Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
groszek, strasznie płytki posting w dziale Sport, odpuść sobie czasem stukanie w klawiaturę.
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Boli was prawda?
Mentalny poziom lakaki w chelsea
Mentalny poziom lakaki w chelsea
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Re: Transfery
Dobra bo widzę nie rozumiecie, jakby lewy był człowiekiem i legenda za którą go uważają w Bayernie to by grzecznie przyszedł do klubu ej mordeczki jest taka sprawa jestem już starym pruchnem i chciałbym spróbować sił w innej lidze póki jeszcze mogę chodzić co, dajcie mi odejść coś jak Cr7 w realu przyszedł do papy Pereza i powiedział a papa na to 100mln i jesteś wolny mordeczko ty moja. To nie ten kasztan musi odpierdalać jakieś dramy typu nie kochają go kurwa i nie szanują i papieża obrażają w dodatku niemieckiego xD bo bayern szukał zastępstwa gdy będzie miał 35 czy tam 36 lat no kurwa panowie szanujmy się. A jakby bayern po tym zamiast powiedzieć 45mln mordo i jest git tylko by pierdolili że nigdzie nie idzie jest naszym psem i będzie siedział do końca kontraktu to Mela na ryj i chuj do dupy skoro legendy nie potrafią uszanować.
Pozdrawiam wasz użytkownik
E: W dodatku ci jego agenci od 2018 co sezon wypuszczający info do marcy czy innego asa ze Lewy chce do Realu
klasa
Pozdrawiam wasz użytkownik
E: W dodatku ci jego agenci od 2018 co sezon wypuszczający info do marcy czy innego asa ze Lewy chce do Realu
Ostatnio zmieniony 30 maja 2022, 23:55 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
- scam_sakawa
A co jeśli w rozmowach było podobnie, a Bayern twardo mówił "spierdalaj Rob, grasz do końca kontraktu, idź stąd" i Lewy się zdecydował na dosadną odpowiedź w końcu?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
To by raczej agenci puszczali takie info do mediów, a nie jakieś pierdolenie o braku szacunku. Chyba że jego agenci są upośledzeni i nie wiedzą jak się takie rzeczy prowadzi
Ostatnio zmieniony 30 maja 2022, 23:57 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
no to wychodzi, ze albo lewy ma asertywnosc na poziomie nastolatka albo zahavi niedostatecznie dbal o jego interesy i dali sie wyruchac bajernowi
wgl mam taka rozkmine, ze lewy odejscem i tak nic nie zyska - zostanie zapamietany jako legenda ligi ktora ostatni raz byla powazna w okolicach 2012 roku i z czterech bramek przeciwko realowi, ale sumarycznie legacy takie se i latka goscia ktory nie sprobowal topowej ligi w swoim primie
wgl mam taka rozkmine, ze lewy odejscem i tak nic nie zyska - zostanie zapamietany jako legenda ligi ktora ostatni raz byla powazna w okolicach 2012 roku i z czterech bramek przeciwko realowi, ale sumarycznie legacy takie se i latka goscia ktory nie sprobowal topowej ligi w swoim primie
Bardziej z 5 bramek w 9 minut niż 4 przeciwko Realowi (a przynajmniej obecnie wydaje mi się, że to temat o wiele częściej poruszany), ale jestem w stanie się zgodzić
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Overhyped bobek
Bałem się tego momentu jak cholera, bo w głębi duszy jestem zgnuśniałym truskulem, który nie lubi zbyt wielu zmian, widziałby rzeczy ciągle takie, jak je polubił i uważa, że jak coś działa, to po co to zmieniać.
Lewandowski pasuje mi do Barcelony jak pięść do nosa. Począwszy od latynosko-kolorowej szatni (dotąd przypomina mi się historia z PSG, w którym to nasz Grzesiu Krychowiak miał być traktowany jak białas-popychadło niekumający samby), przez styl gry, na koszulkach kończąc, no nie pasuje mi i już. Nienawidzę takich ryzykownych wycieczek na koniec kariery, gdzie mógłby siedzieć na piździe w tym Monachium, dawać te ~15 bram co sezon i przechodziłby na emeryturę jako legenda bez najmniejszej rysy, później tylko fuszka jakiegoś dyrektora ds. czegośtam i tiktoki z Anią.
Skończy się jak Szewa w Chelsea albo Messi u bagieciarzy, ale obym się mylił.
Lewandowski pasuje mi do Barcelony jak pięść do nosa. Począwszy od latynosko-kolorowej szatni (dotąd przypomina mi się historia z PSG, w którym to nasz Grzesiu Krychowiak miał być traktowany jak białas-popychadło niekumający samby), przez styl gry, na koszulkach kończąc, no nie pasuje mi i już. Nienawidzę takich ryzykownych wycieczek na koniec kariery, gdzie mógłby siedzieć na piździe w tym Monachium, dawać te ~15 bram co sezon i przechodziłby na emeryturę jako legenda bez najmniejszej rysy, później tylko fuszka jakiegoś dyrektora ds. czegośtam i tiktoki z Anią.
Skończy się jak Szewa w Chelsea albo Messi u bagieciarzy, ale obym się mylił.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ale postawcie się na miejscu Lewego, chłop chciał grać w potędze światowej, klubie top 3, a tu nagle zarząd wyrzuca Flicka, goni Alabe, Sule, Tolisso, Martineza za friko, tranfery z klubu za jakieś grosze, na okno wydają po 60/80 mln max to się wkurwił rodak
- Bunnymen77
Mnie szkoda, ze nie zostaje, bo mogl spokojnie klepnac ten rekord Mullera i zostac legendą.
o, to to. w chuj mi będzie szkoda Bobka na drugim miejscu w all-time table
z drugiej strony, Bayern nie pomaga specyficznym podejściem do budowania zespolu, współpraca Lewego z Nagelsmannem tez pozostawia trochę do życzenia, mimo wszystko. sprawiają wrażenie, jakby wrzucili hehe młodych Kahna z Salihamidziciem na głęboka wodę, a ci sobie jeszcze niespecjalnie radzą i im Sule i Schlotterbecki uciekają, w kadrze wciąż jebany Marc Roca czy inny Sarr, a to nie są ludzie nawet na Mainz
plusem odejscia Roberta będzie to, ze ten jebany Bayern w końcu wróci do rubryki zespołów powszechnie nielubianych - no i fajnie
z drugiej strony, Bayern nie pomaga specyficznym podejściem do budowania zespolu, współpraca Lewego z Nagelsmannem tez pozostawia trochę do życzenia, mimo wszystko. sprawiają wrażenie, jakby wrzucili hehe młodych Kahna z Salihamidziciem na głęboka wodę, a ci sobie jeszcze niespecjalnie radzą i im Sule i Schlotterbecki uciekają, w kadrze wciąż jebany Marc Roca czy inny Sarr, a to nie są ludzie nawet na Mainz
plusem odejscia Roberta będzie to, ze ten jebany Bayern w końcu wróci do rubryki zespołów powszechnie nielubianych - no i fajnie
Jak Lewy odejdzie z Bayernu to mogą chyba zapomnieć o mistrzostwie w następnych latach
- scam_sakawa
Nie no, bez przesady.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
bardzo podoba mi się postawa Lewandowskiego
- the badman
- Artysta
Ale bym go widział w LFC za Mane. Odpowiedź na Haalanda, wspolpraca z Kloppem, Liverpool potrzebuje napastnika. Szkoda że do tego na 99% nie dojdzie bo się zafiksował na tą Hiszpanie
ja coś mam czutkę, że wyląduje w Chelsea
Spoiler
czyli na pewno tam nie trafi
- nihil Novi