Kali
Re: Kali
Co do komentarzy z GlamRapu, to mi się podoba ten:
Dodano po 3 godzinach 36 minutach 37 sekundach:
Widzę, że w Polsce dalej silne przekonanie, że jak zarabia się 100 razy mniej niż osoba X to nie można jej skrytykować.

Spoiler

Widzę, że w Polsce dalej silne przekonanie, że jak zarabia się 100 razy mniej niż osoba X to nie można jej skrytykować.
Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
ja tam się zgadzam z tym że nie ma co osądzać dorosłego człowieka przez pryzmat jego błędów z młodości, każdy z nas odpierdolił jakieś mniejsze i większe lipy
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- benzoabuser
- Zbanowany
Don Dukacz
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
podczas zapadania w drzemkę wyobraziłem sobie ten numer zarapowany przez pikersa, a dalej ujrzałem w tej wizji, że ślizgawka masowo go zbowdownowała i niemal jednogłośnie mianowała top 3 twóczości pikiego. kiedy się obudziłem doszedłem do wniosku, że jestem najlepszym typem słuchacza - tj takim który potrafi oddzielić kontekst od dzieła, i skupić się na samej pomysłowośći i melodyce. taki stan rzeczy nakazał mi postrzegać siebie jako świadomego słuchacza, a reszte traktować z góry, jako wychowanków źle pojętego trendu, nabranych na cudaczność. kali dobrze rapować, kali super patenty wymyślać, kali ningrad .
Ostatnio zmieniony 09 cze 2022, 18:17 przez 8na10, łącznie zmieniany 1 raz.
jasny wracaj na forum
-
indoktrynator
- Zbanowany
Dukanie xD Sie odezwał słuchacz Ekipy
Kaliego można lubić czy nie, przymykam oko na foliarstwo, w końcu pierdolony rap z głośnika i wiem czego słucham.
Kaliego można lubić czy nie, przymykam oko na foliarstwo, w końcu pierdolony rap z głośnika i wiem czego słucham.
mi u niego też foliarstwo przeszkadza, bo nie jest wyrafinowane, nie jest ciekawe to jego foliarstwo. qanon to dla mnie synonim najbardziej zjebanego, mainstreamowego rodzaju foliarstwa, pozbawionego szachów 5d i opartego na jakichś mglistych hamerykańskich pierdołach dla grubych rednecków.
jasny wracaj na forum
-
RIVALDO111
- Zbanowany
A to on ogłaszał koniec kariery?!
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
W ten lot na księżyc to ja do dziś bardzo chłodno podchodzę. 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- Moltisanti
- ebismolarek
Nie no, w sensie ze tymek i young leosia są do siebie w chuj podobni i można ich pomylić ze sobą, a prawdziwego rapu z chujowym nie pomylisz nigdy
-
BouncedDuck5106
No nie wiem czy tak nie pomylisz, skoro niektórzy piszą że to jest dobre.
-
indoktrynator
- Zbanowany
Ten numer oddziela ziarna od plew. Jak ktoś ma wątpliwości to znaczy że nie jest fanem hip hopu tylko zwykłą pizdą.