taa wiem, ze przeslucha, na bardzo dobrym sprzecie i swietna, tlusta produkcja bedzie delikatnie muskac jego blony bebenkowe i jego malutkie przyrodzenie...
VA - HIP-HOP FOR UKRAINE (2022)
- yungXpaproch
Re: VA - HIP-HOP FOR UKRAINE (2022)
Jakoś ostatnio nie narzekałeś jak miałeś pełną gębę roboty chyba, że kłamałeś.
Dobra @SiNi nie zgrywaj się czekamy na recenzję
- yungXpaproch
- piernikowyskoczek
@SiNi bo tu wszyscy czekamy, ja nie ważę się wcisnąć "play"
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Kto będzie chciał to sobie przesłucha choćby z samej ciekawości, więc nie wiem w jakim celu ta szopka, niektórzy na pewno znajdą coś dla siebie przy tak dużej liczbie numerów, okładka i wygląd płyt to imo tragedia, cała kolorystyka kompletnie mi nie podchodzi, ale za to pierwszy krążek jest w miarę wymasterowany, szkoda, że to loteria jeśli chodzi o jakość w tych czasach, jedynie "Słoń x Shellerini" wybijają się na tle całości bo chyba było to nagrywane kalkulatorem, ale i tak wycisnęli z tego co mogli, żeby przynajmniej jakoś to wybrzmiało, nie wiem co to za babeczka u Araba, ale uwielbiam taki damski wokal w połączeniu ze świetnym bitem, zawsze mam słabość do takich produkcji, brzmi to kapitalnie i myślałem, że na dwóch krążkach będzie więcej takich fajnych numerów, niestety nie. U Zbuka super klimat i melodia, Gibbs jak zwykle dał dobry podkładzik, nie pamiętam który to numer, ale chyba od KPSN lub Shellerini miał fajny oldchoolowy klimacik, no i jeszcze u Bonsona było mega mocne uderzenie, no nie ma co się oszukiwać kompilacja nie jest nafaszerowana dużą ilością topowych ksywek (a Ci najbardziej znani wybijają się na tle innych) i nie jest najwyższych lotów, przecież nikt się nie nastawiał na jakąś rewelację, są numery wręcz tragiczne, ale i też ok, jednak zdecydowana przewaga jest po stronie gorszych - taki miszmasz do posłuchania bez żadnej większej ekscytacji i jak mam być szczery to całość jest mega męcząca, przede wszystkim druga część, ogólnie mocna średniawa aaaa i zapomniałem o Rychu na drillu i Bilonie na skocznym numerze z pogwizdywaniem w tle haha.
- przedszkolanek
"Pomarańcze" od Waca idealne na dzisiejszą pogodę.
o kurwa wac toja - Pomarańcze

Podbijam, ale letniaczek piekny

e: w sensie kawalek waca, reszty nie odwazylem sie wlaczyc
e: w sensie kawalek waca, reszty nie odwazylem sie wlaczyc
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia