangster z instagrama tłumaczy się jakiemuś randomowi z internetu co kupił i za ile?
Pytanie pewnie retoryczne, ale w czasach kiedy krucha psycha Sebka dopiero zaczynała przejawiać się łamanym polskim, a wiele osób zachodziło w głowę z jaką mafią współpracuje ten chłop (okolice ZL i prywatnego instagrama z airforcami) rzuciliśmy mu z ziomkiem na facebooku jakiś całkiem neutralny komentarz na temat czapki. Żadna przypierdolka czy atak, ot nie wiem coś w stylu "nie zimno ci w tej czapce w domu hehe:)", na co ku naszemu zaskoczeniu Sentino odpisał odpalony analizując wypłatę mojej matki, podkreślając ile kosztował outfit i tym podobne. Ja dałem sobie od razu spokój po napisaniu "XD", ale kumpel postanowił podkurwiać go jeszcze bardziej i napisał bodajże "no nie wiem, mi to wygląda na fejki", a ten łeb zaczął wysyłać zdjęcia jakichś pomiętych paragonów zakupu i zapowiadać że wrzuci resztę jak będzie w domu, bo tutaj więcej nie ma.

Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
Oczywiście ceny wszystkich części garderoby były wyrażone w pomnożonych pensjach naszych matek
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

kiedyś miał jakieś chujowe trampki lv, napisałem mu ze chujowe a ten zaczął wypisywać na pw na fb do mnie i ziomka i pytał się skąd jesteśmy, czy nasi starzy siedzieli, albo ze może załatwić zaraz taksówkę po nas to się spotkamy itp
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

No ja mu podsylalem linki do postow na slizgawce, to czytal i wysylal mi pogrozki
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Potężni sicarios was dojadą :rotfl:
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

kwiatuszek origami louis vuittona = 375$ :bowdown: