Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
-
frontkick
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Nieźle macie chlopaki na bani jak wolicie sluchac wysrywów takiego Keke czy kogos bardziej niz ulicznych bangerów Łukasza Palucha Paluszaka
OKO OKO OKO to ten rap co napierdala tak mocno ze musisz trzymac ziomka zeby nie chcial wpasc w policje
OKO OKO OKO to ten rap co napierdala tak mocno ze musisz trzymac ziomka zeby nie chcial wpasc w policje
- SuperRapMaster
A wiesz, że Mata dostał dwie diamentowe (sic) płyty?sugarhill_notausgang pisze: ↑21 lut 2022, 19:34Co!? Nie, skąd ten pomysł!?
Żaden mem, Paluch jest oficjalnie najgorszy, ale żeby to było jaśniejsze, czy może mniej kontrowersyjne, to uściślę, że jest najgorszy w mainstrimie, z tych raperów co robią jakieś platyny to nawet Bedoes jest lepszy.
I jest znacznie lepszym raperem od palucha
- KillerCroc
Paluch to jest kocur

Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
O Frontkicku nigdy się nie na łamach tego forum nie wypowiadałem. Dzisiaj robię wyjątek.
Bracie jesteś debeściak!
jeśli chodzi o te lata, to nie sądzę, że paluch z aifamem był lepszy niż droga hemp gruSuperRapMaster pisze: ↑18 lut 2022, 20:15 jest lepszy niż większość "legendarnych" ulicznych wacków z lat 1997-2010, takich jak Molesta, czy Hemp gru
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
-
Stoner Simpson
Ostatnio zmieniony 16 mar 2022, 11:51 przez Stoner Simpson, łącznie zmieniany 1 raz.
dla mnie bedoes
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Dla mnie owal emcedwa
otsochodzi topka w tej kategorii
-
frontkick
Ja nwm czy największym ale zawsze mi było smutno że Kaietanovich nie puścił solówki po tym burzliwym rozstaniu z Alko. Byłaby fajna wkurwiona płyta z emigracji, takie Niech boli czy Gotowy to były zajebiste numery dla mnie i był potencjał wtedy, teraz już raczej nie
dla mnie oyche donizStoner Simpson pisze: ↑22 lut 2022, 13:51 Reno jest największym zmarnowanym talentem w historii pl rapu
jasny wracaj na forum
-
Stoner Simpson
Wąskie spojrzenie, a obraz szeroki 
- SuperRapMaster
Nie miałem na myśli ówczesnego Palucha, tylko obecnego, począwszy od "Nieba"DoubleB pisze: ↑21 lut 2022, 21:54jeśli chodzi o te lata, to nie sądzę, że paluch z aifamem był lepszy niż droga hemp gruSuperRapMaster pisze: ↑18 lut 2022, 20:15 jest lepszy niż większość "legendarnych" ulicznych wacków z lat 1997-2010, takich jak Molesta, czy Hemp gru
Dodano po 1 minucie 21 sekundach:
Największym zmarnowanym talentem jest Smarki.Stoner Simpson pisze: ↑22 lut 2022, 13:51 Reno jest największym zmarnowanym talentem w historii pl rapu
- KillerCroc
Dziwnych macie kandydatów na zmarnowane talenty zwłaszcza jeśli taki Smarki czy Reno to ciągnęli ten rap aż im się znudziło
Zmarnowany talent czy słomiany zapał?
Zmarnowany talent czy słomiany zapał?
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
słomiany zapał
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
Największy zmarnowany talent to oczywiście Belmondo, co jest całkiem zabawne biorąc pod uwagę, że nawet będąc zmarnowanym pozwoliło mu to na topkę w głosowaniu na GOATa
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Bob One jedne z lepszych refrenów w historii polskiej sceny.