Quebonafide
Re: Quebonafide
a chwalił się znowu może na tym Zoomie, że nie zapłacił 5k euro człowiekowi za uczciwie wykonaną pracę, bo jest obrotnym cebulaczkiem i nie będzie płacił ustalonych kwot za usługę jak jakiś Japończyk, tylko będzie okradał współpracowników bo jest taki sprytny i przedsiębiorczy? Czy może przemyślał sprawę i już się z tym tak nie obnosi?
- ebismolarek
Jakiemu człowiekowi? Okradl znanego gangstera i mordercę (przede wszystkim odstrzelił Łukasza P. na Piątkowie, słynna strzelanina), myślę że Krzychu Stanowski byłby dumny z Queby
-
tomeczek2301
Czytalem gdzies że zagłębia nauki medyczne by poznać lepiej swoją chorobe (afektywna)
O co chodzi z tym brakiem zapłaty, co to za historia ?
Grzegorz Jarzyna, jeden z najbardziej cenionych współczesnych polskich reżyserów teatralnych, odpowiada za reżyserię nowej trasy koncertowej Quebonafide. Cytując info prasowe:
Trwa ostatnia trasa Quebonafide – Psycho Relations Tour. Dotychczasowe występy artysty w Katowicach i Krakowie okazały się wydarzeniami wykraczającymi poza definicję słowa „koncert”. Reżyserem muzycznego widowiska jest jeden z najważniejszych polskich twórców teatralnych i operowych – Grzegorz Jarzyna.
Quebonafide przygotował dla fanów huczne i oryginalne pożegnanie, po raz kolejny przekraczając granice klasycznego koncertu. Koncepcję widowiska zrealizował wspólnie z wybitnym twórcą Grzegorzem Jarzyną, odpowiedzialnym za reżyserię i scenariusz całego show. W rezultacie możemy uczestniczyć w widowisku, które wymyka się łatwej do zdefiniowania formie. Coś, do czego Quebonafide zdążył nas już przyzwyczaić.
Grzegorz Jarzyna to jeden z najważniejszych polskich reżyserów. Debiutował głośno sztuką „Bzik tropikalny”, która zrewolucjonizowała polski teatr. Reinterpretował klasyki dając im współczesnego ducha, adaptacje prozy, pracował z współczesnymi tekstami. Zrealizował „Innych ludzi” Doroty Masłowskiej, a przedstawienie przybrało formę hip-hopowego musicalu. Pod jego dyrekcją scena TR Warszawa stała się jednym z najważniejszych miejsc na kulturalnej mapie nie tylko Warszawy, ale całej Polski. Jego przedstawienia były pokazywane również za granicą, m.in. w Awinionie, Berlinie, Dublinie, Jerozolimie, Nowym Jorku i Pekinie. Jest laureatem licznych prestiżowych nagród.
Przed nami występy Quebonafide w ramach Psycho Relations Tour w Warszawie, Wrocławiu, Poznaniu, Szczecinie i Gdańsku. Za koncepcję kreatywną wydarzenia odpowiadają Kuba Grabowski, Martyna Rychlińska i FORXST. Reżyseria i scenariusz: Grzegorz Jarzyna. Kostiumy i charakteryzacja: Anna Axer-Fijałkowska. Wideo-art: Zbigniew Bzymek.

Grzegorz Jarzyna ze Szczecina kazał wbić quebonifade do publiczności i nawijać ze ma ważniejsze problemy niż 5k które wisi sentino jak np posprzątanie mieszkania
Grzegorz Jarzyna Grzegorz Jarzyna Grzegorz Jarzyna Grzegorz Jarzyna Grzegorz Jarzyna
Grzegorz Jarzyna Grzegorz Jarzyna Grzegorz Jarzyna Grzegorz Jarzyna Grzegorz Jarzyna
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
W moim filmie, bracie, to nie hajs gra rolę
Gdybym się urodził z tak zamkniętą głową
Pewnie raczej też chciałbym zostać aktorem
Tylko po to, by jak najrzadziej być sobą, słowo
Gdybym się urodził z tak zamkniętą głową
Pewnie raczej też chciałbym zostać aktorem
Tylko po to, by jak najrzadziej być sobą, słowo
jarzyna, pamiętaj że każda porażka jest nawozem sukcesu
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Wariaty oddam za free bilet na dziś na Torwar trybuna S
- MalkoNTENT
Ktoś jeszcze przeczytał Zbigniew Boniek?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
-
szymon0791
Ja pierdole zawsze uważałem quebonafide za chyba najlepszego artystę w PL jeśli chodzi o koncerty, ze wzgłedu na niesamowitą energię, kontakt z publicznością, naprawdę dobre wykonania to to co zobaczyłem na torwarze w sobotę...pierwsza +/- połowa jeszcze w miarę spoko, efekt wow ze względu na ja bym to nazwał efekty specjalne , trochę energii też było ale druga połowa to festiwal żenady. Nie wiem czy to miało być podniosłe, czy ja miałem się wzruszyć i popłakać , ale dla mnie było to patetyczne, nudne gówno. Może ta płyta trochę taka jest spokojniejsza ale podobała mi się, jestem trochę wrażliwcem więc trafiają do mnie smutne też rzeczy, ale od drugiej połowy to miałem ciarki żenady. I jeszcze ta końcówka z jak się dowiedziałem od jakichś małolatek Ralfem Kamińskim to było za wiele. Daleki jestem od hejtowania, i staram się tego nie robić ale od drugiej połowy to naprawdę było wielkie gówno w błyszczącym cukierku.
To ładnie się hejter wyświetlił
- oKulTywowany
Są jakieś filmiki z koncertu w wawie?
ta, https://instagram.com/stories/missbrodk ... JmNzVkMjY=
ja pierdole, co to jest za gość, w deszczaku wychodzi pokazując sadło, ohydne
ja pierdole, co to jest za gość, w deszczaku wychodzi pokazując sadło, ohydne
- oKulTywowany