Spasla się lekko świnia czekam aż przytyje 20kg więcej i może robić nr z oliwka
AdMa - Slash! (2022)
Re: AdMa - Slash! (2022?) [Zapowiedź]
Ten komentarz z kebsem

Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- Bryx Fenrir
Czekam na jakiś beef, może być ciekawie, a ten numer to gówno xD
o nie kolejna chce byc bad gyal 
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- KillerCroc
Haha przecież ona rapuje po linii najmniejszego oporu jak Diho, 8 wersów i 8 razy pada porównanie "jak xxx", weź to ktoś policz bo mi się nie chce marnować czasu, wyłączyłem przed minutą
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
poprzedni singiel zdecydowanie lepszy
- MikoBalagany
Boże, ta jej maniera rapowania jest asłuchalna, 30 sekund i nie dam rady dalej.
Strasznie przytyła przez co wygląda teraz jak grażyna i ten strój też źle dopasowany
Mmm mięsista
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Przytyła ta Adma, to już nie to samo co kiedyś 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Wydaje mi się, że ona ma taki typ urody, że nic jej nie uratuje przed gwałtownym zgrażynowieniem. A jeszcze ze dwa lata temu np. na tym teledysku z Bonsem wyglądała całkiem całkiem https://www.youtube.com/watch?v=6nIkWVu4NDc
Cóż, przykry koniec, pozostaje transformacja w podstarzałą Oliwkę Brazil i udawanie, że super się czuje w swoim ciele, body positive, a w ogóle to przestańcie komentować mój wygląd i cycki, które zajmują połowę klipu nie po to żeby ktoś zwracał na nie uwagę, dlaczego nie doceniacie mojej muzyki chlip chlip!!!!!!!
Cóż, przykry koniec, pozostaje transformacja w podstarzałą Oliwkę Brazil i udawanie, że super się czuje w swoim ciele, body positive, a w ogóle to przestańcie komentować mój wygląd i cycki, które zajmują połowę klipu nie po to żeby ktoś zwracał na nie uwagę, dlaczego nie doceniacie mojej muzyki chlip chlip!!!!!!!
- OmarStooleyman
Ona nie jest jakoś turbo nalana, tylko po prostu niska, a przy takim wzroście każdy kilogram wychodzi bokiem.
Czarne ciuchy w dodatku oversize to abecadlo maskowania "cięzkiej" górnej części ciała, taki ma typ sylwetki ze jej sie sadlo zbiera u gory a nogi ma szczuple.
latami to maskowala, a eksponujac cyce zawsze zakrywala/wciagala brzuch ale teraz widocznie udalo jej sie przelamac kompleksy
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Wreszcie obejrzałem i widać, że zabrakło budżetu na teledysk, strasznie to biednie wygląda jak w studio u Yurkowskiego.
Stylizacja mi się nie podoba, bo według mnie AdMa wygląda strasznie niekorzystnie, jakby była opuchnięta i nie miała talii, taka kulka.
Stanik ze spodniami to mocno ryzykowne połączenie i to wygląda dobrze tylko na szczupłych dziewczynach.
To już 100% lepiej i bardziej proporcjonalnie wypadła w tym czerwonym body z zwiastunu płyty.
Szkoda, że nie ma za sobą kogoś w stylu Smolastego, bo wtedy mogłaby stworzyć fajne ociekające seksem klipy, bo potencjał jest.
Jeżeli chodzi o rap, to nie wiem o czym ona rapuje, trudno było mi się skupić, bo nie lubię tak pisanych tekstów, taki rap zawsze mnie nudził..
- the badman
- Artysta
Przecież to już jest tragikomiczna próba na zdobycie wyświetleń.
Kiedyś ją lubiłem ale od pewnego momentu jej główny temat to flaga hiszpanii, pokazywanie cycków w teledyskach i na insta a tu już przeszła samą siebie rapując w staniku xD
A i niech pokaże te screeny co niby raperzy do niej pisali bo już prędzej uwierzę że Puchacz pisał wywody na priv do Dody czy Wieniawy niż jakikolwiek polski raper do ADMY XD
Kiedyś ją lubiłem ale od pewnego momentu jej główny temat to flaga hiszpanii, pokazywanie cycków w teledyskach i na insta a tu już przeszła samą siebie rapując w staniku xD
A i niech pokaże te screeny co niby raperzy do niej pisali bo już prędzej uwierzę że Puchacz pisał wywody na priv do Dody czy Wieniawy niż jakikolwiek polski raper do ADMY XD
To znaczy z tego co pamiętam to AdMa zawsze się jarała takimi raperkami jak Cardi B i tym jak w tekstach rapują o swojej seksualności.
Po prostu kiedyś nie miała odwagi, albo po prostu musiała dojrzeć do tego by się bawić swoją seksualnością artystycznie.
Mnie to nie przeszkadza, że kobiety jarają się swoim ciałem i nim emanują w różnych formach artystycznych.
Jakoś nikomu nie przeszkadza, że raperzy prężą muskuły w tekstach, a to jest bardziej komiczne niż skąpo ubrane raperki, po za tym z tematem seksualnych fantazji można zrobić dużo fajnych rzeczy.
Problem w tym, że przy tych młodych raperkach te starsze wyglądają trochę słabo, bo ma się wrażenie, że je gonią, a nie idą własną drogą.
Jeżeli chodzi o te dwuznaczne propozycje od raperów, to wierzę, że takie były, bo nie od dziś wiadomo jak raperzy traktują kobiety w polskim środowisku rapowym.
Sam LEH mi nawet kiedyś mówił, że raperki rzeczywiście mają trudniej by się przebić.
Po prostu kiedyś nie miała odwagi, albo po prostu musiała dojrzeć do tego by się bawić swoją seksualnością artystycznie.
Mnie to nie przeszkadza, że kobiety jarają się swoim ciałem i nim emanują w różnych formach artystycznych.
Jakoś nikomu nie przeszkadza, że raperzy prężą muskuły w tekstach, a to jest bardziej komiczne niż skąpo ubrane raperki, po za tym z tematem seksualnych fantazji można zrobić dużo fajnych rzeczy.
Problem w tym, że przy tych młodych raperkach te starsze wyglądają trochę słabo, bo ma się wrażenie, że je gonią, a nie idą własną drogą.
Jeżeli chodzi o te dwuznaczne propozycje od raperów, to wierzę, że takie były, bo nie od dziś wiadomo jak raperzy traktują kobiety w polskim środowisku rapowym.
Sam LEH mi nawet kiedyś mówił, że raperki rzeczywiście mają trudniej by się przebić.
Słaby numer fajne cyki i tyle w temacie.
- MalkoNTENT
O masakra, ale fatalnie wygląda. No i szkoda, że nie wykorzystała swoj prime na jakiegoś ckma. Adma z młodych wilków z lehem i żabsonem to sztos przeokrutny. RIP, już tej duperki nago nie zobaczymy
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem

.jpg)