Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
eh czemu ten moreno to juz rocznik 93'
ano to się zgadzaebismolarek pisze: ↑06 kwie 2022, 22:26 @elkacpero nie no wiadomo sam styl bramy bez podjazdu, bardziej sama odległość miałem na myśli + wjebanie Neuerowi
ogólnie moje wąsate serce przed meczem było za bayernem trochę, ale full szkoda, ze to nie weszło. villareal zasługuje żeby ich dziś rozkurwic wysoko
- the badman
- Artysta
Villareal się prosi o glupio straconą bramkę. Oni chyba sami sie dziwią że mają tyle miejsca w ataku i nie wiedzą jak z tego korzystać
no liczenie ze bajern ci nic nie wturla trohe romantyzm dlatego trzeba napierdalac ile wlezie na zapas panie danjuma
chelsea mimo wszystko niezła gra, gdyby nie babol mendiego to 1:2 byłoby nienajgorsze
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Dokładnie, Real lepszy ale tak o bramkę by było bardziej fair i z nadziejami na rewanż
sule coman niezly zart na tym poziomie
no Sule dzisiaj top, wszedł i gra jakiegoś mezzale, przecież zamiast niego mogłoby tam być powietrze
Ehhh biedni obrońcy Chelsea, że też klub nie chce im dać 500 tys tygodniówki :///
oby Everton sie spierdolił z siodełka, najchujowszy zespol w lidze
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
sentyment do nich z racji na karierę w fifie 15, niemniej mam wrażenie, ze to klub najchujowiej zarządzany nie tyle co w całej Anglii a w całym wszechświecie i zasługują jak nikt inny za tych jebanych benitezow i iwobich. zreszta nie tylko, bo tam trafia każdy kto jest: chujowy, przeplacony, niechciany nigdzie indziej bądź stary (i chujowy)
no jak lampard nie poleci to bede zdziwiony, szkoda mi go, to moj ulubiony grajek ever 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

no trudno powiedzieć w czym problem, dałem ich jako największe drużynowe rozczarowanie przed sezonem i chyba bez pudła tutaj. Mimo wszystko aż takiej tragedii się nie spodziewałem. Ciekawy jest też przypadek Dele Alli, poszedł tam żeby się odbudować, trochę pograć a on czwarty mecz przyspawany do ławki, kompletny zjazd, nie wiem co o tym myśleć. Nie żeby on miał ich zbawić, ale Lampard na ŚP daje Holgate'a lub Iwobiego, no kurwa 
e:
e:
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2022, 23:58 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Jezu ta flaga West Hamu dzisiaj na Stamford w sektorze gości

Spoiler
yer a wizard, Harry
o cie pierun musso, a po chwili samobój zappacosty 
-
MalinowyJogurt
ale zajebał 
chodzi mi o Eintracht, bo ten z linku wyżej też
chodzi mi o Eintracht, bo ten z linku wyżej też