TUZZA - FORZA (2022)
Re: TUZZA - FORZA (2022) [Zapowiedź]
Prawie tak dobre jak powwwww

- MikoBalagany
Gówno okrutne ten singiel.
Szkoda tego składu i ze idą w taką bylejakość, ale cóż dwa dobre krążki to i tak powyżej polskiej średniej

Mnóstwo jadu wylewa się spod twoich palców, ale to właściwie i tak nic przy zestawianiu tak fajowego i ważnego dla kształtów współczesnej popkultury zjawiska jak italo-disco (z którym to Tuzza ma wspólnego tyle co nic, uściślijmy; czytaj kolejne kłamstwo) z konstrukcją myślową typu: TANDETNA POTUPAJKA xd Dżiordżio Moroder na takie zachowanie mówi nie okej.
Sam singiel natomiast tak sterylny, że aż przeuroczy, w końcu poszli po rozum do głowy i powoli redukują rap na rzecz piosenek, po ostatnich potknięciach szykuje nam się chyba n2 w dyskografii
gowno strachelne
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Zawsze mówiłem że to banda łaków i nic więcej. Już disco polo zapewnia lepsze doznania muzyczne
@rzetelny no dlatego napisałem, że co kto lubi, czytać nie umiesz? jaki jad w ogóle?
miałem jeszcze dodać specjalnie dla ciebie, że to moja subiektywna opinia o tym utworze? jebie taniochą i tandetą na kilometr, a ty się możesz z tym nie zgadzać, świrować znawcę włoskiej muzyki i wszelkich podgatunków (w końcu nazwałeś się rzetelny, więc na pewno masz świętą rację), a ja mogę mieć w to wbite.
poza tym nie napisałem, że chłopaki robią italo-disco lub z niego wprost czerpią, tylko że zrobili coś tandetnego, a skojarzenie z włoskimi, tandetnymi w mojej opinii numerami z pogranicza disco/dance jest tu przecież jak najbardziej uprawnione. i odrazu dodam, że wszystko można zrobić fajnie i kreatywnie, inspiracje czerpać zewsząd, nawet z jakichś tandetnych nurtów i wykręcać z tego jakieś fantastyczne, świeże rzeczy (patrz Ostap choćby), ale ten numer Tuzzy niestety jest miałki i nudny jak gówno. tak muzycznie, jak i rapowo, choć - jak sam słusznie przyznałeś - chłopaki redukują rap na rzecz piosenek. tylko fajnie jakby jeszcze umieli w melodie.
poza tym nie napisałem, że chłopaki robią italo-disco lub z niego wprost czerpią, tylko że zrobili coś tandetnego, a skojarzenie z włoskimi, tandetnymi w mojej opinii numerami z pogranicza disco/dance jest tu przecież jak najbardziej uprawnione. i odrazu dodam, że wszystko można zrobić fajnie i kreatywnie, inspiracje czerpać zewsząd, nawet z jakichś tandetnych nurtów i wykręcać z tego jakieś fantastyczne, świeże rzeczy (patrz Ostap choćby), ale ten numer Tuzzy niestety jest miałki i nudny jak gówno. tak muzycznie, jak i rapowo, choć - jak sam słusznie przyznałeś - chłopaki redukują rap na rzecz piosenek. tylko fajnie jakby jeszcze umieli w melodie.
Możesz mieć wbite cokolwiek w cokolwiek, obchodzi mnie to najmniej na świecie, napisałeś jednak chochoła niezgodnego z prawdą, a skoro:
a) miałeś dobre zamiary i zwyczajnie problemy sprawia ci precyzyjne formułowanie myśli, czym nieświadomie zostawiasz przestrzeń na wprowadzenie w błąd innych użytkowników forum slizgawka.eu
b) z premedytacją piszesz bzdury
uznałem za konieczność, żeby zwrócić ci uwagę.
Inaczej mówiąc, na bazie negatywnych emocji w kierunku twórczości Tuzzy (masz do tego prawo) wykorzystałeś błędne skojarzenie do napisania uzasadnienia swojego stanowiska (nie masz do tego prawa). No ale skoro przy okazji robisz też jakieś prywatne wycieczki w moim kierunku, to znaczy, że problem jest nieco głębszy niż "co kto lubi" i na tym zakończę.
a) miałeś dobre zamiary i zwyczajnie problemy sprawia ci precyzyjne formułowanie myśli, czym nieświadomie zostawiasz przestrzeń na wprowadzenie w błąd innych użytkowników forum slizgawka.eu
b) z premedytacją piszesz bzdury
uznałem za konieczność, żeby zwrócić ci uwagę.
Inaczej mówiąc, na bazie negatywnych emocji w kierunku twórczości Tuzzy (masz do tego prawo) wykorzystałeś błędne skojarzenie do napisania uzasadnienia swojego stanowiska (nie masz do tego prawa). No ale skoro przy okazji robisz też jakieś prywatne wycieczki w moim kierunku, to znaczy, że problem jest nieco głębszy niż "co kto lubi" i na tym zakończę.
Zajebiste 
sini zapomnial chyba hasla do konta
clockers mowi jak jest
clockers mowi jak jest
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
rzetelny pisze: ↑22 lut 2022, 13:15Mnóstwo jadu wylewa się spod twoich palców, ale to właściwie i tak nic przy zestawianiu tak fajowego i ważnego dla kształtów współczesnej popkultury zjawiska jak italo-disco (z którym to Tuzza ma wspólnego tyle co nic, uściślijmy; czytaj kolejne kłamstwo) z konstrukcją myślową typu: TANDETNA POTUPAJKA xd Dżiordżio Moroder na takie zachowanie mówi nie okej.
Sam singiel natomiast tak sterylny, że aż przeuroczy, w końcu poszli po rozum do głowy i powoli redukują rap na rzecz piosenek, po ostatnich potknięciach szykuje nam się chyba n2 w dyskografii![]()
Bortwick zdecyduj sie mordo
a co do mojej opinii: konstelacje i czarny kot lepiej mi siadly, no ale coz zobaczymy jak to w calosci bedzie wygladac
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- OmarStooleyman
Po prostu rap do 4/4 nie ma prawa wyjść, albo wychodzi z tego wixapol, albo Ronnie Ferrari.
co wy pierdolicie, zajebiste to jest
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
O ja pierdole, zajebiste to jest. Ostatnio mnie tak "powww" rwało do tańca, dawaliby więcej takiego disko polo to wszyscy by na tym skorzystali
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
-
milford966
benito ricci zbyt drętwi na takie italo polo
- Bryx Fenrir
Bardzo spoko, szczególnie pierwsza zwrotka. NIe jest to coś do czego będę wracać, natomiast na pewno nie jest słabo.
Przy każdym singlu miałem reakcje "jak na nich słabo, to nie to" z czasem jednak wkręciły mi się te single, nawet refren w Konstelacjach. Tu teledysk robi też wspaniałą robotę. Czarny kot. Refren OK, wolałbym jednak zwrotkę Benito niż Igiego, co nie znaczy że dał chujowo. Nie jestem jego fanem. Przy tym singlu pomyślałem "coś za bardzo to maisntremowe, za mało Tuzzowe" jednak spoko. Chiellini najmniej mi siadł, ale też nie jest tak kiepsko jak przy pierwszym odsłuchu. Fajnie że będą te numery jak Wasi królowie są nadzy czy Bliźniacy spod znaku wagi, ponieważ są świetne. Nie mam wielkich oczekiwań co do płyty, myślę że chłopaki mają słabszą formę, obym odszczekał to. Jak nie, to niech zrobią sobie przerwę, by przypierdolić z spójnym tuzzowym materiałem elo
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
- yungXpaproch
chiellini zajebiste, konstelacje najslabiej poki co
ale sztos kolejny, zapowiada się świetny materiał 

.jpg)