Quebonafide
-
tomeczek2301
Re: Quebonafide
Ktos byl na koncercie w Kato?
- oKulTywowany
w us takie pomysły realizowali na koncertach już pod koniec wieku, do tego nie jako gwóźdź programu, kurwa, tylko element całości występu. z najbardziej znanych samo up in smoke tour czy koncerty eminema (porównuję do nich, bo popularność proporcjonalnie ta sama mniej więcej). tam jest (i był) rozmach, rozrywka dla publiki, świeżość, coś co widz zapamięta na długo.
polska ad 2022: topowy raper przyczepił sobie linę do dupy i się buja. jeszcze typ za nim stoi i za tę linę pociąga xD ale i tak dobrze, bo większość pl koncertów to dukanie do bitu i machanie łapami, a max na co ich stać to kazać publice kucać i na dropa wyskoczyć w górę, skakać i świetnie się bawić.
polska ad 2022: topowy raper przyczepił sobie linę do dupy i się buja. jeszcze typ za nim stoi i za tę linę pociąga xD ale i tak dobrze, bo większość pl koncertów to dukanie do bitu i machanie łapami, a max na co ich stać to kazać publice kucać i na dropa wyskoczyć w górę, skakać i świetnie się bawić.
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
ta powinien jak popek powiesić się na hakach na koncercie i krzy krzysztof powinien robić pod nim pompki w akompaniamencie okrzyków quebo quebo.
Realtalk, cyrk na kółeczkachDoubleB pisze: ↑22 kwie 2022, 11:46 w us takie pomysły realizowali na koncertach już pod koniec wieku, do tego nie jako gwóźdź programu, kurwa, tylko element całości występu. z najbardziej znanych samo up in smoke tour czy koncerty eminema (porównuję do nich, bo popularność proporcjonalnie ta sama mniej więcej). tam jest (i był) rozmach, rozrywka dla publiki, świeżość, coś co widz zapamięta na długo.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2022, 12:21 przez Weles, łącznie zmieniany 1 raz.
-
frontkick
@DoubleB wyjaśnił, nic dodać nic ująć.
Autor słów wiadomyQuebo, pi*rdol się, nie chcę żadnych pieniędzy od ciebie. Inaczej to załatwimy. Tak samo jak ty cały czas pod moją nieobecność coś k*rwa pi*rdolisz, to będziesz tak samo k*rwa śpiewał tą swoją nutkę przy mnie i moich kolegach – powiedział raper podczas dzisiejszej transmisji na żywo.
Na backstage’u cię zamkniemy i zaśpiewasz. Zapętlimy to będziesz to śpiewał przez 30 minut, aż zaczniesz rzygać będziesz to śpiewał
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
On serio jest chory psychicznie.
- Farezowsky
Byłem na koncercie i podobało mi się. Te linki to trochę cringe, ale ogólnie bardzo dużo się działo na scenie, zmiany scenografii itd. Na duży plus koncert
-
tomeczek2301
Jak te nowe numery co puszczal?
- the badman
- Artysta
Teraz to już nie te czasy żebym z nim na scenie spędził koncert jak kiedyś xD
Troche mnie irytuje ta otoczka, koncerty koncertem, ale jakieś cringowe konto na TT, herbatki i kurwa zapowiedzi zapowiedzi zeby zagrac na pianinie albo inne akcje jakieś 13 letniego mistrza marketingu
Troche mnie irytuje ta otoczka, koncerty koncertem, ale jakieś cringowe konto na TT, herbatki i kurwa zapowiedzi zapowiedzi zeby zagrac na pianinie albo inne akcje jakieś 13 letniego mistrza marketingu
- Farezowsky
Jeden to był chyba jakiś freestyle, drugi to taki meh a tutaj jest ten 3 kawalek.
Spoiler
bedzie bangerzyna
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- oKulTywowany
-
tomeczek2301
same, i te robienie z siebie czlowieka zagadkithe badman pisze: ↑22 kwie 2022, 18:53 Teraz to już nie te czasy żebym z nim na scenie spędził koncert jak kiedyś xD
Ale wyjebalem z beki
świetny performęs
- nihil Novi
Dojebany ten numer. Mam nadzieje, ze normalnie wleci ba spotify w najbliższym czasie.
Sensei życia