Quebonafide
Re: Quebonafide
nie no ale "Agnieszka" to już przesada xD wkrótce Stachursky, Scooter i Ich Troje, a za didżejką Vogule Poland
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
-
tomeczek2301
kurwaaa ile bym dał by znowu manekina na live usłyszeć
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Czy ten gościu co jest autorem filmu to jakiś gej, bo ma zrobione paznokcie jak kobietka.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Już myślałem że tylko ma czarne więc luz ale zobaczyłem jak gada więc pewnie masz rację
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
pieschrodingera
A co umówić się chcesz czy po Ci ta informacja?RIVALDO111 pisze: ↑15 maja 2022, 12:15 Czy ten gościu co jest autorem filmu to jakiś gej, bo ma zrobione paznokcie jak kobietka.
tbc
Kuba Grabowski.... jeszcze parę lat temu mój wyidealizowany top1. Kiedy na scenie wiało chujem, wbił się młody szczyl w soczewkach racząc nas takimi pięknymi jak na tamte czasy płytami, Eklektyka, Płyta Roku, Ezoteryka. W czasach liczenia rymów i rzucania pancza co wers mało kto mógł konkurować z tym jak się na oko wydawało sympatycznym ziomeczkiem. Jednak coś się w pewnym momencie popsuło. Nie wi czy to przez Taco, czy hajs czy jakieś wewnętrze zawirowania, ale z rapera z krwi i kości stał się przeciętnym pionkiem, wieczne stękanie i płacz na bitach, hajs jest taki zły, nie potrafię kochać. Ostatnie akcje z bujaniem się na linach jak małpa w cyrku, co to kurwa jest? Obsrał zbroje przy autorze kwiatów zła, ucieka przed potężnym Sebastianem Alvarezem, plotki głoszą, że potraktował też chujowo jednego z użytkowników tego zacnego forum. Trzymał w QQ Kartkiego, wyjebał go po czasie mimo, że od roku było wiadomo, że kartek lubi się czasem ponapierdalać ze swoimi partnerkami. Srał na ludzi ze swojej wytwórni latami, teraz go coś ocknęło. Kiedyś go kochałem, jednak czas pokazał kto jest kim, Que mógł być najlepszym z najlepszych, a będzie tylko wielkim, gdyż bądź co bądź może sobie wpisać w CV założenie QQ czy projekt Egzotyka.
Nie wiem czy było wrzucane.
Liczę, że Que po swoim cudownym "Romantic Psycho" czy też Guzior po rewelacyjnej"Pleśni" wydadzą jeszcze jakiś album bo każdy ich projekt to tak naprawdę świetne wydawnictwa.
No to bajka EP z Matheo było lekko mówiąc chujowe
I przypomniałem sobie teraz, że Kuba wydał zajebistą EPkę z Białasem, aż sobie odświeżę dzisiaj
I przypomniałem sobie teraz, że Kuba wydał zajebistą EPkę z Białasem, aż sobie odświeżę dzisiaj
najwiekszym bledem Quebonafide byl track z Paluchem, a nie jego transformacja na przestrzeni ostatnich lat. On juz nic nie musi, bo osiagnal praktycznie wszystko to, co jest mozliwe do osiagniecia na polskiej scenie. Zreszta stworzona dla beki No to bajka EP (/w Matheo) jest mocniejszym projektem od calej dyskografii Palucha, Piha i mozna sobie dobrac jeszcze kilku raperow do kolektywu turbochujowych szczypiorow. A trasa Psycho Relations, pomimo rocznego opoznienia, to i tak przyciaga tyle osob, co wystawiono wojskowych na ruskiej defiladzie w MoskwieCobraBOY pisze: ↑18 maja 2022, 6:04 Kuba Grabowski.... jeszcze parę lat temu mój wyidealizowany top1. Kiedy na scenie wiało chujem, wbił się młody szczyl w soczewkach racząc nas takimi pięknymi jak na tamte czasy płytami, Eklektyka, Płyta Roku, Ezoteryka. W czasach liczenia rymów i rzucania pancza co wers mało kto mógł konkurować z tym jak się na oko wydawało sympatycznym ziomeczkiem. Jednak coś się w pewnym momencie popsuło. Nie wi czy to przez Taco, czy hajs czy jakieś wewnętrze zawirowania, ale z rapera z krwi i kości stał się przeciętnym pionkiem, wieczne stękanie i płacz na bitach, hajs jest taki zły, nie potrafię kochać. Ostatnie akcje z bujaniem się na linach jak małpa w cyrku, co to kurwa jest? Obsrał zbroje przy autorze kwiatów zła, ucieka przed potężnym Sebastianem Alvarezem, plotki głoszą, że potraktował też chujowo jednego z użytkowników tego zacnego forum. Trzymał w QQ Kartkiego, wyjebał go po czasie mimo, że od roku było wiadomo, że kartek lubi się czasem ponapierdalać ze swoimi partnerkami. Srał na ludzi ze swojej wytwórni latami, teraz go coś ocknęło. Kiedyś go kochałem, jednak czas pokazał kto jest kim, Que mógł być najlepszym z najlepszych, a będzie tylko wielkim, gdyż bądź co bądź może sobie wpisać w CV założenie QQ czy projekt Egzotyka.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Generalnie Kuba jest spełnionym człowiekiem. Nigdy nie myślał, że rap, aż tyle mu da. I dał. Każdy mówi, że koniec Que, że pewnie ostatnia trasa i nowy image czy coś. Imo on nadal ma zajawkę. Mamy wspólnych znajomych i tak dalej, nadal chce.
Co mu w głowie siedzi i co chce odpierdolić potem to nie wiem.
Z QQ to i tak tam bardziej Szynol ogarniał co i jak. Kiedyś Que normalnie mówił wysyłajcie płytki i w drodze na koncerty słuchał, kminił że jak coś wpadnie ciekawego to podpisujemy. - jak widać temat upadł, ale to już było X lat temu.
Co mu w głowie siedzi i co chce odpierdolić potem to nie wiem.
Z QQ to i tak tam bardziej Szynol ogarniał co i jak. Kiedyś Que normalnie mówił wysyłajcie płytki i w drodze na koncerty słuchał, kminił że jak coś wpadnie ciekawego to podpisujemy. - jak widać temat upadł, ale to już było X lat temu.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
-
MalinowyJogurt
No, ale w sumie co mu się dziwić, zrobił sobie w tym rapie prawie wszystko, najpierw podziemne tracki, bitwy freestylowe, nielegalna eklektyka, która za czasów swojej świetności była wręcz ubóstwiana na forumku, potem świetnie liczby już na legalu, podróże po świecie, płyta z Taco. Każdy dostał coś dla siebie, od ludzi wielbiących nielegale, po płaczące nastolatki i studenciaków od hemingweya. Związał się z dupeczką robiącą pop, hajsu ma jak lodu to przecież nie będzie ciągle nawijał tego samego i sobie kombinuje, bawi się muzyką, a czy lepiej czy gorzej.. no to już tu sami oceniacie. Nawet po tych koncertach na wioskach widać, że zajawka kipi gęsta i chłop dalej wie o co w tym wszystkim chodzi tak jak mój człowiek @VBSW powiada. Sporo rzeczy od niego w ogóle mi się nie podoba, ale uważam, że jest to raper kompletny.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
A to Guzior kończy karierę niedługo, że taki wpis
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Nie posiadam takich informacji, ale akurat na nowości od Guziora to z reguły trzeba trochę poczekać.
Quebo to chyba sam jeszcze nie wie, rok temu gadałem z kimś z jego bliskiego otoczenia i mówił, że solo ma prawie nagrane a i na Kostaryce z Taco już dłubali przy Taconafide 2, no ale coś się miało pojawić tamtą jesienią a mamy maj 2022 i nic nie było. Ale imo nie wytrzyma tych postanowień i jeszcze coś wyda.
Myślę, że takie pierdolenie osób z "bliskiego otoczenia" można włożyć między bajki, bo czemu ktoś taki jak Quebo miałby pozwalać na takie wycieki.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
no nie będę mówił wprost kto, ale ktoś kto z nim pracuje na co dzień, znamy się i nie mam powodów myśleć że kłamie.
- stratemirat
Jakoś wielu raperów z USA potrafi wydać płyty niespodziewanie, a Quebo raczej celuje w coś takiego.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji